13

Teo

преди 1 година

E, какво толкоз! Нали не са украинци?!? Грозно звучи, но е така. Дават се вагони пари за оръжие за разпалване на война, но за бедните ... да го д... бедните!

12

Анонимен

преди 1 година

Не са разбирачи в секса

11

Анонимен

преди 1 година

Само пропускат да кажат че обикновено имат по 10-15 деца.Нормално е няколко да умират от глад,болести и тн.Дядо ми са били 5 деца .10-та година роден.Две умряли от болести и мизерия по нататъка един дал фира във ВСВ и двама останали да продължат рода.И там е така и е в редът на нещата.

10

Селчо

преди 1 година

Само да ви кажа че в Израел климата е съвсем същия, само че там е райска градина за разлика от Сомалия че и съседната им Палестина. Кой както си го направи!

9

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден, трябва да се пуска да гледат,нашите консуматори с яките кинти и децата.

8

Анонимен

преди 1 година

СЗО изхарчи милиарди за ваксини,а оставя хора да измират.Мафия.

7

Анонимен

преди 1 година

Човек е най-деградиралото същество,да виждаш тази покъртителна картина ,и да не реагираш.Този свят,трябва да се затрие.

6

Анонимен

преди 1 година

Какво му пука на ООН ,че измират хора,важното е да се перат пари.Що за същества,повтарям същества ,не човеци,работят там?

5

Зелен Демократ

преди 1 година

Преди време имаше едно филмче, където даваха как групи от местни главорези не дава на хората да поддържат кладенците, които ползват стотици година, а за нови кладенци да не говорим! И познайте кой финансира и подкрепя всичко това, Ние!

4

до 3

преди 1 година

Първо - не пуша, а пък камо ли канабис. И второ на 45 години съм и съм малко дърт да се занимавам с глупости. И трето - това, което пиша, сме го правили още като деца в училище. И четвърто - показвал съм на моите деца как да го правят, защото винаги е добре да знаеш как. И пето - имаш интернет. Можеш сам да провериш как става всичко и май нямаш завършен 7-ми клас?!

3

До 2

преди 1 година

Докато пушите канабис нещата изглеждат ясни и лесни. Като ви се наложи един ден да ги вършите на практика, ще установите, че не се случват точно както си ги представяте.

2

Анонимен

преди 1 година

Това пък да живееш до море и да нямаш мозък да обезсолиш водата... Или пък с елементарна кондензация от разликата в температурите. Трябва едно по-голямо парче найлон и някакъв съд само. Физика за 7ми клас. Тия в Сомалия не са мръднали една крачка за 5 хиляди години. Като ей тая на снимката. Какъв е проблемът да се изкъпе в морето? Има много видове ядливи кактуси, например. Нещо като нашите тиквички са на вкус. Ирегация и системи от канали са правили още в древен Египет. Тия са мързеливи просто.

1

Анонимен

преди 1 година

Когато мигриращите скакалци изядат всичката трева и реколта по пътя си, по- големите започват да изяждат по-малките. Всеки в природата, които се намножи прекомерно, бива естествено редуциран до поносима за средата бройка. Да Фащат самолета за норвегия, където са им приготвили плюш.мечета и блондинки да ги обгрижват. А иначе всичката риба в сомалийски води я изтраулиха китайци, японци, испанци и т.н. сега да им я платят в храни.