217

Анонимен

преди 1 година

Струва ми се, че за 10,5 години, особено по време на третия мандат, ГЕРБ ограби най-много България и почти всички ръководни места за кметове станаха гербаджийска плячка, а полицията изпопреби младите хора. Но такъв отявлен грабеж като този на харвардците и такава антибългарска политика като тяхната дори Боце не успя да постигне.ББ надмина себе си в последно време и Д.Атанасова, Т.Дончев, Д.Митофф замълчаха пред стръвта на Милиционера. Дано не продължи да се слага лакейски на ЕНП,Урсула и Байдън

216

до българин

преди 1 година

Той горкият бял кон ще рухне ,бе под дебелото туловище на бандитския ви главатар.Боко е свикнал само на жипки,купени от горките данъкоплатци.

215

ББ

преди 1 година

ти си нагъл обслужващ путин!само факти...как дойде на власт?...като ви излъга,че ще бутне незаконното барбекю на доГан ага,справка нета!е бутнали го?подари му Тец Варна все едно му е бащиния!и му плаща студен резерв с данъците ви,ограбва ви нагло и безочливо...десетки милиони плаща на доганЯ,ще ги носят в...Ада!!!безбожници!факти които всеки може да провери!...и сте бедни...и ...САЩ ви били виновни...за Бога хора...ако сте все още,служите на роби на дЯвола,заради това сте бедни...и презрени!!!

214

Анонимен

преди 1 година

ТОРБАТА С ЛЪЖИТЕ НА БУДА СЕ КАЗВА ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ ОТ МЛАДЕЖКОТО ГЕРБ-СДС !!!

213

Анонимен

преди 1 година

"Как няма да сме най-бедни, който мине, ни обира" - Евала ,Бокич ,за самопризнанието ! Ти 13 годин минава , но ти не си от тия , една стотинка не си обрал ! Виж , кюлчета и евраци - може ...

212

Мнение

преди 1 година

Борисов и Гешев ще цъфнат в Магнитски 3 тази седмица и всички около тях ще се окажат с блокирани карти. Белият кон и белият прах ще те викат на разпит

211

ЛЪЖЛИВА РАБОТА

преди 1 година

ФАКТИ СРЕЩУ ДЕСНИТЕ МАНИПУЛАЦИИ:НачалоПолитикаУ насРазмразиха и последните еврофондовеЕвропейската комисия размрази и последните пари, спрени за България преди повече от година. Става дума за около 90 милиона евро по програма ФАР и т.нар. Преходен финансов инструмент.от Асен Инджиев и Ирина Цонева20:00, 18.11.2009Чете се за: 01:03 мин.https://bntnews.bg/bg/a/18006-razmraziha_i_poslednite_evrofondoveот БСП България не загуби и лев, а герб дойде на власт с МАНИПУЛАЦИИ, КОИТО ПОВТАРЯТ

210

От софийския затвор

преди 1 година

А ние чакаме канадеца и ококорения с любов. Ще ги правим булки

209

Българин

преди 1 година

Бойко, вади бързо белия кон и се връщай, че тия шмекери съсипаха България

208

Анонимен

преди 1 година

Повтаря се лъжата, че при Станишев фондовете били спрени. Да, един частичен фонд от 318 милиона евро за три месеца. Десните на власт идват с лъжи, после лъжат срещу левите, лявата опозиция им е виновна за собственото дясно 30 годишно управление и съсипване на България. А Костов дойде на власт и чрез организиран сценарий, цветна революция, изкупуване и изнасяне на зърното организирано и после подари България на кукловодската трансгранична олигархия.

207

Диана

преди 1 година

Бойко води съвършено пасивна политика, абсолютно неадекватна на агресивната такава на БСП! Той едва ли не се оплаква, че трябва да вземе властта от БСП! Това е кощунствено! БСП трябва да се спре, да се махне от политиката, да се разкриват безкомпромисно всичките им лъжи и манипулации не с угодническо скимтене, а с ясното съзнание за спасение на страната...Нямаме политици!...Трябва сами да решаваме и трябва да сме много УМНИ! Не позволявайте да ви манипулират, гледайте фактите!

206

Анонимен

преди 1 година

До Кико 258 Тук не е Русия.

205

Анонимен

преди 1 година

Най- големият крaдeц в Бг. Чакаме Мaгнитски 3.

204

Анонимен

преди 1 година

Г-н Пеевски ми каза, че стиска топките на г-н Борисов и когато иска ще му ги спука пред цялото общество

203

Анонимен

преди 1 година

Тая статия до изборите ли ще ни вади очите?

202

Анонимен

преди 1 година

Мразя комунисти и руснаци, но ако ни освободят от този и го затворят нямам против. Тоя лойтак е избил и изгонил повече хора от БГ от втората световна насам.

201

Кико

преди 1 година

Решението на Путин за джендърите е просто: да бъдат избити или пратени в Сибир. Ами ако внучката на Путин след време се окаже джендърче? Какво правим?

200

Мнение

преди 1 година

Мисля, че Борисов беше и е вреден за България. Той е един престъпник, осъждан лъжец и бъдещ сибирски заточеник на другаря Путин.

199

Спиро

преди 1 година

Не, кражбите на Борисов и Пеевски 15 години докараха държавния фалит.

198

Недялко

преди 1 година

Тази седмица ли излиза Магнитски 3 с Гешев и Борисов?