46

Анонимен

преди 1 година

Благодарение на това закъснение България ще има лев и ще е независима за някои политики на ЕС.

45

ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 1 година

В мига в който Слави предложи този за министър председател ,се отказах от ИТН.

44

Анонимен

преди 1 година

Тоя продажник да вземе да се скрие. Никакво евро не ни трябва.

43

Альоша

преди 1 година

Хората знаят ли, че този е поредния с баща от службите? Поредният експерт червено-калинчев. Цялото политическо воинство е едно и също.

42

Анонимен

преди 1 година

Референдумите нямат задължителна сила -- нац. предатели в парламента им отмениха задължителния характер, само препоръчителен. Тези от възраждане с какво се занимават -- с безполезни неща.

41

Анонимен

преди 1 година

За три седмици в сащ фалираха три банки. Има още 186 банки в риск от фалит. Искат да използват европейски банки за да се спасят. А това ще прехвърли кризата в европа както през 2008 година.

40

Анонимен

преди 1 година

Евро след 2043г. Така ще реши българският народ на Референдума.

39

Анонимен

преди 1 година

Ей пpоcт народ слаба държава, от министерството на финансите ви казват че ако отървем инфлацията борда пада, а падне ли борда ще последва хиперинфлация. Помните ли я последната, една заплата стигаше само за храна. Значи Германия, Франция, Холандия могат да се разделят с ... как беше - национална идентичност но *** не пуска шарените си хартийки, дето никой не е чувал за тях извън к00чината. Жалки сте, пропаднали кърпели и цръволи

38

Не се накраде

преди 1 година

не се наяде юпито му с него!!

37

Скрий се бе пигмей

преди 1 година

марш от България! Право към любимата ти еврозона!

36

Бай Дрън

преди 1 година

Contractor, спестяванията са електронни. Въпросът не е дали ще се казва евро или лев, а дали ще ни натикат в еврозоната, което есъвсем различно от с яна името на валутата ни. Някои са с рогата напред, че лева умирал...всъщност големият проблем е, че в еврозоната умираме, а с нас умира и еврото. Добре, сега ми кажете, как се превежда цент и какво е стотинка. А на това ми отговорете, после ще говорим за Евро.

35

BG

преди 1 година

Като искаш евро махаисе от БГ. Избери си страна с евро и марш.

34

Бай Дрън

преди 1 година

Да, България закъсня не десетилетие, а 33 години да разкара такива като теб!

33

OMG_Lucker

преди 1 година

Слушай ся синоним на утаечни води, ако случайно четеш коментарите тук: България много правилно няма да приеме еврото. Твоето мнение си го запази и си го набутай някъде надълбоко и скришно място. Никога не си имал шанс ти и "възроденото" НДСВ за влизане отново в парламента, но може би имахте шанс за субсидия. Предричам ти и ти пожелавам да не влезете в парламента, да не вземете и субсидия.

32

Анонимен

преди 1 година

Царското "юпи" отново манипулира

31

contractor

преди 1 година

хора не се лъжете, еврото е истината. И без това половината спестявате в евро нали? включително тия от палатките, дето подписи събират. Те спестява в евро и франкове, но на вас ви разправят колко лошо било.

30

Лиса

преди 1 година

Националната валута е етикетът на една държава това че сме член на ЕС не значи, че сме едно цяло, възникват хиляди противоречия икономически статус на народа,образователен, здравен,социален.

29

Анонимен

преди 1 година

Китай щеше да влиза в ЕС според тоя корифей.

28

Анонимен

преди 1 година

Що ни занимават с тия пропаднали продажници. Не се наядоха.

27

Анонимен

преди 1 година

А бе Перко Наумов защо ние да бързаме за еврото след като сме вързани за него и защо всички други страни освен нашата първо основно нещо е да влязат в Шенген зоната и много по късно в Еврозоната а вие перковците все наопаки правите, излез да дискутиращ с нас бе Перко и ще се оплетеш като пиле у калчище