43

В Австралия

преди 1 година

забраняват алкохола за аборигените,защото се напиват ивършат престъпления.Няма демокрация,има дискриминация над коренното население,а Австралия претендира да е демократична страна.Нас ни обвиняват от САЩ,че имаме(освен корупция и медийно затъмнение) етническо неравенство.Алкохолът не е забранен за ромите,въпреки че са криминогенен фактор,а те не са коренно население,така че няма дискриминация срещу тях.Всичко това индикира наглосаксонското тълкуване на понятията демокрация и дискриминация.

42

Муртагон

преди 1 година

Имам къща в спокойно село на 3 км от гр. Велико Търново, тук цuгaнu няма защото с тях последно се разправихме преди повече от петнайсет години. Да си призная не беше по много хуманен начин, но никой не е умрял от публичен бой с гумени маркучи на голо и последващ нуди спринт през полето и гората.

41

Анонимен

преди 1 година

Две години ги нямаше по изборите, ама благодарение на герП СДС ДПС и особено много благодарение на Корнелия, която върна хартиената бюлетина сега тези същите паразззити ще се върнат пред урните и ще определят бъдещето на децата ви.Запомнете тези партии ГерБСдсДпсБсп!!!!! Те си развъждат роми, като ги хранят с вашите данъци.

40

SS

преди 1 година

Как така ще ги изселват бе ? Голяма работа,сбили се хората умрял един ,това са все културни особености ! Кой ви дава право да им нарушавате правата ? НПО-тата да се задействат! Не може за един убит и сега цялата фамилия .....?!

39

Анонимен

преди 1 година

Монтеги срещу Капулети

38

Мдаа...

преди 1 година

При Соца ромите бяха тихи и кротки, учеха, болшинството от тях бяха със средно-професионално образование, имаше и вишисти, не се размножаваха кто насекоми. В английската гимназия, която завърших в началото на 80-те имаше две ромчта - момче и момиче, и двамата завършиха с много добър резултат и продължиха образованието си.

37

мак

преди 1 година

До Анонимен35. Възползват се, защото държавата и демокрацияпунтамара ги е научила, че са по-специални, онеправдани и подобни блабла. И си имат бая защитници, като бхк например. Погни ги сега и ще бъдеш обвинен в расизъм и не знам какви още грехове.

36

Анонимен

преди 1 година

Тези с брадвите ли са фашисти, а другите с мотиките са путинисти, нали?

35

Анонимен

преди 1 година

Бъдещето на България в няколкосекунден клип.......

34

Анонимен

преди 1 година

Един приятел бачкаше в склад за скрап в Ботунец, и след взривовете в поделението в Челопечене, имаше снаряди в цялата околия.Та идва един ром в склада с два снаряда да ги връща за скрап.Приятеля ми му вика *ти маллоумен ли си да ми носиш пълни снаряди бре?* И го гони.След малко от улицата се чува адски гръм и приятеля вижда един чукк да лети на 50 60м височина в небето.Излиза а Банго Васил целия черен и опърлен.Приматт решил да изпразни снарядите,да вземе някой лев.После полиция обяснения и т.н.

33

Анонимен

преди 1 година

Четох някъде че най-голямата незаконна махала в Европа се намирала в Мадрид. Пратете ги на там да им танцуват на испанска музика?

32

123

преди 1 година

Едните скакалци от незаконните коптори искали да се изселят другите скакалци от незаконните коптори!!! Щото два рода *** ще се избият допотопно и ние трябва да плащаме на родната жандармерия да ги пази????? А ограбените и убити от тях наши баби и дядовци, емииииииииии да са се родили ***!!!

31

Анонимен

преди 1 година

Как изобщо могат да се накарат подобни елементи да се интегрират.. Та те никога не са виждали някой от родата им да работи, не учат, живеят ден за ден, раждат на по 13 години и всичко това било нормална "особеност на етноса"...За съжаление изключенията са твърде малко,а нас какво ни чака ме е страх дори да си представя :(

30

Анонимен

преди 1 година

Войната ли започна? Това ли е Балканския фронт?

29

Благодарен

преди 1 година

Ако момчето, което снима и качи клипа от вчерашната гладиаторска битка чете тук нека да му благодаря лично. Евала за видеото брат, направо филма ти е за Оскар. От вчера до сега го гледах поне 20пъти и все още не напушва на смях. Особено когато хуманоид 1 падна, а хуманоид 2 започна да го налага със секирата, все едно цепи дърва за зимата.... Те помежду си се избиват като садистти, а вие се чудите що избиват бели пенсионери. Това не са хора бре, даже и животните не са толкова жестоки.

28

123

преди 1 година

И къде ще ги изселите??? Предлагам в Бояна, Банкя, Бистрица, Симеоново!!! А!

27

мак

преди 1 година

Една фамилия иска да бъде изселена друга фамилия. Много важно. В друг случай, ако неци.анска искаше да се изселят братчедите, щеше да има вой до небето, че това е дискриминация, че не може да гониш горките хорица.

26

123

преди 1 година

Бангладеш е по-цивилизован от тези..... допотопи. Къде са всички милярди за "голямото им включване" ???? Име цели изоставени прекрасни села, заради тия скакалци!!! Където се заселят, всичко умира....

25

ергенът

преди 1 година

за кво да ги изселват , направо в Украина . По ефективни са от техните на а ка ни военни

24

Анонимен

преди 1 година

С едни "индийци" не можете да се оправите, ама Русия ще побеждавате ахахаа жалка работа