6

Размерът на помощите

преди 1 година

щял да се определя в зависимост от линията на бедност в страната.Я някой да припомни колко процента от ТРУДОВИТЕ пенсионери са под линията на бедността? Май повече от половината! Достойни хора, отработили по 40 и повече години полезни за страната дейности. От парите на данъкоплатци обаче ще се откъснат солидни суми не за да осигурим достойни старини на онези, които са ни създали и отгледали и които са строили България, а за да хрантутим готованци! После се чудят защо хората не плащат данъци.

5

И това разпореждане

преди 1 година

идва на фона на последните изцепки на "социално слаби" в Казанлък и Девин?!?! Вие умишлено убивате и данъкплатците, и демографията, и държавата!!!

4

Безобразие!

преди 1 година

Значи досега здравите хора на социални помощи са полагали по 56 часа месечно общественополезен труд, а сега им намаляват това задължение на 40 часа? Защо? Да си били повишавали квалификацията! Какво им пречи това, че досега са работили по 4 часа в продължение на 14 дена? Който е измислил тази дивотия (да се намали с 16 часа), има ли представа как хората работят на пълен работен ден и същевременно следват задочно висше образование? Висшето по-лесно ли е от квалификационен курс за малограмотни?

3

Анонимен

преди 1 година

Значи разширяват обхвата на социалните групи, които имат право на помощи? Какво става, бе? Вместо да свият юздите на мързеливите и безотговорните, предизборно дават възможност на все повече михлюзи да napaзuтupaт на гърба на данъкоплатците. Е, браво, браво! Осигуряват си стабилна маса от вегетиращи биологични единици-гласоподаватели. От всичко изброено в статията, одобрявам само това, че ще бъдат подпомагани онези, които следват висше. Сред тях има и свестни.

2

Анонимен

преди 1 година

Спрете помощите за Здрави Берзаработни хора !!Просто -ги спрете !!!И ,за малолетни майки ,които ,никога не са работили !!Спрете ги !!!

1

Като пееш, Пенке ле

преди 1 година

Ние тук пишем ли, пишем ДА СЕ ПРЕКРАТИ изплащането на соц.помощи на здрави млади хора, на които може да бъде посочено работно място. Управляващите обаче считат, че трябва даже да им увеличат помощите и дори да продължат да им ги изплащат още три месеца след сключването на трудов договор?!?!?!?!?!