131

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност няма да гласувам за тях. Просто толкова нагли лъжци като Кирчо канадеца, не бях виждал. Рицина е направн за такива като него и царя, а не за третокласни писачи.

130

Вики

преди 1 година

И тая се е продала като тях...

129

Димо

преди 1 година

Тая, Ицо, Киро *** и Кокорчо могат де са гръмнат дружно

128

Никола Стефанов

преди 1 година

Тая пък ли ще ми каже! А иначе ако толкова и са присърце - да ги вземе всичките при себе си в Естония; ние няма да и се разсърдим, че ни е отнела тези радетели за евро.ге.йските ценности.

127

Васил

преди 1 година

Да гласуваш за ДБ си е чисто прецакване на държавата.

126

Кина

преди 1 година

"Безапелационна подкрепа от Европа: Втори премиер с призив да се гласува за ПП-ДБ", което означава, че всички, които се смятат за българи НЕ бива да гласуват точно за това обединение. Кой разбрал, разбрал.

125

Анонимен

преди 1 година

До реалист "Пътят на България се ..." - ра'з'поретино европеидна, преди да ръсиш акъл, кажи плати ли 1000 лева за Украйна?!

124

реалист

преди 1 година

Пътят на България се покрива с приоритетите на Да,България ПП. Не съвпада с "идеите " на Тиквата ---да крадем неуморно другари, докато ни хванат, а дори и да ни хванат , наш,то момче Гешев ще ни пази.

123

Анонимен

преди 1 година

До 114 "Това , ако е истина - значи намеса във вътрешни работи на друга държава." - това са европейски ценности, про'с'так неграмотен. Да припомня ли 1997 година когато цяла София беше окичена с плакати на които Хелмут Кол казваше "Той е" за петър стоянов?

122

Анонимен

преди 1 година

До Арф/126 "... как може да се публикува такава статия" - детето на ДС доносника иска ценцура на алтернативни мнения и информации, за да може сам да донася срещу колеги и приятели. Нали Арф?! Нормално е неграмотна и некадърна от'р'е'пка като теб да е за пп.

121

Анонимен

преди 1 година

Много е интересно, че публикацията е платена, а в същото време коментарите са включени, което означава, че по всяка вероятност някой сондира мненията на хората.Относно съдържанието на "новината" - твърде много ми напомня за кризисен PR...

120

Случаен минувач

преди 1 година

Арф, в момента и на Цариградско шосе, около алеи Яворов, е сложен билборд на Христо Иванов. Още един такъв негов има в началото на Надежда, до пазара. Само като му видиш охранената самодоволна физиономия - ти се иска да го застреляш с 5 куршума! А не да гласуваш за него!

119

Анонимен

преди 1 година

До 126 "Това е направо престъпно..." - а на предните избори като дойде урсулата беше демократично, а? Аман от про'с'таци дето не разбираТЕ европейските ценности!

118

Анонимен

преди 1 година

До 115 "Българската държава се е отказала да бъде държава и е станала територия управлявана от престъпни организации ..." - защото про'с'таците като ТЕБЕ гласуваТЕ за това.

117

Арф

преди 1 година

Дали на следващите избори в Естония да призовем да се гласува за опозицията на Калас.Това е направо престъпно...как може да се публикува такава статия. Бях много за ПП в началото ама те бетер ГЕРБ започнаха да стават и много ме отвращават напоследък.И кой им спонсорира скъпата кампания с реклами и билборди??

116

Анонимен

преди 1 година

Какво ревете, про'с'таци неграмогти? Нали САМИ гласувате ЕС да ви командва?!

115

Случаен минувач

преди 1 година

Кая Калас да си гледа Естония. Тя не е наясно, че тука ни управляваха един kypваp и един пасивен пeдepact. Ако знаеше какви са - никога нямаше да агитира за тях!

114

перко

преди 1 година

Каво да ги правиш? Млади красиви и почти толкова умни!

113

перко

преди 1 година

Цяла Европа ни се смее! Има ли вече в България обективна журналистика или всичко е на приципа пари, пари и пак пари? Заслужаваме си съдбата! Не син съм на юнашко племе, а син съм на продажно племе! Бог да пази България.

112

Анонимен

преди 1 година

Демократите, гледали сте много стани богат - и позлвате жокера обади се на приятел