44

Боби

преди 1 година

До Анонимен Русия ще даде части и услуги в пълна форма и максимално качество. За разлика от Запада руснаците много точно и болезнено помнят Чернобил.

43

Анонимен

преди 1 година

А Русия дали ще ги даде, или ще предпочете да остави държава, избрала да е враг, без единствения и АЕЦ?

42

ББ

преди 1 година

нима гАспадарите на костя,резидента,доган,борисов не ви обявиха за вражеска и ви спряха газа...обявиха децата ви за врагове бре...и им стройха потоци с вашите пари тиквите!нима не ви заплашваха със сАрмат...ядрен подарък!...е кой приятел би искал да убие децата ти с ядрени бре???само факти които всеки "лош матрял"може да провери!!превръщат ви в съучастници убийството на децата ви!!!...за копейки...доган-борисов,резидента-костя...четете и мислете...Свободни хора сте

41

ББ

преди 1 година

и нареждането от путин към борисов да бъде "избран" радев за "президент"...САЩ им е известно...няма тайни хора!!!да си враг на Народа на САЩ е животоопасно!!!да си враг на стремежа на Света ни към Справедлив и Свободен Свят...те обрича на ...гибел!!!Война е...свободни сте да изберете...Справедливоста или...копеийките и геноцда над жените и децата в Украйна!!!...г.н рЕзидент на путин!

40

ББ

преди 1 година

До Анонименуау,според началника ти тиквата Народа ни е "лош матрял"ама от как е жив само ни краде и предава...та пъдар на Живков...на цАрО, обслужващ на пУтин...само грабежи,създаде...аТака на болен,*** на костя с нашите пари,работи с изр.ди държащи го на власт през медии манипулиращи хората,за да има власт и да ги ограбва...хвалеше се как е минавал с 200 даващи му ...милиарди ЕС политици!забравил САЩ!Бог да пази САЩ и Свободният Свят!!!

39

Анонимен

преди 1 година

90% сте про'с'таците дето гласувате за ес да затвори Козлодуй.

38

ББ

преди 1 година

рЕзидеинта е назначил възможно най наглите руски агенти...Христов не ни ли плашеше с съдебни заведени от раша?сега ни насашда страха АЕЦ...това псе който го срещне да го с павета...ще направи услуга на България!!!ако те срещна ...си пътник ...за къде...не съм казал,русоробе!!!по гнусна мутра и обслужващ...не бях виждал!!!и тази гн.с ви е министър???резидЕнто ви няма за хора вече!!!

37

Анонимен

преди 1 година

А Русия с охота ще ни продава части, и то за евро.

36

Анонимен

преди 1 година

Затваряй! ЕС иска да го затворим!!

35

Антипутиноид

преди 1 година

Лошо нешто е да си зависим от великите руснаци, не знаеш кога ще пробват да те денацифицират че гледаш Нетфликс и се кефит на рок анд ролл. Ми аз пък не се кефя да се правя на скрит неoнацист и да викам ГОЙДА на червение площад .

34

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН - и аз така казвам. Виж американците са друго нещо - тва да им поискаш нещо и те да искат пари!? Сакън! Затова да се присединим към благородниците, които ще ни нахранят за без пари!

33

Анонимен

преди 1 година

Не искам ток от руска АЕЦ! Искам ток от американски ТЕЦ. Тоя руския ток хем по-скъп, хем много некачествен. Не ми работят американските електроуреди с него. Телевизора само Путин ми показва, радиото руски песни ми пее... Да се закрива АЕЦ Козлодуй! Веднага!!!

32

Миле

преди 1 година

Е отде да ги купи частите , от хамериканците ли ? Да питат укропитеците те трябва да имат подходящи части и без това ток им не трябва на тях . Тъй че бъдем политикоректни

31

Банкеръ

преди 1 година

Предполагам Гн Тагарев и гн Минджев ще преговарят в Кремъл силно наведени и смазани отзад.

30

Анонимен

преди 1 година

аууу колко недемократично, срам за НАТО вска Бългавия. Отишли сме на бензиностанцията с ракети на пазар

29

Fena

преди 1 година

До 27. Като си много умен, работлив, и тарикат - защо не си ги направиш сам тези части? Щели да ни се молят.... А ние ще ги понашляпаме, нали? И после - заповядайте таварищи 3 млрд. лева наши парички. Щото сме много умни, работливи и тарикати!

28

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали сте забелязали презрението в погледа на Си Дзипин при срещата му с Лили ***.

27

Анонимен

преди 1 година

Не само ще ни достави, ами и ще ни моли да ги купим. Както се молеше да й купуваме газа преди да започне войната заради отчаяното си икономическото състояние. Тепърва ще разпродава територията си Раша. И първите на които вече се самопредложи са китайците.

26

Анонимен

преди 1 година

След тези подли и откровено русофобски номера и последното повишение на обема на доставяните снаряди и мини за оръдията, танковете, РПГ-та и РСЗО на ВСУ очаквате ли Русия да ви достави части и възли за АЕЦ-а?

25

Анонимен

преди 1 година

На снимката виждаме еди. ТЕЦ и това е,, Марица изток". Е престъпление след като го имаме да го ползваме. Елате в ДЕ да видите... Всичките им ТЕЦове работят на пълна мощност. Няма зелена, няма Розова, няма атомна. Всичко включено на пълни обороти. Така че включете незабавно изключените блокове а АЕЦа. И започнете строителството на,, Белене "