36

Пич

преди 1 година

Оранжевият е добър ученик. Научил е триковете на руснаците. Правиш каквото правиш, после казваш, че всичко е измама и фалшиви новини, и се измъкваш. Така руснаците лъгаха, че не нападат Крим, после когато свалиха малайзийския самолет казаха, че не са те ами украинците, после бпмбандираха жилищни блокове в Украйна и заявиха, че отново не са те, свалиха американския дрон и веднага излъгаха, че сам бил паднал защото направил рязка маневра, и т.н., и т.н. Това е държавата на "алтернативната истина".

35

Анонимен

преди 1 година

В демократичните държави, това което правят с Тръмп се нарича политическо преследване. Само че САЩ не е демократична държава.

34

Анонимен

преди 1 година

До сега двама души в целия свят заявиха че ако са били на власт нямаше да има война в Украйна и че ако отново вземат властта ще приключат войната за 24 часа. Тръмп и Бойко Борисов.

33

Анонимен

преди 1 година

До Лаещият с пумияри Толкова е интелегентен че е плащал за да си вземе изпитите. Тази глупост съм сигурен че си я прочел в някой руски сайт.

32

Лаещият с пумияри

преди 1 година

Тръмп се нарежда сред 10 най интелигентни президента на щатите с IQ=156, за сравнение Барак Обама има 130 което е горната граница на средното телигентната среда. Така като чета коментарите на тези, които го плюят мога да ги определя в диапазона на 80-90.

31

Анонимен

преди 1 година

Все едно че слушам лапацалото ББ който 12 пъти подред печели избори, 3 папи са го галИли по главата и само той може всичко. Време е да сложат белезниците на дърдоркото Тръмп.

30

Анонимен

преди 1 година

Тръмп е изпята песен, прочетен вестник, минало!

29

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

До 30(кастреният турски лилипут)! Ти ще видиш и двете ми Български Мъжки Ръце как ти изтръгват всичко,което ти стърчи.И като знаеш къде съм,шубе гръхтящо турско,защо не дойдеш да ме хлъзгаш?. Защото си тръцла в мъжкиндрехи,която се страхува и ит сянката си.Да живее Русия! Смерть за Турция!Цънгър !

28

Куренцо Лапас

преди 1 година

Тук, на тази снимка Тръмпът удивително ми прилича на една стара ц.игa.нka дето живее до нас в общинско жилище. И не само на външност са като брат и сестра близнаци ами и по лъжите. И двамата лъжат, та се късат

27

До 9

преди 1 година

Не забравяй, че ковид 19 или SARS NCov-2 тръгна по времето на "апостола на свободата"...

26

пияница мистик

преди 1 година

Айдеееее и на тоя глyпендеp Cоpoс му бил виновен. Изказванията му удивително напомнят писанията на нашите тp0лове. Най-вероятно речите и изказванията му се пишат от фабриката за трол0ве в Санкт Петербург. И по лъжите е точно като нащите и съветските комунисти - отричане до дупка и все другите са му виновни :))))

25

Анонимен

преди 1 година

Интересно как нашите путинофили се влюбиха в Тръмп. Тотална липса на връзка с главния мозък.

24

хахаха

преди 1 година

тоя е голям клоун :)

23

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

До 22 Турчино импотентен малкочуркест,това,което моля Великата Руска Армия е да те остави на мен,за да те разрежа на парчета,след като първом си минал през моряшкият бой на Българските ми здрави ръце.Лилипут кастрен!

22

Бай Дрън :

преди 1 година

"Спешно някой да ми смени кафявия памперс,че не се диша..."

21

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

До 22 Турчино импотентен машкочуркест,това,йоето моля Великата Руска Армия е да те остави на мен,за да разрежа на парчета,след като първом си минал орез моряшкият бой на Българските ми здрави ръце.Лилипут кастрен!

20

Анонимен

преди 1 година

В безпомощността си да излъчат кандидат за бъдещ президент на САЩ (Байдън е бита карта, а свестни кандидати няма), демократите прибягват до отчаяни подмолни тактики срещу Тръмп, защото знаят, че ще спечели. Но това няма да им помогне. Дори да успеят, което е малко вероятно, Де Сантис ще спечели. Демократите просто нямат кого да излъчат, а Байдън удари рекордно дъно по популярност с политиката си до момента.

19

Анонимен

преди 1 година

С този едър шрифт, какво ни внушават?

18

Истината

преди 1 година

Тръмп е единственият президент на САЩ за 80 години който не е започвал война.Мислите ли че "дълбоката държава"го иска пак на власт?!

17

Ало Хага

преди 1 година

Буш,Клинтън и Обама за 23 години управление са нападнали и ограбили 9 държави и са убили милиони!!!