12

Реалист

преди 1 година

България не можа да формира собствения си интерес." - Ами политиците гледат само какво да окрадат и за някоя далаверка. Децата им в чужбина - ползват България за дойна крава само. Няма кой да мисли за националният интерес. Резултата се вижда - България изчезва.

11

r3v0lv3r

преди 1 година

И ние не сме доволни от цените, никакви пари за тея, които не продават, а си чакат увеличението на цените.

10

Име

преди 1 година

Този обиколи няколко партии докато се докопа до МЗ. Сега там се вихри защитавайки зърнопроизводителите. Дребния земеделец, зеленчукопроизводителите, животновъдите са избутани на ръба на оцеляването. И ще ми говори за преди една година. Та преди една година той беше шеф на земеделската комисия в НС. Значи сърбаме неговата попара...

9

демокрация

преди 1 година

Да подаряваме оръжия на Украйна и да събираме пари от СМС-и за лечение на българските деца!!Това е "хубавата демокрация", нали??

8

Анонимен

преди 1 година

По-големи глynocmu скоро не бях чел ! Всички ли бездарници трябва да са на държавна хранилка , за да говорят небивалици, лишени от всякакъв смисъл ?! После чудим що не мърдаме от дъното ...

7

Анонимен

преди 1 година

"В Украйна се произвеждат специфични препарати за защита, които в ЕС не са разрешени. Произвеждат или използват такива препарати?! И ако цитатът ви е точен какъв точно е проблемът с украинското зърно? Или целта на статията е дезинформация и наслагване на излишно напрежение сред българското стадо? Hещастници!

6

Анонимен

преди 1 година

Мазен лъжецц и плужекк. Пазарна икономика искали? Борсата била виновна за цените, когато са високи. Конкуренция трябвало. А украинците не получават и субсидии като тези измамници и изнудвачи.

5

Анонимен

преди 1 година

Ясно е, че ПП и ДБ са забатачили нещата преди година.

4

Анонимен

преди 1 година

Путин за бесилката.

3

Яяя

преди 1 година

Когато си пълнят гушите е пазарна икономика а когато е добре за народа се нарича измама.

2

Анонимен

преди 1 година

Хайде стига глупости. Да сме били солидарни към Украйна за да не изгние злокачественото и жито там благодарение на което нашето доброкачествено да изгние тук и заради това нашите зърнопроизводители да получат помощ. Аз от където и да го гледам всички са губещи освен Украйна. ЕС с помощите, българските и други европейски производители. Развиващите се страни защото украинското зърно остава в Европа вместо да иде при тях. Това се нарича демагогия

1

Анонимен

преди 1 година

Какъв интерес? Всичките ни политици с някои изключения си правят предизборните агитации под мотото всичко за Украйна. Хванали се за нея, като удавници за сламка. Дано ги удържи...Интересите на народа са някъде в далечната им периферия.