34

поДСказвач

преди 1 година

Знам един, дето си `купи` инвалидна пенсия, от тези с най-висок процент инвалидност. Вече няколко години я взима, яде и пие на корем. Вие чекайте бъдещето светло!

33

Анонимен

преди 1 година

Шефът да е жив и здрав, сутрин тръгвам в 6 и се прибирам в 7,къпя се и лягам, така от 1-ви до 31-ви,нямам време за нищо, така че нито дрехи купувам, нито Интернет ми трябва, ни по кръчми ходя..

32

Работите за червени

преди 1 година

чорбаджии, а после няма да може да си платите лечението с мзeрните заплати.

31

Анонимен

преди 1 година

Пестете в благородни и цветни метали, иначе при тая инфлация е безумие да пестите в пари.

30

Питам само

преди 1 година

До това ли ни докара 33 години демокрация?

29

Анонимен

преди 1 година

"Колкото и да ви е прихода на пари, ако 20% от месечният ви доход не можете до го спестите, то по-добре не работете и пак ще имате същите финанси само от социални помощи. " - Според тебе, колко изкарвам? 1400 лева или 78, колкото е социалката?!?!

28

Анонимен

преди 1 година

До 31 - Ако нямаш на кого да оредадеш нишо, колкото и да харчиш е малко смотано. Мислил ли со, да помагаш на други хора?

27

Анонимен

преди 1 година

До ПФФ - Зависи. Иман познати, които като се видяха с някой лев в джоба и решиха, *** "няма да се лишават" и подивяха. Един на 24 ми се оолакваше, как 3800 лева не му стигали, а и приятелката му работила. Тежък бил живота. Ми ти на 24 си взел кола на изолашане, апартамент, ама не сте готвили никога и всичко е само бургер менюта за по 20 кинта и всяка вечер оставята по 50 лева в кръчмите. Дреха за под 150 лева нямаш. Има "мизерия" има и разхищение и его.

26

Анонимен

преди 1 година

Спестявах едно време, после бая приятели си отидоха от днес за утре, всичко на макс харча, всеки ден живея като за последно, чудно ми е.

25

Анонимен

преди 1 година

"безспорно са може би " - Кой го писа това ...

24

Анонимен

преди 1 година

Киро Брейка го е обяснил Станете тарикат като адвокатчето Христо Расташки и си намерете балллъци да ви пращат пари

23

Анонимен

преди 1 година

А не може ли градския транспорт и влака да са безплатни и здравното покритие за пломба да е 70лв?

22

Пфф

преди 1 година

Единствените разходи, които човек може да елиминира са за алкохол, цигари и хазарт (ако има такива). Никой не трябва да се лишава от храна, нови дрехи, отопление, осветление, транспорт и топла вода. Човек трябва да живее, не да мизерува. Като се лишите от разнообразна храна и отопление, после ще дадете десеторно повече за лекарства и по болници. Тези съвети са меко казани смешни и това няма да ви доведе до никакво спестявани на пари, нито 20 лева спестени на месец ще ви направят богати.

21

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, стойте в тъмната пещера, не яжте и за нищо не харчете за да пестите. Аз пък предлагам на всички да се дават депутатски, миниснерски или прокурорски заплати за да могат да пестят.

20

Анонимен

преди 1 година

Да, да! Яжте хляб и сол всеки ден, пийте само вода от чешмата, не пушете, не пийте алкохол, не излизайте, пуснете антена, не кабелна, къпете се със слънчева вода, ако случайно ви боли глава идете в планината да ви мине. Абе направо в пещера ни вкарайте.

19

Цецо

преди 1 година

Хващате се някъде на лешперска работа за 4000 лева на месец. Междувременно хващате и втора работа, която да вършите докато сте на първата за 3000 лева на месец и събота и неделя се хващате на трета работа за 2 хиляди лева на месец. Това ще ви прави 9000 лева чисто на месец. Купувате и 3 апартамента за да отдавате под наем за 3 хиляди на месец. Ето вече правите 12 хиляди всеки месец. За една година това са 144 хиляди. Спестявате 70 и живеете с останалите 74 хиляди. След 10 години ще сте милионер.

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 С пресно или с кисело мляко правиш това чудо? Звучи добре, майонезите в пластмасовите кутийки са много по-вредни.

17

Катоне харчите за

преди 1 година

глупости и като не споделяте наивно, че имате спестявания. Не забравяйте, че някои разсъждават по схемата "Щом е спестил тези пари, значи може да преживее и без тях, а на мен ще ми свършат добра работа." Иска заем, който не връща. Знам едни такива, които буквално извадиха душата на сравнително заможни, но пестеливи роднини - неколкократно и майката, и синът искаха заеми за уж неотложни и много важни начинания. Така измъкнаха пари колкото за един малък апартамент и после, "не можем да ги върнем".

16

Ф1

преди 1 година

Вместо да ги държите в левове, ги държите в крипто BNB . ,Така всеки месец вместо да намаляват защото са ви взели такса от сметката, ще се увеличават защото BNB то расте и ще расте за напред. Така не само пестите Ами и трепете 2-7% инфлация поне. И тихо да не чуят банките, че сега ще почнат да плю-ят по крипто, въпреки че банките фалират не крипто валутите. :)) Стандартен техен номер. Банката и да загуби няма да е виновна крипто е виновно, като прилепите и ковид. Няма виновен или друг е виновен

15

Анонимен

преди 1 година

Гледам една малка кутийка майонеза е над два лева. Какво правя? Една кафена чаша олио и половин кафена чаша мляко. Една лъжичка оцет или лимонов сок и щипка сол. Пасирам 15-20 секунди и ето майонезата е готова. Слагам в хладилника и след няколко часа е по гъста. Повече от кутийката в магазина, без химикали а литър олио е под три лева.