15

Анонимен

преди 1 година

Не винаги правим полезни неща. Наистина това спестява излишни конфликти. И повишава самочувствието.

14

Тони

преди 1 година

Не е полезно да си прекалено мил с другите. Обикновено когато някой има мотив да те използва и си лабилен, може лесно да те манипулира за някакви си негови цели, включително с вменяване на вина, продължително мълчание, дозирано внимание и пр. Мила с милите, с останалите - "каквото сееш, това ще пожънеш", за да стане накрая "не прави на другите това, което те правят на теб: сърдят се".

13

Доброто

преди 1 година

току - що го изпитах за пореден път на гърба си, баста!

12

Анонимен

преди 1 година

Според зависи от степента на искреност. И на мен понякога ми се струва, че съм мила, а истината е, че хората го правят за собствено удовлетворение.

11

аНОНИМЕН

преди 1 година

фАКТЪТ Е СВЕТОВНО ИЗВЕСТЕН.

10

АХАХАХАХА

преди 1 година

ХАХАХАХАХА

9

Анонимен

преди 1 година

Ами не знам защо да е полезно. Ей на, на Зелето му се получава да му дават каквото иска и без да е мил.

8

Дрис бг

преди 1 година

Дайте 10 начина как да хлопна някой по главатс

7

4

преди 1 година

агресивността спрямо другите полазва в интелектуален план нерзбиране, че всичко е взаимосвързано. В народните поговорки имаме: "реже клона, на който седи", "недей да плюеш в кладенеца" и т.н. Човекът е абсолютно несамостоятелно създание.Докато например едно новородено сърне веднага се изправя на краката си, за детете но човека трябва много,много по-дълго време и многостранно обгрижване от себеподобни и по-рразвити от него.Ако го отгледат животни, то например, никога не може да се научи да говори

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 4 - Вземи си алхимичните схеми и се махай.

5

Анонимен

преди 1 година

До Ако това го - Любимите са ми тея, дето са много мили и лщбезни с мен. Като ги видя, все едно дебело дете вижда оставена отворена кутия с шоколадови бонбони - хап хап хап, готови за злоупотреба ;)

4

Анонимен

преди 1 година

злобата, гневът и подобни са проява на пренапрежение в най-ниската чакра на тялото, тази, която е при опашната кост. Това е и мястото на сексуалната енергия. Когато енергиите в тялото не са хармонизирани, тялото боледува. Постоянната агресивност, която ни се налага от филми и други визуални медии сега като привлекателна и нормална, има своите цели за обработка на съзнанието на населението. Реално това не е напредък в развитието, а поддържане на хронична болест.

3

Ако това го

преди 1 година

Разберът тези които искат война, ще е голямо израстване на мозъка им, до нови висини.

2

anonimen

преди 1 година

До Анонименда, така е, но до време.

1

Анонимен

преди 1 година

изобщо не е полезно. Наглеците се възползват и ти се качват на главата. Ако усетят че си село без куче и стават нагли.