8

Ти да видиш..

преди 1 година

Русия е под голям напън и едва и е до Сирия и Асад.Кожата трябва да спасяват.

7

Сата НАТО

преди 1 година

Да, и аз подкрепям идеята. Поне още две бази в Сирия да направят.

6

Анонимен

преди 1 година

Откъде да ги вземат руснаците. Втората армия яде як бой в Украйна.

5

Анонимен

преди 1 година

емил: Световното зло контролира и продължава да краде нефта. ------------------------------- На 10-ти март официалният представител на КНР Мао Нин заяви: Китай призовава САЩ незабавно да прекрати незаконното си военно присъствие в Сирия и ограбването на страната.

4

Анонимен

преди 1 година

Башар Асад се срещна вчера и стисна десницата на руския президент Владимир Путин в Кремъл. Няма я голямата овална маса. Няма я дистанцията. Това е среща между приятели.

3

емил

преди 1 година

Една от най- демократичните страни беше някога Англосаксонската *** близо с участието на 40 страни участваха в конфликта като в 2011 когато 85 % от територията й се контролираше от всякакви групи и сраженията се водиха крайните квартали на Дамаск. Благодарение на Русия и Иран Сирия се запази като държава но загуби голяма част от населението си милиони напуснаха - само в Турция около 4.5-5 милиона милиони в Европейските страни---- с разрушена инфраструктура Световната зло контролира и продължава да краде нефтът който се добива. В близко време тоя *** наречена Америка няма намерение

2

Анонимен

преди 1 година

Щом китайците се възмутиха от кражбите на Америка в Сирия,и ги призоваха да напуснат,представете си заради нефт,как се избиват цивилни.

1

Анонимен

преди 1 година

Требе се изгонят всички крадливи янки от Сирия! Като спре окрадването на петрола им - чак тогава Сирия ще се възстанови