11

АНОНИМЕН

преди 1 година

До СтигаА И РОДООСТЪПНИЦИ НИ НИ ТРЯБВАТ БЪЛГАРИЯ ИМА ИСТОРИЯ И БЪЛГАРИ КОИТО СА УСТОЯВАЛИ БЪЛГАРСКОТО И Е КАЗАНО НИЕ ЧУЖДА ЗЕМЯ НЕЩЕМ НО И НАШАТА НЕ Е ДАВАМЕ !!! СЪЩО НИЕ СИ ИМАМЕ ИСТОРИЯ ДОСТОИНА И ДЪЛГА ЧУЖДА НЕЩЕМ И НЕКРАДЕМ И НАШАТА НЕ Е ДАВАМЕ ???? ЗАПОМНИГО БЪЛГАРИНО ИСТОРИЯ СЛАВНО БЪЛГАРСКА

10

Благоевград

преди 1 година

България да признае етническите македонци в Пиринска Македония и в цела България и да им даде Човешки права и Свобода.

9

aa1820

преди 1 година

Ангажимента на РСМ към българите е да продължават да ни бият. С такива мекотели политици като Радев, Борисов, Петков, Хр. Иванов и въртеливата Корнелия която се въздържа при гласуване на френското предложение

8

Боже Мой!

преди 1 година

До Стига с тази Мания:Браво, един човек да им каже истината в очите, браво госпожо или господине, каквото и да сте, дори да сте "ТО", истината си е истина!

7

Стига с тази Мания

преди 1 година

Македония ми излезе на пъпа, стига ни занимавахте с нея. Тези хора си имат право на самоопределение и щом не искат да са българи, значи НЕ СА БЪЛГАРИ. Оправете България, 35 години ни изтребвате посредством корупция, всякаква друга престъпност, идиотщини и нехайство. Какво майка си искате от Македония - и тях ли да окрадете и да докарате до нашето дередже? Вие БГ не можете да управлявате, за Македония сте тръгнали да ламтите. Не ни интересуват чужди държави, интересува ни само БЪЛГАРИЯ!

6

Анонимен

преди 1 година

Има сили в Е. Съюз, който се мъчат да блокират процеса на разширяване(но техни представители няма в Евро Комисията, където са само марионетки на щатските глобалисти) и тези сили ми се струва, че използват България за целите си(да блокират разширяването на ЕС). А ние от своя страна сме ДЛЪЖМИ, да използваме момента в наш национален интерес!

5

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Тия ми се струва, че ще влязат в ЕС на кукуво лято.

4

Анонимен

преди 1 година

До 1 - кво е направил Кирил? Договора го написаха французите. Кирчо просто трябваше да натисне копчето... И нека припомним, че го натиснаха заедно с Тиквун. Не виждам защо трябва да се величаят марионетки. На такива като Кирил и Бойко всичко им се спуска на готово от кораба майка и нямат думата за абсолютно нищо. Можеха да сложат бай Мишо от Карлуково за премиер и резултата пак щеше да е същия. Кирчо и Тиквун са обикновени пионки.

3

Анонимен

преди 1 година

Македония ми е Украйна

2

Da, za Makedonija

преди 1 година

До Браво Taka e KIRETO e golem pic ...

1

Браво

преди 1 година

Само за 6 месеца управление Петков успя да разсече възела от негативи срещу България, и сега да са виновни македонците за лошите ни отношения. Това което стори тиквата и каракачанката Петков успя да обърне палачинки. Преди ЕС обвиняваш България , а сега ...Македонците. И това е крупен дипломатически успех...!