152

ДС+КГБ

преди 1 година

подарък за рождения ден на верния другар селянина от правец

151

Монархосхемата

преди 1 година

Търновград Царев до 1396 има тайна Християнска масонска схема с аварийна Столица Никопол и важната река Янтра която води по суша до град Сушица защото Сърбите ни подслушвали тайните и суша от наши тайни за тях то ест югозападно от Сушица е Македония а югоизточно Пловдив с компенсаторни привилегии заради зулумите там на Крал Калоян...........а град Сушица е Карлово........ЯН БИБИЯН монархосхемата Елин Пелин я наричал и прочие

150

Тайната на Бялото

преди 1 година

Последният Шишмановец чак до 1396 година управлява от град НИКОПОЛ като градската никополска църква тогава 1396 се казвала Свети Петър и Павел......................Прекръстили му селото на Петър Дънов от село Гробар на село Николово и това е шифърът на Бялото братство.

149

пояснение

преди 1 година

Родом от Княжево е Георги Марков обявен с инвалидизация по рождение.............Пребития от хора на "кръволока" Цанков "учителя" Петър Дънов от село Гробар прекръстено на село Николово живеел в Изток и е пребит до хотел Плиска и около ПЕТ месеца не може да става от кревата и накрая нулева инвалидизация..........Кобур-Вазата групичка Николай Фол,Вера Фол,Яна Язова намекнали че точно такъв побой само истински професионалисти могат да нанесат и преместилия се в Княжево Петър Дънов се съгласил с тях

148

Случаят Фол-1969

преди 1 година

Израстнал в семейство на Християнски ПОПОВЕ Христо Смирненски става жив свидетел как българската армия извършва кървав геноцид над български войници в Княжево което го тласка към БКП но не по убеждения а от гледката на армейски автогеноцид и води разговори-консултации с религиозния роднински приятел НИКОЛАЙ ФОЛ когото нарича:ИСТИНСКИ РИЦАР а по-късно Петър Дънов е пребит зверски до хотел Плиска от хора на "кръволока" Цанков и се премества в Княжево с молба НИКОЛАЙ ФОЛ да го пази от Гешев и сие

147

NEW СЛЕДАТА

преди 1 година

Има вероятност Италия да са пречукали с рицин Георги Марков които се оказал неграмотен по отношение на Англия и когато се сгромолясва кариерно започва да обижда англичаните с италиански обиди.........Стефан Данаилов му уредили да участва в италианския сериал Октопод подозираните истински убийци на Георги Марков?..............Муамар Кадафи преди да умре каза цитирам по памет:"Харесвам всички и Англия и България харесвам но държавата Италия дължи много милиарди пари на Либия"

146

Анонимен

преди 1 година

Така и така не спира интереса към разните служби. Има и други интересни въпроси. Кои служби ни наклеветиха за папата и какво е ставало със Сергей Антонов в затвора? На какви нечовешки експерименти са го подлагали? Как бяха наплашили папата, че си мълча до идването в София чак?

145

Октопод и Рацин

преди 1 година

НИКОЛА Марков е гражданин на Италия благодарение на което БКП разрешава на брат му Георги Марков да посещава редовно Италия..Изключително късно Георги Марков се премества от Италия в Англия където е посрещнат с фанфари но след това стига самото дъно на цялата си кариера нещо нормално защото е ИНВАЛИД по рождение..Намирайки се на дъното в Англия Георги Марков се изпокарва с нашите Антикомунисти там и залива англичаните с типични ИТАЛИАНСКИ обиди....Тайните Служби и мафия на Италия подозирани?????

144

шмatka

преди 1 година

Не правете от един предател -герой! Няма кой да вярва!

143

Анонимен

преди 1 година

Комунистическия агент Георги Марков го превърнаха в герой. Кой можеше по времето на соца да живее в Лондон. Само близки до Партията и лично до другаря Тодор Живков.

142

Анонимен

преди 1 година

И кой беше Георги Марков? Близка дружка на Тодор Живков, непременно учавстващ в ловната му дружинка, във всички банкети и истински натегач, отриващ се около него. Обаче един хубав ден дали спонтанно или след като е бил завербуван, цъфнал на запад и започнал да оплюва идола си. Утрепали го. И сега цялата западна пропаганда се опитва да ни го пробута като света вода ненапита и едва ли не морален образец за подражание. Не благодаря, дръжте си го там, без да ни го набутвате за икона.

141

Анонимен

преди 1 година

ВСЪЩНОСТ ЗАГАДКАТА С УБИЙСТВОТО НА Г.МАРКОВ Е,ЧЕ ПО СТАРА ТРАДИЦИЯ БРИТАНСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ СЕ ОСВОБОЖДАВАТ ПО ТОЗИ НАЧИН ОТ НЕУДОБНИТЕ ЧУЖДИ АГЕНТИ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН СЪМНИТЕЛЕН СУБЕКТ, УЖ ИЗБЯГАЛ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ ЗА ДА СЕ ВНЕДРИ В ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКИТЕ ПРОПАГАНДНИ СЛУЖБИ, ЗАЛИВАЩИ ЕФИРА ПО-ОНОВА ВРЕМЕ НАЙ-ВЕЧЕ СЪС СКУДОУМНИТЕ МИСЛИ НА КЪСИТЕ СИ МОЗЪЦИ...

140

Анонимен

преди 1 година

Докато има Кратунчовци да плащат данъци и да гласуват, ще има заплати за подобни психопати.

139

Петърчо

преди 1 година

Да беше новичок сега Георги Марков щеше да е жив. Кой да се сети, че има и по-ефикасни начини да убиеш някого? Е сигурно не ФСБ, те даже не знаят какво е пистолет а? Не казвам че ръцете на Путин не са изцапани с кръв (елиминиране на опоненти) ама поне на запад можеха да измислят нещо което няма да прилича на сценарий на индийски филм. Ясно е че зад убийството стоят ДС и КГБ. Проблемът е че тук има такива които си мислят че само те са убивали неудобни за тях хора.

138

Роза

преди 1 година

Ами този Гулино си е получил заслуженото и без да го съдят!Хубаво ли е да умреш сам,като куче,никому немил и недраг?!

137

Име

преди 1 година

Убит е - обаче кой не е убит в България - отвличат и деца, семейство Кирови, на Краус - младши му отрязаха пръста.Дрога, наркотици, всичко това е в момента бурна реалност - да, комунизма е една тъпотия, ама - имаше няколко случая на година на тежки престъпления.Никой не иска да се върне комунизма. Ама и да ни пропагандират, че сега е било нормално - не е.

136

Смях в залата

преди 1 година

В крака на Георги Марков никога не е намирано нищо. Дори англичаните не казват такова нещо

135

Истината

преди 1 година

Четох и нищо не видях истината освен за началото и края на статията. Чака ли неволята и тя дошла как пък ли ще проверяват, като има алиби.

134

Анонимен

преди 1 година

убит от англичаните ненужун и опасен - преживял рязочараванието от "демакрацията"- но службите не можал

133

Анонимен

преди 1 година

вижте писмата на марков до колиегата му от свободна европа