34

ББ

преди 1 година

България е тук...има Държава...Народа ни...Вие сте Държавата,руски ен.ч.ри от ***,дпс-гроб,бсп,атака къде замина?а валерко биещият инвалиди?харчат ограбеното от вас,боко им плати с вашите пари да го държат на власт,да строй руски потоци,да саботира интерконектора...да ви прави роби на...путин...всеки с гънка може да го прозре!не случайно закриваха училища от гроб!убиваха земеделието ни,прогонваха инвеститори...да сме гладни,проЗти и зависими! и искате още???Свободни хора сте!!

33

До процентко

преди 1 година

Когато цените се определят от борса на горивата, това означава зависимост от борсите, ако нямаш дългосрочни договори. За един ден финансовите акули могат да разрушат икономиката, на която държава пожелаят. Така дойде "азитската криза" - целта беше унищожаването на Азиатският дракон. Така беше с кризата 2008, срина икономиката на ЕС, която стана първа, и сриване на германско производство сега, така стана "дот.ком" криза, така с "ипотечна криза". Там където има Борса, там има фалити и манипулации.

32

Вдигане лихви

преди 1 година

реалността е друга, Финансовите Закони и Среда след 2008 се менят. " печатат се пари, Фед вдигна лихвите с 50 пункта, плановете, ДАВОС, ШВАБ са други.Но не спасяването на ЦБ, поне в ЕС, а фалит и Презареждане. Губернаторът на ФЛОРИДА ИСКА ЗАБРАНА на ЦИФРОВА ВАЛУТА-евентуален бъдещ президент на САЩ. Гледайте интервюта на КАТРИН Остин ФИТЦ- работила в администрация на Буш Старши и на Уолстрийт.Русия също е част от ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА и Китай -СВЯТ НА РЕГИОНИ, от 1 04 Русия въвежда пробно цифрова рубла.

31

Държава НЯМА

преди 1 година

В момента на влизане в ЕС, държава НЯ ***! Каквото кажат ЕЦБ, МВФ, СТО и Фед - това правим. В момента на влизане в ОТАН, армия и граници НЯ ***. Не е виновен Борисов или ПП, не са виновни ЕС и НАТО, виновни са българските политици, които ви омайват колко е хубаво Еврото. Всички те са подчинени на глобалните елити. Искате да няма инфлация? Искате лев? Искате българи да не участват в чужди войни? Искате пържоли, а не бръмбари и гумени домати и краставици? Излизане от ЕС и НАТО. Друг изхо НЯ ***!

30

До ББ

преди 1 година

Това е дългосрочна стратегия на Фед и ЕЦБ. Форуми на Давос, фалит на банки 2008, от Путин ли дойде? Преди няколко месеца обясниха на всички в Давос, защо ще има инфлация, ЗАНУЛЯВАНЕ и ролята на ЦБ, 150 банки. Да не би международната система за разплащания да се ръководи от ЦБ на Русия. Вместо да виниш Путин, питай какво правят президентите в Европейският съвет от вчера с Кристин Лагард. То бива финансова неграмотност, но има елементарни граници.

29

Излизане ЕС и ОтаН

преди 1 година

България се сравнява с ЕС. Освен превземане на пазарите, друго не се случи. Идват цифровите валути, ще ви обясняват колко е "хубаво" да не разполагате с пари в кеш, уж за да ни спасяп от фалити и инфлация. А българите както при бУстеРите, не им дреме какво имат тялото. Бръмбарите в храните, докато масата дъвче бръмбари, елитът ще яде Пържолки. Така и с цифрова валута, използваха частните крипто да спестят пари от пробиви в системата, безплатен опит. Изход излизане от ЕС и ОТАН!Веднага!

28

ББ

преди 1 година

ама високи цени?няма производство,хората се отказаха...това искаха и го постигнаха...само производството на достатъчно ще свали цените...онова с горивата който свалиха САЩ няма да се повтори...политиците ни агенти на путин вдигат цените...удобно забравихте как младежкото на гроб спарите ви изкупуваха горива с цел да ви уплашат и всеят паника...всичко се внася хора...с ниско качество...и на безбожни цени...за да мразите...Свободата и предпочетете...кваса,гласувате за агенти на раша и ни ограбват

27

Анонимен

преди 1 година

Бутилка газирана вода миналата седмица 45 цента, тази 50. Тока все по-евтин, нафтата клони към 1,40 та от къде тези +10 процента? Да не говорим че преди година беше 26 цента.

26

Вижте какво

преди 1 година

Таван на надценките ТРЯБВА ДА ИМА , и то не само за прекупвачите и търговците на крайния продукт, а и за прекупвачите на материалите за неговото производство ! Само така нещата ще си дойдат на мястото !!

25

Ко

преди 1 година

До мистър проценткоТо измислино, ама в БГ нищо не сработва правилно, а работи наопаки. Тук предпочитат контрол на това, контрол на онова. Тук пазарните механизми са строго забранени

24

az

преди 1 година

Мдам, всяка стока с 50-150% нагоре. Красота.

23

дам

преди 1 година

До LaravelЛаравелчо, примерът ти няма нищо общо със случая. Написали сте софтуер - супер, имате клиенти, значи хората го оценяват и си плащат, още по-хубаво. Но това няма нищо общо с олигопола и монопола и непазарните договорки. Ако не беше така, щатите нямаше да са първта държава, която приема антимонополни закони, Ларавелчо. Или смяташ, че САЩ не е капиталистическа държава? Любителите на свободния пазар не е лошо да отворите малко един учебник по микроикономикс и да прочетете малко.

22

Анонимен

преди 1 година

А защо в комунистически Китай няма таван на надценката ? Кой сега е комуниста ? А кога ще спират бананите ?

21

Джендария Шенгенска

преди 1 година

и кво стана ся - вместо Русия да се срине се срина педоидния ЕС

20

Анонимен

преди 1 година

Ограничава се народа, дръжки! След 3 седмици ще започнат репортажите на телевизиите за бруталните задръствания по границата с Гърция и по магистралата за курортите!

19

Българин

преди 1 година

Скоро трябва да излизаме по площадите. Според мен на хората ще им писне тотално и чашата ще прелее тогава, когато ППДБ и ГЕРБ се коалират, за да ни вкарат във войната. Не изключвам това да доведе до масови безредици и недай Боже, гражданска война. Само че натам отиват нещата!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Нищо не сме ограничили, честно казано. Даже харчим прекалено много, което не е ок. Разбира се, по закон в инвестиции отиват поне 70% от доходите ни.

17

Анонимен

преди 1 година

А Европейски купони с логото на ЕС и лика на урсулата не искат ли? 90% гласуват за ЕС и НАТО, ама 0% дадоха по 1000 лева за Украйна, нали? Мор за европеидните про'с'таци! Тиквата още преди година ВИ каза, че малко ВИ е мачкането!

16

Анонимен

преди 1 година

Цифрата е близка до тази която Борисов и Христов дадоха за количеството про'с'таци или де'б'или у нас.

15

Ехе

преди 1 година

Ресторантите са пълни. Тез жени не готвят вкъщи, ама всяка вечер семействата по ресторанти. Ами трябва да си милионер всеки ден по ресторанти да ходиш да вечеряш. Значи щом имаш 3000 лева на месец за ресторанти, не виждам проблем как не можете да си пазарувате от магазина хранителни стоки.