7

Анонимен

преди 1 година

Лойко е изчадие адово,той е син на Сатаната,дошъл е на земята да унишожи България.

6

ББ

преди 1 година

убедени сме...слепите,че кгб държат силни козове в ЕС!!!по делата е казано в Библията!! с едната ръка даваме 1...с другата вземаме ...3,ЕС е пробит от десетилетия!...кгб...щази...дс...Война е ...опитват да потопят САЩ и Свободният Свят...Война е!!!

5

ББ

преди 1 година

борисов ограбва субсидийте на земеделците с данъци,помощите давани за подпомагане не остава и цент при пройзводителите...такси...данъци...високи осигуровки...АД!финансиран от ЕС!!!

4

ББ

преди 1 година

не съм съгласен..хората не са уморени,хората са уплашени и зависими от мафията дпс-гроб,хората се чувстват изоставени...ЕС и меркел финансира ...дпс-гроб мафията..нечовешко..те я създадоха..хората са уплашени..да вървят срещу "любимците "на ЕС!ние сме проЗди хора но не сме слепи!САЩ и Свободният слепи ли сте???нима не работят за ..путин?руски поток...СП 1..2,налагат ни рестрикции нечовешки...закриха ни икономика,енергетиката отдадоха на руснаците,земеделиото ни закриха от ЕС на меркел,факти!

3

Анонимен

преди 1 година

Така както вървят нещата с този "мирен преход" от комунизъм към демокрация, някъде след 4 г. може да има гражданска война в България. Нещата са много сериозни. Всички държави се освободиха от комунизма, само България си е в примката на комунистите. Младите хора няма да търпят нито мизерията, нито липсата на реално правосъдие.

2

Тодор Живков

преди 1 година

Ама избори ли ще има? Охххх, нямам търпение вече.

1

Анонимен

преди 1 година

Е България няма политически елит и това е нормално с оглед на комунистическият терор, когато всички политици са избити или бягат от България. Съвременният български политик има пари и е един надут богаташ, който има високо самочувствие, но без покритие.