16

Войникът без армия

преди 1 година

Търси майка си КЗК ,а не спекуланти ,и пълни хазната си ,а не се е загрижил за нашата ! Примерно наложиха глоба заради липса на БГ стикери по стоките на магазин ,който продава чужди стоки не от ЕС ,но с добро капество на по ниски цени ,та прикритието е ,че си мислят за нашият джоб КЗК,а пълнят техния и като цяло държавата ни със сегашните управляващи ,е и предишните ,миналогодишните ни убива !

15

Анонимен

преди 1 година

Докато не излезе глоба за няколко милиона за веригите не ми се хвалете, лаладжийски истории от Киро и Радев съм се нагледал 2 години, а сега предизборно баене и какъв ви е резултата, ами още по-зле ще стане те ще си избият 33% данък с още 20% отгоре на всичко.

14

Анонимен

преди 1 година

Газираната вода - 2 ЛЕВА/!/!/ Минералната вода 1,50 до 2 лв на места. минералната вода.. дето я точат и бутилират само в пластмасов *** за 5 ст.

13

Анонимен

преди 1 година

Ами - пробвайте в жк.Лозенец някой магазин например.Кауфланд - хляб 3 лв, пица от 3 на 4 лв за месец. Или 5 банички тип бутерки = 10 лв

12

Анонимен

преди 1 година

Обичам КЗК! Само напред и нагоре. Не четете ревящите търгаши тук, че се оплакват и обиждат. Още, още повече проверки!

11

Анонимен

преди 1 година

В лидл имаше чедър от миналата седмица в каталога, 400гр, 8,50лв. в Румъния абсолютно същия продукт със същия грамаж обърнато в левове - 7,50лв. ?????!?!???!? На фона на по-високите им заплати и пенсии, тази немска верига им продава по-евтино. Евала...евала на всички депутати, дето знаят само да се дупRт на запада, вместо да ги заставят тези вериги до стената и да ги попитат ЗАЩО ТАКА??? НЕ МОЖЕ! Никой не гледа интересът на нацията. После се чудят защо не гласуваме.

10

Анонимен

преди 1 година

Проверяващия да застане пред витрината с олио,мляко,яйца,сирене,кашкавал,кафе и т.н. и сам ще се увери ,че всичко е изкуствено надути цени.Защо в ЛИДЛ Германия цените са в пъти по-ниски?Мои познати ми купиха монодози кафе за 5евро 48 броя,същите тук 16 броя 8лв.Де е Киро на кирия.Има още много примери как основни храни и продукти тук в България са доста по скъпи.И всички проверяващи го виждат,но картела е силен и непробиваем,защото са намесени хора на високи постове.

9

Хахаха,

преди 1 година

"внезапни проверки" хахаха,съвсем изплискаха легена... :)

8

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден такива новини, но и всеки ден високи цени като идеш в магазина. Аз не виждам млякото да е паднало под 3лв/л. освен ако не е на промоция, ама преди 1 месец имаше проции по 2,30лв за мляко, а от няколко седмици най-евтиното е 2,60лв. на промоция? Е, какъв ви е кярът от тези проверки, само симулират дейност!

7

Анонимен

преди 1 година

Какво има да ги търси,те са навсякъде.

6

Анонимен

преди 1 година

Чалъмите на един ушат каапрал!

5

Цирк

преди 1 година

.......и излезе,без нищо.

4

Анонимен

преди 1 година

КЗК си плащат да им правят четки по медиите колко много работят.

3

Анонимен

преди 1 година

Това реклама на КЗК ли е?

2

морски

преди 1 година

Нелегални рибни борси работят от години по брега. Въртят се едни големи пари...внос-износ през граници... После се чудим защо нещата не вървят в правилната посока...

1

Анонимен

преди 1 година

КЗК търси спекуланти както Диоген с фенер посред бял ден търси човека.