276

Анонимен

преди 1 година

Хахаха - "запазване на суверенитета на двете страни, но не изисква изтегляне на руските сили от Украйна". Долу-горе като да "спреш" някой изнасилвач, без да го караш да си извади оная работа от жертвата. Какви са мили и безпристрастни другарчетата от Китай! :)

275

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 313: "Зеленски е велик"? Даже и велик клоун не е. Кукла на конци, които ги дърпат от Вашингтон.

274

Точно обратното

преди 1 година

До Ралица: САЩ и сателитите им са тези, които искат светът да живее по техният еталон. Войната в Украйна ще е краят на еднополюсният свят. Когато на всички им стане ясно, че САЩ и сателитите им не могат да спечелят дори и регионална война с Русия, всичко ще си дойде на мястото. Европа трябва да извоюва своята независимост от САЩ това е бъдещето.

273

Ралица

преди 1 година

Не вярвам на руските медии,на Путин и на цялата руска машина която се гърчи до степен да се доказва, че света трябва да живее по техен еталон.Може да сме стигнали върха на сегашния начин на възприятие за свободен свят ,но ако не ни харесва нека предложат още по добър,по справедлив ....тези, които имат претенции да управляват света .Но с войни не става,тая първична и изтъркана практика от миналия век вече не върви.

272

кубанская столица

преди 1 година

Нека набута формулата на мир в... на себе си. Медведев заяви, че украина е территория на русската империя. Така и е

271

Анонимен

преди 1 година

Отговор от Китай за този вече изпушил пишман-президент няма да има. Президент Байдън чрез Актьора се опитва да разиграва Русия, а го отнася ЕС и в немалка степен - България заради ПП+ДБ и ГЕРБ чрез вманиачения за власт Пожарникар-Милиционер.

270

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е велик

269

-

преди 1 година

Този никакъв не е вече!

268

Анонимен

преди 1 година

Украйна и САЩ запАдат. Покрай тях запАда и Европа.

267

изстрещял

преди 1 година

Путев дълбоко скрит в Бункеру да не го закатанчат

266

ЗексМашината Еленска

преди 1 година

от подставено лице Зелениятглист се превърна в подставензадник, А онъа Евъленъ фон Зелбраун си е купила нофъ служебна дамска чантъ с пакет ановаго мълтипълебо кондоми без утиране и умиване

265

ББ

преди 1 година

чеченците убиват децата на руснаците с цел да ги принудят да убиват жени и деца в Украйна!това е "армията" на пУтин това е позора и срама му!с помощта на агентурна мрежа създадена преди десетилетия,манипулира ЕС...с "политици"президенти,с бизнесмени деца на агенти на КГБ...с бизнеси нямащи ги на борсите,водещи гладни Народи да гласуват за...мафията и крадци!!!Война е,САЩ го осъзнават...и да е Война!!!...ще закрием грозният Свят който създаде РаШа!!!

264

ББ

преди 1 година

До Анонименза твое съжаление путин превръща раша в..пепел!Света ни ги презира и помага на убиваните и нападнати с цел отнемането на Свободата им дадена им от Бог!путин убива децата на русия..от глупост!путин и мюсюлманските му войски срещу Свободният Свят?няма начин..чеченци убиват деца на руснаци!!!аа имате ядрени...уверяваме ви със Си,че няма дори да излетят..черните дупки не са красива гледка..дайте ни повод моля!

263

Анонимен

преди 1 година

Китай се опитва да симулира политическа дейност, пък тоя им дава още домашно

262

МИР в една стъпка

преди 1 година

Ликвидация на Москва

261

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 300 Русия освен да лъже друго нищо не може.

260

Анонимен

преди 1 година

Клоун ***,Путин може да превърне Украйна на пепел и да заприича като след земетресение 9-10 та степен по скалата на рихтер.Не слушай склеротиците,да не се наложи да гориш в пъкъла.

259

Анонимен

преди 1 година

Светът е готов да приеме Китайското предложение за Мир - обаче Путин не е готов.

258

Анонимен

преди 1 година

в момента се руши най стария православен ванастир в украйна - правят му ревизия и ровят в погребения от преди стотици години - - аме като джихадистите сриват културата на народа- америкнски инструкции - това си е

257

Кори

преди 1 година

До муспи, В Русия всичките милиардери са евреи ( има и малко мюсюлмани )! Кой командва Русия?