18

158

преди 1 година

Облагането на свръхпечалбите на Лукойл беше справедливо, обаче на останалите -не..!? Всъщност идеята е много добра. 33% на горницата на усреднената печалба за последните години+20% не е толкова много, освен за тези, които правят 100% и повече печалба.. Която както и да е погледнем е ненормална. Обаче голям вой от грантовите икономисти. Сега ще си проличи на кои партии им плащат от бизнеса и кой мисли за хората, щото алтернативата е още кредити и орязване на разходите.

17

contractor

преди 1 година

Първият летец и кокорчовците пак променят пловилата когато мача е свършил. Ехо 2022 мина ... Аре малко по адекватно. Това е все едно да си бил на хотел и да вдигнат цените със задна дата.

16

=

преди 1 година

Това е проектозакон. Ще стане закон,когато го гласуват в парламента. Не виждам коя партия ще си направи харакири, като гласува този опит за рекет. Всеки, който се опита да прибира пари по този хайдушки начин ще бъде тежко наказан на следващите избори

15

Новозеландец

преди 1 година

В Окланд съм , Нова Зеландия , е България освен неплатени здравни осигуровки нямам друго да им плащам, разбира се и здравните няма да ги платя тъй като не пребивавам там , НАП да не се притеснява сметката ми е в новозеландски и австрлийски долари , няма как да ми я запорират.Благодаря ви за вниманието

14

Ху кеърс

преди 1 година

Тези от вас получили малко повече от другите са играли нашата игра и това е малка наградка от нас още няколко хартийки, но ние въпреки това след определено време ще ги вземем от вас за да ги дадем на други мишлета за наградка.Всичко в което вярвате или си мислите, че сте успели е заблуда за вас real fake mode for you.Както и ние ви вдъхваме надежда, че нещата зависят от вас, а реално ние взимаме още от вашето време безплатно.

13

Ху кеърс

преди 1 година

Вие плащате със живота си и времето си за да получавате стотинки след което събирате за книжна банкнотка на която ние сме начисли допълнитрлна такса и реално вие работите 30 дни за да получите един път 10 хартийки и това е вашата цена.Всеки от вас е оценен на около 100 хартийки годишно или реалната ви оценка е 7000 хартийки получавате в живота си.Ние съответно намаляваме хартийките, защото си играем с вас за да ви е интересно като при мишките.А ние ги печатаме за секунда.Вашият живот е 1 минута

12

Ху кеърс

преди 1 година

Нито една фирма извън родствена парламемтарна връзка не е получила няма и да получи никога пари.Всички вие няма да получите нищо повече от увеличаване на данъка към вас.Всичко в държавата се контролира от нас от солта и захарта до въздухът в небето.Родени сте *** затова и плащате скъпо да живеете сред тях след което ние ви взимаме имота и го даваме на вашият внук и отново плащатае да сте *** така е от над два века.Книжните пари се печатат и раздават между нас господарите ВИ!

11

Ху кеърс

преди 1 година

Няма връщане веднъж влезне ли при нас.Вие сте роби и вашата работа е да плащате каквото ви се заповяда.Вашият живот е незначителен и ние ви виждаме като работни същества.Затова имотите си ги плащате вода и други жизнени нужди.При нас елита човекът с главно Ч всичко това е безплатно и единствената ни цел е вие да нямате и няма да имате сега ще ви вдигнем всички такси и данъци понеже ни трябват повече пари за по голяма манипулация на новите родени роби хора.

10

Анонимен

преди 1 година

Много фирми получиха помощ за ковид, без да имат нужда от такава. Да плащат сега и да не се правят на луди! А хотелиерите 9% ддс, украинци в стаите, пей сърце. Сега ще плащат!

9

7373

преди 1 година

Справедливо и често е, онзи който е получил субсидии и е генерирал свръхпечалба да плати тази вноска, наречена солидарна. Получил пари заради КОВИД или енергийни помощи ще плати сега обратно на държавата. Не е редно според мен средната печалба за 2019, 2020, 2021 да се завишава само с 20%. Около 40%-50%. Натрупаната инфлация е толкова в България. Който не е вземал от държавата какво да плаща?

8

киро

преди 1 година

Оплели сте се братко като патета в кълчища, и нямате представа как да се оправите. камо ли да управлявате държава. От две години насам държава НЯМА, навсякъде цари пълен хаос и беззаконие.И са съжаление не виждам никакъв изход от бъркотията, която забърка господин президента с неговите ,, юмруци,,. За да управляваш ти трябва мозък, който очевидно никой от хората през последните две години НЯМА.

7

Анонимен

преди 1 година

Публична тайна е че Пеевски и Борисов създадоха Ружа Игнатова и нейната пирамида да краде пари от хора по целия свят. И после я убиха на една яхта в Гърция и нахраниха акулите. Това е всичко което трябва да знаете за "елита" на България и от какво разбира той: рекет, изнудвания, убийства, контрабанди, измами и т.н.

6

Анонимен

преди 1 година

Бизнеса искат помощи 2021-2022 г. но държавата откъде освен заеми и сега трябва да се върнат. Или дигат данъка като искат пари.

5

Анонимен

преди 1 година

Кой тогава ще пълни зайчарника със Злата и евра. Боко клошар ли искате да стане.

4

Анонимен

преди 1 година

Бизнесмените на Тиквата плачат като гладните бебета на Караджов. Затвориха им кранчетата. 12 години разни велевци и домусчиевци цицаха пари от Държавата, тоест от нас данъкоплатците.

3

Зозо

преди 1 година

Хахахаааа, 33% извънреден данък, а?!? И кой бyдaла ще го внесе наведнъж? Може да го декларира, и ще го внася 2 години поне :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

2

Анонимен

преди 1 година

робът от миналото с оковите и камшика не е изчезнал, просто вече сам си слага оковите и сам се бичува. демокрацията е измислена за целта

1

Анонимен

преди 1 година

Кажи му данъчен и не го обиждай повече