7

Анонимен

преди 1 година

И нали държавата дотира за скъпия ток производителите? Нещо поевтиня ли? Даваха им помощи за ток, а те вдигат цените всяка седмица като се оправдават със скъп ток. Стадото що не протестира, а ходи на паша във веригите?

6

Стига комунизъм

преди 1 година

Дотирането от страна на държавата е вредно за пазара. Комуниста-капиталист ако го може, може го. Ако не, довиждане. Ще плащаме високите цени два пъти. Да слязат от яхтите и майбасите. Да бяха построили някой язовир. Да си имат. А те, вили, хотели, ревиери...

5

Анонимен

преди 1 година

Водата трябва да се ползва през капкова система или хидропонно и за същата продукция поне 20 пъти по- малко вода е нужна. Но отде акъл и пари за подобно откриване на топлата вода? Учете се от холандците, испанците и т.н. напреднали по темата. Иначе поливате треволяците.

4

Анонимен

преди 1 година

Изгонете чуждите фирми които стопанисват природните ни богатства. Как може англичани да ти продават водата? Защо водата скача, като в България е в изобилие? Изгонете колонизаторите

3

Хахаха

преди 1 година

Другарят Георги Гергов - Свинаря е концесионер на трите най големи язовира в област Пловдив Мечка, Леново, Брягово.собственост на Напоителни системи осигуряващи поливна вода на половината област. Това на какво ви мирише. Чорапов, а.

2

От хората

преди 1 година

Пак ще сме прекараните / клиентите/.Веднъж плащаме данъци за бюджета, след това ще купуваме на високи цени от дотираните производители.Аман.

1

Анонимен

преди 1 година

Раздаването на държавни пари на частни фирми е пълна глупост.