263

двамата диктатори

преди 1 година

ще се подкрепят, докато образованите руснаци и китайци се изнасят далеч от Русия и Китай. Умен човек не търпи грубо отношение.

262

Анонимен

преди 1 година

Абе къде изчезна зеленото наркоманче? По 6 пъти на ден се изказваше и все побеждаваше

261

Кори

преди 1 година

До Ко, КНР е натрупал планини от долари. Изглежда добре, но не е съвсем така. Вашингтон прави една девалвация с 10-20 % (случвало се е при Никсън) и китайската финансова система ще изгърми.

260

Кори

преди 1 година

Азиатецът ти си усмихва до уши и се кланя да колене, но си мисли, - ще ми паднеш бели дяволе -. Сега Путин им е -паднал-. Такова шоу ще подредят на Москва китаиците, че светът ще се смее.

259

Ко

преди 1 година

Китай ще сътрудничи на тези с парите! Демек Запада. На рашките ще им се мазнят толкова,колкото да ги църцат за еврини ресурси. Когато срыедностатестическия руснак стигне средностатистическия европеец или американец,тогава можете на онанирате на такива новини.

258

Щатите все още

преди 1 година

живеят с илюзията,че те(заедно със западните страни от ЕС)са критерий за това кое е добро,кое зло.Този критерий е кой им харесва(защото им играе по svirката)и кой не,защото си позволява сам да взема решения.Трябва Западът да се осъзнае,че тази позиция си отива с нарастващи темпове.Русия и Китай са непреодолими фактори-Русия заради атомните си оръжия,Китай и заради тях и заради икономическата си доминация.

257

До 263

преди 1 година

Демокрацията е френчайз на САЩ, нещо като МкДоналдс! Звучи вкусно, но като го ядеш е пълен шиит! Да умираш за правото да ядеш МкДоналдс пък е най голямата глупост, която само екраинска тиква може да вярва!

256

До 263

преди 1 година

Миналата седмица Китай осъществи отромен дипломатически пробив- примирие и договор за сътрудничество между враговете Иран и Саудитска Арабия! С тази крачка, САЩ вече не е играч и няма влияние в Средния Изток!

255

До 263

преди 1 година

Хаха даже президента на Конто, Мали итн. казаха същото на Макрон и на немците, когато ги изгониха от Африка! Европейците искаха Африка да заеме странта на САЩ и да не търгува с Китай, а африканците им казаха: Ние не сме повече колония! Може да търгуваме с когото си искаме ;)

254

Странен пасквил

преди 1 година

Съшити с бели конци разни изказвания на този каза,онзи рече,трети мисли,друг предположи,пък някой си там заяви... С две думи,Си директно каза на Бай Дрън,че никой няма право да налага на Китай какво да прави и какво да не прави! Подобно беше изказването на Джайшанкар за политиката на Европа - "Когато Индия има проблем,това си е проблем на самата Индия! Когато Европа има проблем,това било проблем на целия свят!Индия представлява 1/5 от населението на земята и може самостоятелно да решава! "

253

До 258

преди 1 година

Демокрацията в Канада също е гениална-където нсеки протестиращ против експерименталните ваксини го арестуваха и ме замръзиха банковата сметка! А в демокрацията Гирмания направо забраниха със закон протистасрещу задължителното инжектиранена експериментални лекарства в тялото!!

252

До 258

преди 1 година

Най ме кифи демокрацията във Франция, къдито Луи || Макрон въведе закони и реформи без съгласието на Парламинта и въпреки продължаващите месеци масови протести!

251

Анонимен

преди 1 година

До 258А това нещо като демокрация ли ти харесва щото се оказа,че демокрацията е само за едни ,а други трябва да умират за техните интереси.

250

ПП

преди 1 година

Всяка монархия, по презумпция е форма на диктатура..

249

Диктатурата, байно

преди 1 година

е най-успешната форма на съществуване за всяка една държава..Исторически потвърждения за което, валяло..

248

258

преди 1 година

много фенове на диктатурите във форума, бря! Що така бе хора, обичате да ви е гадно ли?

247

много ербап

преди 1 година

А какво се боите от Китай и Русия? Нали Китай нямали технологии, само хора, пък руснаците били с допотопни оръжия. Нищо няма да стане, споко.

246

До 254

преди 1 година

Ще минат няколко месеца >>> Е мина вече едно година, втора тече пък нищо не стана ясно :) Русия ни само че не се разпадн и не е изолирана, даже фалирала не е и посрещат гости!

245

предишни глупости

преди 1 година

Май не правиш разлика между Китай да помага на Русия и взаимноизгодно сътрудничество, по другаря Си..За твоя сметка си е, дет се вика..

244

Анонимен

преди 1 година

Понеже всички предишни глупости (Киев вече е превзет за три дни, Европа вече е умряла от студ, края на света дойде щото нямаме руска газ, безаналоговните оружия на Русия вече избиха когото си поискат, всички молят Русия на колене да им продаде малко газ и тн) вече имаме нова глупост , както винаги е в бъдеще неопределено време. Китай щял да помага на Русия. Ще минат няколко месеца и както всяка от предишните глупости ще стане ясно че май не е точно така.