9

Харпър

преди 1 година

До Само питам...Има доста повече роли, но за да ги знае човек, трябва да се поинтересува. Освен това, тя продължава да работи и не само в киното. А за опит, о да, има много опит в живота си и определено човек може да научи от нея много.

8

Харпър

преди 1 година

Джейн Сиймур е достойна за уважение по много причини. Добра актриса, с много роли, включително и като момиче на Бонд (за тези, които мислят, че единствената й роля е д-р Куин). Дори в момента, на 72 г., тя работи и то в/у страхотен проект. Невероятен човек е, с много опит в живота си и преспокойно мога да я нарека пример. Светът има нужда от повече хора, като нея.

7

анонимна

преди 1 година

Аз пък като жена й се възхищавам, не знам колко мъже е измъчила, но изглежда като силна жена с дух и която умее да се поддържа и да изглежда добре на всяка възраст. Жена за пример. Другите още на 40 се отпускат и се изоставят.

6

Име

преди 1 година

Д-р Куйн - мъчителката. Измъчила е май бая мъже.

5

Ръкоделчо

преди 1 година

Бой по главата .... :D

4

Само питам...

преди 1 година

И какъв експерт може да бъде някоя с ЧЕТИРИ ПРОВАЛЕНИ БРАКА И ОЩЕ ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ "НЕЗААНГАЖИРАЩИ" КРАТКОТРАЙНИ ВРЪЗКИ ? Да не говорим и каква актриса е с една единствена голяма роля изиграна преди повече от 50 години ?

3

Глас от тъдява

преди 1 година

Една съседка на 70+ вдовица от доста време, се запозна с един нейн набор и първо ги виждах на кафенце, а последно време живеят заедно - любов ли е, съжителство ли ама са щастливи. Наскоро бяха за 10 дена на Бенидор(Средиземноморието край Барселона).

2

Анонимен

преди 1 година

Запазете си терзанията за себе си

1

Анонимен

преди 1 година

Хубав ден!