28

Да си ги

преди 1 година

Ядът тези кочани за 4лв бр.Доматите са пълни с химии и нямат този истински вкус 4лв за,какво да ги дам?

27

хамрун Вадуцки

преди 1 година

Традиционно се ядат сезонни зеленчуци. Като няма - салати от кореноплодни. На вилата разгънах найлона на парника, събота и неделя ще садя, имам разсад. Ще стане готово началото на юни. Това е положението.

26

Сети

преди 1 година

Ясно е че е спекула. Ясно че е наложена от най-високо ниво. Целта, освен печалбата? Защо сега ? Може би който не иска да плюска скакалци и червеи да бъде принуден да го прави? Отдавна избягвам големите вериги, от години не съм стъпвал там, освен за нещо конкретно. Но те да фактор. Могат да променят жените и на селския пазар, като плащат повече на зеленчуковите борси. Трябва да се премахнат!Може енергетиката ти да зависи от чуждестранни приумица, макар че не бе трябвало да е ! Храната не!

25

от Петрич

преди 1 година

Ако госпожата си мисли, че на пазара има български зеленчуци, значи не знае истината. Оранжериите в Петрич и околните села в момента гледат цветя и краставици. Доматите ще излязат след около месец, въпреки, че на всички сергии на пазарите в София пише " домати от Петрич". Две трети от доматите са от Турция, а останалите са от Гърция.

24

Анонимен

преди 1 година

Кога сте яли домати март месец?

23

Българин

преди 1 година

Че кризата е голяма, разбрахме. Каквито и "зверове" да са веригите, веригите има и в Европа и чак такъв произвол там няма. Никой обаче не говори за картелите, за това избрани хора как убиха българското производство. Като че ли забравиха за електронните овце и за повсеместното крадетене, което безнаказано осъществяваха в продължение на години. Продължавайте, пък ще видим докъде ще стигнете.

22

Анонимен

преди 1 година

ЛОШО СЕДЛАРОВ, ЛОШО!

21

Анонимен

преди 1 година

АМИ ЕТО ГО НАЧИНА ДА ВИ НАКАРАТ ДА ЯДЕТЕ ГЪСЕНИЦИ. ЦЕНОВИ ШОК.

20

Анонимен

преди 1 година

Този чува ли се какво говори.Били с вързани ръце ,ами какво търсиш още там.Изкупна цена на млекото 1лв. След пастьоризация в магазините по 3,5-4лв.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 Аз съм виждал салата от домати в Англия която беше свежа 3-4 дни в хладилника.Все едно сега си ги нарязал.

18

Анонимен

преди 1 година

Вън търговците от храма

17

Татул

преди 1 година

Само да спомена, ако не знаете. Едно време спекулантите са ги бесили!

16

Анонимен

преди 1 година

Сега за Великден, на яйце 6 лв..

15

Анонимен

преди 1 година

Пластмасовия домат е свеж поне месец. Какви 3 дни?

14

Анонимен

преди 1 година

Хайде да не говорим глупости. Домата да не е от камък? Три дни в магазина и ако не се продаде - отива в контейнера. Кой ще е този търговец печелещ от такава стока? Явно само в журналистическите кратуни

13

Анонимен

преди 1 година

Бабите ви зимата все домати са яли...

12

Селско ми е

преди 1 година

Може, може, в Одрин си садят домати, чушки, подправки по терасите, на входните врати, така и ние, ще се "адаптираме" към новите цени на зеленчука. Всички избягаха от селата, сега реват за български плодове и зеленчуци. Ми умрЕха бабите и дядовците, където ги гледа'а. Младите да ядат от тейкъуей долнопробните ментаци на храна и биткойните да си ги тъпата. Утре от градските години, седенето на компа и спестените кинти лекарства и здраве ще си купуват

11

Анонимен

преди 1 година

Днес в детската градина децата учат песничката: "Зеленчуци който не яде, той ще има пълно портмоне"

10

Анонимен

преди 1 година

Аз като казвах, че тази година черешите ще ги продават на бройка, а не на кило... никой не ми вярваше.

9

анонимен келеш

преди 1 година

А по Бойково време,Бабикян и Минетов и Хаджигейчов дни наред хвърляха тонове домати по сградите в центъра:):):)Хак сега да ви е промяната:):):)