11

#

преди 1 година

До 15: От какво ни е освободила Русия че пък и два пъти? България, Румъния, Молдова, Гърция, Сърбия, Хърватска и от част Армения както и евреите живяло на балканските страни са са рали пари и са платили на руските генерали да дойдат в България за да можем да имаме опора срещу Османската империя която не е била Турция само. Не сме седалище и да чакаме някой да дойде и да ни освободи. 2000 плюс са неуспешните въстания за 500 години. Къде е била Русия?

10

Анонимен

преди 1 година

Та това е цял един град! :(( Трагедия. Армагедон.

9

Анонимен

преди 1 година

При 80 000 000 народ 50 000 са капка в океана. Ако в БГ загинат толкова щее трагично.

8

Улгарски Турчин

преди 1 година

Ти си *** неможе да си турчин,как може да плюеш потеклото си.Турския народ е гордолюб,Турския народ е с достойство,работлив и трудолюбив,не като вас Българите които плюете Руската държава която е два пъти освободител.Ако небеше Русия вие нямаше да съществувате.

7

До хахахах

преди 1 година

Сам си признал брато, живееш в България, но си наттроен срещу българи и България ,и аз съм турчин ,но смятам че родината ми е България при конфликт между Турция и България пак ще съм на страната на България :)

6

УМЕН

преди 1 година

ПЪРВАТА СНИМКА ОТ турция КОЯТО МИ ХАРЕСВА

5

Анонимен

преди 1 година

Още може

4

Български турчин

преди 1 година

Мога да кажа ,че Турция има много грехове ,тепърва ще стане по зле селджуци ,османци и като турци ,имат много грехове и продължават да правят геноцид над кюрди и други!Но Аллах и Бог забавя но не забравя!Да бъдем добри и толерантни е най-важно всички сме хора!Турците с този изостанал манталитет и неграмотен народ няма на къде ,мн се радвам като турчин ,че съм роден тук в цивилизования свят.

3

мисулманка

преди 1 година

Знае се, че Свети Еpдyraню е бил благословен от Бог с xeмopoид с образа на мyaмет. Той с охота го показвал на ислямските миряни, за да мoгат те да се любуват на святото чудо, галейки го и целувайки го. Xeмopoидът бил лeчебен и лeкувал вярвaщите от кoварни бoлести в името на ъaлaxa боганаш.

2

Анонимен

преди 1 година

А какво ни интересува това нас нормалните хора?

1

Щерю

преди 1 година

В свое интервю преди години японският министър председател каза, че Япония е изпълнила исканията на САЩ, защото са били заплашени с машината за земетресения на американците. След речта на Реджеп Ердоган в парламента с/у новият световен ред на юдеите-ционисти, посред нощ стана това ужасно земетресение в Турция - дали случайно...