92

Боби

преди 1 година

До Сата НАТО След като КОЙ ДА Е СНАРЯД (Включително модерните БОПС) излети от цевта на оръдието започва да се нагрява от триенето с въздуха При удара в бронята температурата още повече се увеличава достига Хиляди градуси. Ако в тази точка се сложи микрограм уран + вещество емитиращо неутрони при висока температура и налягане може да се стигне до микро ядрен взрив не си мислете нещо много мощно еквивалент 100-200кг ТНТ - А това е колкото среднокалибрена авиационна бомба - как няма да са ефективни

91

Пепелац

преди 1 година

Снаряди с радиоактивен уран. По същество е ядрено оръжие ( продукт с ядрена разпад ). Ескалация, смъ*рт, нищета, глад и мизерия. Това е либералната демокрация. Средства за образование, здраве, култура, наука и добър живот няма. Има за война, както винаги до сега. Колониализмът е време да бъде спрян. Скоро ще започнат да ни изпращат "честитки" и тогава ще ги пращаме при "тъмните души". Да.

90

Паднал от небето

преди 1 година

Те от демократична Англия само хубави неща могат да получат. Така ИНДИЯНЦИТЕ получиха пандизчии въоръжени с гърмящи пръчки който унищожиха червената раса след което си докараха *** да им слугуват и ги продаваха като животни на пазарите

89

Анонимен

преди 1 година

Крайно нехуманно е руската армия да използва оръжия с обеднен уран. Това е патент на Западните Светли Сили! Господ така е повелил.

88

Анонимен

преди 1 година

До 95- а какво се случва с урана след взрива? Не се изпарява. Остава си в природата. А нали сме късметлии - на хората обогатен уран, при нас пак обеднен! Трудна орисия...

87

Australian

преди 1 година

До ББАми ти бе , *** подкрепящ фашистка Украйна и САЩ?! Знаеш ли колко бесарабски българи които се определят за българи са избити в югозападна Украйна ?, някой от тях са изгорени живи през 2015 публично ! За какви мили хора ми говориш?, за САЩ ли , които избиха милиони мирно население в инвазиите си в Ирак, Либия , Сирия .дори в Сърбия ! На които тогава им дадохме коридор да ги бомбандират! Си долно недоразумение!

86

Теди

преди 1 година

Божият план предстои за всеки човек още от създаването на първият човек Адам той е предначертан и следва своят път начертан е предварително и само Господ и орисниците, които го наричат го знаят това е ние следваме своят път

85

Теди

преди 1 година

Господ ще подобри мечтата си да създаде съвършените хора. Божият план предстои,така или иначе целият свят е създаден от него хората не могат да го разберат все някой е създателят на всичко и това е точно Господ ,но той е Висша сила с тайни, които няма как да знаем не ни е дадено и не можем да го разберем, нито видим още от сътворението на света

84

Анонимен

преди 1 година

Империалистите след като избият славяните и православните ще подпукат китайците. Англо саксонците са еколози. Самата идея да направят такова оръжие ме потриса.

83

Анонимен

преди 1 година

Умни ли са украинците да си съсипват така mъпо държавата. Също и да умират за интересите на САЩ и на Зеленски който е от еврейски произход и не е славянин ами напротив.

82

Анонимен

преди 1 година

Ръководството на САЩ и особено Великобритания са хора от други етноси и тях пък въобще не ги интересуват европейците. Пускай урана после яжте продукти от украйна с уран шоколади хляб олио мляко .

81

Анонимен

преди 1 година

Господ си знае работата. Диктаторите и бандитите ще си получат заслуженото.

80

Анонимен

преди 1 година

До Никос Тсакос, абсолютни глупости си написал, снарядите и въобще снарядите с обеднен уран се използват предимно за поразяване на бронетехника, малко трябва да попрочетеш, самите боеприпаси от обеднен уран нямат никакво взривно вещество, поразяващата сила е следствие на значително по-високата плътност на урана поради тази причина кинетичната енергия е многократно по-висока и буквално отнася купола на танка например, независимо от защитата.....

79

ББ

преди 1 година

Рашите бродите насилствено по домовете и земята на Украйна...убивате за тв-та...за перални...вашето не е геноцид дори...вандали убиващи за грабежи сте!!!

78

ББ

преди 1 година

уау нечовешка руска пропаганда...това имат и убийствата на жени и деца в Украйна!рашите сте агресорите убиващи мирни жени и деца в УКрайна,факт!рашите заплашват отчаяно Света ни с ядрени ракети!раша рекетира Света ни и ни налага как да живеем!...и Си им е обслужващ персонал...опозорил Китай!!!

77

Бай Иван

преди 1 година

Честито, догодина ще ядете радиоактивно хохленско жито ;) !!!

76

Да питам

преди 1 година

Дали е проблем да се монтират бойни глави с обеднен уран на иранските дронове? Или пък на кинжалите- може би ще помогнат за бункера на Зеленски.

75

БАБА ВИ

преди 1 година

Вие осъзнавате ли че ще замърсят земята и ще разболеят хората там за десетилетия??? Кой нормален човек ще се радва на това нещо, независимо от коя страна. Вие които поддържате това сте психично болни хора.

74

Анонимен

преди 1 година

ТАНКИСТИТЕ РУСНАЧЕТАТА КАТО ГОРЯТ ЩЕ И СВЕТЯТ

73

Анонимен

преди 1 година

Англосаксонец ли е,стъпи му на врата с обувки! И стискай,стискай,докато спре да мърда!!!!!