27

Анонимен

преди 1 година

А кога ще започнат да проверяват качеството на стоките на дадена верига дали е еднакво с това в същата верига в чужбина????????? Цените тук и в чужбина,нали са една верига,защо у нас са по-високи??? Бг кашкавал ,много по-качествен, в Лидл Германия е по-евтин от такъв в Бг ,и то с много ,много по-ниски качество у нас!

26

Анонимен

преди 1 година

И защо до сега ниой не ги санкционира??? За трети път днес ми се случва да попадам на развален продукт от Лидл. Днес от три риби в опаковката две бяха стари-като ги вадя стават на каша,бяха със сивкав цвят.Другите случаи бяха с месо и свински крачета. При едно прясно парче слагат две стари! ОБИРДЖИИ!

25

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Някои са се затъжили за мръсните бакалии и вонящите "плод-зеленчук".

24

Анонимен

преди 1 година

Извинете, ама Кау.....ланд и Ли...дл ли проверявате? Пуснахте ги тях на пазара и убихте всички бг магазини.

23

Асан

преди 1 година

Садерете ги с глоби и готово. Това е начинът.

22

Анонимен

преди 1 година

А ЗАЩО ЧЕЗ ЕНЕРГО И ВИВАКОМ НЕ НИ ПРАЩАТ ФАКТУРИ ЗА ДЪЛЖИМОТО НА ХАРТИЯ ??? АЗ,НЕ СЪМ ИМ ЗАБРАНЯВАЛ ДА СЕЧАТ ДЪРВЕТА!!...

21

Никси

преди 1 година

Редовно ям в магазина без да плащам. Чупя скока и отварям кутийки с бира. Киселите млека ги дупча. Естествено го правя да си личи, за да не го купи някой клиент.Купувам само необработени храни. Всичко друго, което ми се прияде го ям в магазина. Наказвам спекулантите.

20

Анонимен

преди 1 година

В началото чуждите фирми бяха най-стриктни в законодателството. Сега станаха най-големите нарушители. Видяха,че с малък подкуп под масата всичко се оправя.

19

АНОНИМЕН

преди 1 година

До Еврогейец..И 1000 са им многао. Ходеха само за да хванат някой и вземат подкуп, и пак в държавата нищо. Има ли нормален човек, който да повярва, че хора с обрзовние седят за под 1000лв. Така за конкурса за гл.архитект на София се избиха за 700лв. Ми няма кой да повярва!

18

Анонимен

преди 1 година

УСИЛИХА ВЯТЪРА В БЪЛГАРИЯ - УТРЕ ЩЕ ВАЛИ...

17

Еврогейец

преди 1 година

КЗП вземат 1000 лв чисто,за какво да си дават зор.

16

Христо

преди 1 година

В Италия преди години един търговец беше сложил етикетче на козунак,че е с мед а той беше със захар.Санкцията беше 6 месеца ефективна присъда на топло.Там проблеми с качеството и надценки няма.Така се действа ама не и в Бг.

15

Анонимен

преди 1 година

Само една санкция действува - ефективно лишаване от свобода от...до

14

Анонимен

преди 1 година

755 Проверки , 651 нарушения? Значи 90% от търговците си правят каквото си искат? Осъзнавате ли какво означава това за вас? Заслужавате не само уволнения, но и да ви се търсио отговорност за това бездействие досега

13

Аз

преди 1 година

Явно проверяващите току що са кацнали в България след 30 годишен полет до Марс и обратно! Това, което констатират е факт през последните30 г. Абе вярно ли се оказва, че трябва да се радваме на по-добре късно отколкото никога?!

12

Анонимен

преди 1 година

За констатации ли получават заплати? И 1000лв са им много. Какво са работили преди това?

11

Анонимен

преди 1 година

Перко, кои са тия добри сили . Че много се хвалят и много станаха.

10

Анонимен

преди 1 година

Добре де. Всеки човек ще си прецени от къде да купува и какво качество да си избере . Но как да се оправим с дружество Топлофикация на центирано отоплени. Което си поставя само условия , за да не можеш да имаш избор за отказ от сградна инсталация. Не се претусбява и да дава на съд хора без договор и без да са поискали услугата им.

9

перко

преди 1 година

Ако искате още от същото гласувайте за Добрите Сили! Има Как още да ни ограбват!

8

и те така

преди 1 година

от тия констатации и съвети какво трябвало да се направи не ми става по леко , поскъпването продължава !