24

Късата памет

преди 1 година

Руската опозиция не просто е затънала, а е мъртва. Навални е симпатично момче, но реално не е заплаха за режима на Путин, ако беше заплаха вече да е паднал от осмия етаж или да е получил инфаркт.Опозицията в Русия умря, когато убиха Борис Немцов. Немцов беше един от малкото в Русия който осъди анексирането на Крим (по това време Навални викаше"Крим наш") и още през 2014та предрече, че Путин няма да спре с Крим и Донбас, а рано или късно ще нападне Украйна. Имаше и опит като министър и губернатор

23

когато прочетох

преди 1 година

за руския мандела - скролнах до коментарите. мандела е съден за организация и изпълнение на терористични актове, убийства, трафик на оръжие и взривни вещества. всички удобно игнорират факта, че в официалния ютюб канал на навални доскоро имаше видеа, в който той нарича хората от Кавказ и Средна Азия "4ypku", и призовава ако е нужно да бъдат убивани, за да спрат да "превземат Русия" докато говори с пистолет Макаров в ръка.

22

Л@ то в затвора

преди 1 година

но продължава да вони!

21

Анонимен

преди 1 година

Хахах, ето затова няма как да свалят Путин колкото и да им се иска. Просто всеки дърпа в различна посока и хората виждат, че изберат ли тези либерасти, Русия я чака нещо по-лошо от елциновото време и вероятно разпокъсване на държавата.

20

КИРО

преди 1 година

Ай, стига бе. Спрели са им парите от вън ли?

19

Анонимен

преди 1 година

Навални трябва по три пъти на ден да пали свещи, че е в Русия, а не в Украйна.

18

Анонимен

преди 1 година

Пълен смях. Това са филма, оскарите като цяло, барабар с нашия клоун Ристю.

17

Анонимен

преди 1 година

Украинците били изненадани че не е спечелил техния, хахаха свикнаха където идат да печелят всякакви награди по милост и сега направо са в джаза

16

Факт

преди 1 година

Оскара беше политика.

15

Ss

преди 1 година

Каква опозиция? На последните избори даже и родата им не бе гласувала за тях защото ги знае кви са! Тия са по-зле и от джендарите от ДБ дето и 1% от населението не са гласували за тях а се държат и подскачат като най-голямата политическа сила. Те затова отидоха в коалиция за да може пак да видят парламент!

14

Анонимен

преди 1 година

Поне е жив тоя никаквец, с Асандж какво става?

13

..

преди 1 година

Айде да сте по-прецизни с изказа. Не "Запада", а САЩ смятат обвиненията за скалъпени.Малкият проблем е, че обвиненията идват от френска компания, като основният обвиняем е Олег Навални, който получава ефективна присъда. Алексей Навални е с изпитателен срок, но заради нарушение на условията, го прибират за ефективно излежаване на присъдата.

12

Анонимен

преди 1 година

13 - темата за краставиците има двойно повече коментари от колкото в тая поредна руска драма лепната на главна страница, хахаха. Закривай!

11

Анонимен

преди 1 година

Всека вечер новини за некви руснаци или украинци. Стават все по-банални с всеки изминал ден. Нямам търпение да почне война в Близкия Изток между Израел и Иран за да сменим фокуса. Руснаци и украинци се изчерпаха от към рейтинг - 10/15 коментара за 6 часа. Слабичко. Дори рейтинга на животно с глиcти би бил по-висок. Днес! Сменете малко репертоара, че загубихте половината си читатели от статии за тези безсмислени държави.

10

Анонимен

преди 1 година

Венедиктов призна, че е спечелил договор за издателска дейност, но отрича да е направил нещо нередно или да е реализирал печалба - а за какво е сключвал договори за издателска дейност, ако не за да реализира печалба??? Пак лицемерие и лъжи.

9

Грозев показа

преди 1 година

средния на м0сковията от Hollywood. ротФронт каскети смачкани.

8

Анонимен

преди 1 година

Майко мила.

7

Анонимен

преди 1 година

Кой ли въобще се интересува от въшльофци като Путин и Навални.

6

Руски опозиционер

преди 1 година

Ще споделя тук голямата тайна на Навални! (само не казвайте на Путин). Навални наистина лежи в пълна изолация в карцера със седмици, но успава да пише ежедневно в Туитър, защото има таен смартфон, който крие в *** си!

5

Навални

преди 1 година

Е един олигарх, който в определен момент е бил уличен в измами и сега се прави на опозиционер. Достатъчно е, че поства от затвор. Ако беше толкоз за жалене, намаше да има тази възможност.