95

Петър Петров

преди 1 година

Много ясно, че ще крият. Те сега крият, а какво остана при това положение. Частния бизнес е най големия бич, които най много краде и от служители, и от държавата. Частника да се оправи трябва непрекъснато пресиран следен от държавните органи ежемесечно, защото те непрекъснато сменят тактиката, а и служителите обслужващи фирмите също трябва да се сменят т.е на една фирма служителя трябва да е различен. Пари се бутат под масата това съм го виждал, правят се фалшиви фактури за ддс, и ред други неща

94

Истината

преди 1 година

Не плащат данъци вече 15 години само фирми, които работят по европрограми.

93

Реакция

преди 1 година

Ами, той и Кокорчо - меката китка щеше да извади 10 милиарда ,кото се крадяли от ГЕРБ , ама се оказа, че тези 10 милиарда били за неговия джоб! Само не е ясно защо още не е в затвора !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

92

Ъхъ !

преди 1 година

Ане,бе! Бизнесът ще си разтвори джоба сам и ще каже : " Елате и ми опразнете джоба, че е много пълен!" Трагични поплщвковци, които се мислят за "политици" !

91

До 81

преди 1 година

Нещата са свързани, така е, обаче не са толкова прости както си го написал! Увеличението на пенсии и заплати в бюджетната сфера трябва да е умерено, според състоянието на икономиката, в противен случай получаваш дългова криза, хиперинфлация и рецесия. В сегашната ситуация е напълно неоправдано да се вдигат пенсии и заплати. След като финансите на държавата се стабилизират и икономиката започне да расте, тогава да се вдигат.

90

Анонимен

преди 1 година

Начи държавата ше раздава милиони на батко и братко, а бизнеса ше го облага с данъци. Да си търсят парите от Асфалт Паша, Кокорчовци и Хидро Инжинерчото. Не само бизнеса трябва да крие доходи от тия ***, а и е негов дълг.

89

До 93

преди 1 година

Не знам защо реши, че целия бизнес в България не си плаща данъците и им се отписват дълговете? Много отдавна отминаха времената когато НАП не си събираха дълговете.

88

До 91

преди 1 година

Не, искам работещи институции и един аршин за всички - от най-простия бачкатор до най-големия работодател. Не мен да ме изтърбушват за 200 лв. дълг, а милиони левове дългове удобно да се отписват като несъбираеми.

87

Анонимен

преди 1 година

Това че правителството и синдикатите, обявяват целия бизнес без изключение за престъпници е нещо много опасно, нещо което ще има тежки последици за всички нас в бъдеще време.

86

До 79

преди 1 година

Това което искаш ти е лов на вещици, показност и всяване на страх, никой няма да спечели от това, напротив всички ще загубим. Излиза че НАП и митниците до сега не са работели и сега изведнъж ще започне една голяма работа, ще излязат милиарди укрити данъци - тотални глупости с които залъгват некомпетентна масата електорат по темата. За да има повече приходи бюджета, трябва работеща и растяща икономика, по-висок БВП, повече платени данъци, а ти искаш да притиснеш, изгониш и фалираш бизнеса.

85

D

преди 1 година

Те сега, защото не крият.

84

До 88

преди 1 година

Дамата е една, а другия/та е с неизяснен пол.

83

B2B

преди 1 година

Съмнявам се дали и двете дами са прави:)

82

Анонимен

преди 1 година

Как може говорител да е Ножаров, който твърди, че Инфлацията се генерира от алчността на големите компании"???? Ама Верно ли това е причината? Алооо, нали в БСК влизаха и големите компании, а този седнал да дава мнение ..махайте го! Не става!

81

Анонимен

преди 1 година

Данък свъхпечалба трябва да е минимум 200 %. !!!!! Не стига че всичо им е подърък а все им е малко . Изверги

80

Слави

преди 1 година

Григорова и Ножаров : едната приказлива, другия некомпетентен!

79

Анонимен

преди 1 година

Твърде много ненужен човешки материал. За какво са ни работещи с доход под 10000 лева месечно? Да се махат и да идват квалифицирани хора с високи доходи. Тези сега са баласт, който завлича България към дъното.

78

Анонимен

преди 1 година

БСК се произнася чрез този гологлав дървен философ. Абе кво става тук?

77

До. Ножаров

преди 1 година

Този Щерю Ножаров не разбира какво говори :, до присъединяването към Еврозоната няма основание да бъде променян фиксираният курс към еврото". Не може да се променя курса!!! - този глупавичък икономист май не знае че България е във валутен борд.

76

Анонимен

преди 1 година

Нещата да свързани. Увеличаваш заплатите, увеличава се сумата събрана от осигуровки. Увеличаваш пенсии и заплати, увеличава се потреблението, увеличават се и приходите за бюджета. От увеличеното потребление се увеличава производството, а от него и приходите за бюджета и т.н. Най-голямата глyпост е да замразиш заплати и пенсии и да чакаш нещата да се оправят от самосебе си.