18

Хм.

преди 1 година

Не може. Така всички медии ще фалират.

17

Анонимен

преди 1 година

Тоя още ли е шев на тв бря

16

One s

преди 1 година

Абе, Кошлуков беше депотат-провали се, направи партия-провали се, стана шеф на телевизия - провал Извод...... С, какво то си се хванал си го провалил

15

Анонимен

преди 1 година

Причина за това искане на измикярчето Кошлуков е най-вече вдигането рейтинга на Възраждане,което вбесява говеждите му началници.

14

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам да не се канят вече поръчковите АнаЛизатори и най-вече социолозите,промиващи мозъците на преобладаващо опростаченото население.

13

хюго капет

преди 1 година

Първо шоуто по панорама беше по-забавно от ергенът. Второ, много странно, но Боян Расате беше най-нормален там. Трето, един от участниците искаше не просто шамари, а бесилки да вдига, но беше за рушия

12

Анонимен

преди 1 година

Гостите в БНТ стават все повече и повече , примитивни лаячи , без покритие !

11

Анонимен

преди 1 година

И,... както виждаме в Бг на човек от населението имаме най-много ''ПРОФЕСОРИ'' и ''ДОЦЕНТИ'' , да не говорим за това че всяка публична личност е И ---''звезда'' в Бг . Аман от такива ''професори'' , ''академици'' и ''доценти'' ,... на ПРОЦЕНТИ ЗА ПАРИ , ПО КАНАЛ - 1 , на БНТ !?Бг-медии на 113 място и подобни , с едностранчиви изказвания , по БНТ . Да Кошлуков , засрами се !!!

10

Анонимен

преди 1 година

Още съвсем малко остава и ще си признаят, че всичко е платено и подплатено от ЕС. Искам да кажа цялата дезинформация и циркаджийница от 2-3 години насам. Нашите вноски си ги плащаме в търговските вериги, пак под флага на ЕС. Иначе, въобще не е само по БНТ.

9

Анонимен

преди 1 година

Кошлуков, кога ще спреш да каниш фашизоидни историчари в История.бг? Там е истинската опасност. Не в тези няколко психически болни конспиратори.

8

История.бг

преди 1 година

Нека има няколко лудди, които да ни напомнят за фашизма и нацизма. Запада постоянно напомня за фашизма и нацизма чрез документални филми. Лесно се забравя за това и хората лесно могат да се подлъжат от истинските фашизоиди с власт от десните партии в парламента, които променят историята и оневиняват фашистки престъпници, събарят паметници, свързани с борбата с фашизма. Кошлуков, ако истински иска да се бори с фашизма и нацистките идеи, той трябва да спре да кани такива хора в "История.бг".

7

Анонимен

преди 1 година

Това беше най-искреното политическо шоу на Венци Чикагото, Боян Расате. Всеки си каза истината и само истината. Други подмолни фашизоиди от десните партии лъжат, но мислят по същия начин. Те са по-вредни, защото лъжат, но целите им са същите - да променят историята, да събарят паметници на антифашисти, да лъжат и оневиняват диктаторски десни режими и защитават фашистки престъпници. Тези няколко човека разкриха истинското грозно лице на по-опасните скрити фашизоиди от десните партии.

6

Анонимен

преди 1 година

Тоя мошеник направи и държавната тв платена.

5

Дерипаска

преди 1 година

Само олигархията да може да представи гледната си точка тогава?

4

Анонимен

преди 1 година

Напротив, много са забавни и трябва да станат нещо като риалити формат! Такива като оня лудия - Чикагото, както и партията на Божков, с техните конспиративни теории, спокойно могат да заместят което и да е комедийно предаване

3

Анонимен

преди 1 година

Сузи - дългото бедро пак си отвори устата.

2

Анонимен

преди 1 година

Празни приказки. Точно началниците му от гроб и дпс всеки ден ги има с платени предизборни репортажи.

1

Анонимен

преди 1 година

Кошлук, айде да почнем да даваме и двете гледни точки за войната в Украйна? Кво ще кажеш, а? Щото ние ти плащаме съществуването, както и на нещото наречено БЕНЕТЕ :)