26

преди 15 години

с м е ш н о е !

25

коментиращ

преди 15 години

Как народа да бъде изряден данъкоплатец,ами тия гладнио *** са пример на обществото

24

преди 15 години

Закон за неверни данни няма... Затова пък има член в Наказателния кодекс за деклариране на такива. А също и за укриване на данъци

23

преди 15 години

Трябва да бъдат осъдени съгласно закона за подаване на неверни данни. И да бъдат освободени от длъжност!Или най-довре да бъдат разстрелани и да се приключи най-после с тази ***.

22

Жеко

преди 15 години

РАМБООООООО!!!!

21

do 20

преди 15 години

ti mai ne6to si se zabludil stra6no mnogo beee teq mu6enici kriqt dohodi mnogo qsno i kradat i s guza si dori ne spirat da kradat ot sekude to kato hvane6 ministri deputati suvetnici 4inovnici taq na6a pusta administraciq e tolkova golqma 4e trqbva pone 80 % ot neq da q sukratat 4e stana mnogo za edna rabota po neznak kolko si hora koito ne pravat ni6to po cql den a zimat pari aide vun ne ni e nujna tolkoz mnogo administraciq moje i po malko pak 6te vur6i rabota ama teq 4inovnici ne gi biva i za *** za zele tui4e samo tova mogat da pravat da sedat samo po cql den i da murzeluvat pomiqri negramotni

20

преди 15 години

"Въпреки че данъчните са хванали в нарушения представителите на властта, институцията, ръководена от Мария Мургина, заявява, че "не са установени нарушения на данъчното законодателство и не се налага предприемането на по-нататъшни действия за следните физически лица". - Какво се репчите бе, хората не са нарушили нищо и си спазват закона. Нали трябва да са за пример на останалите хора.

19

преди 15 години

Не може да бъде! Това са държавни чиновници и те спазват абсолютно правилата..... доколкото могат.

18

преди 15 години

ако проверката обхване и свързаните лица на вече деклариралите, ще стане страшно. тогава ще пъкнат "семейните" спортни коли, луксозни вили, апартаменти и яхти. куха държава управлявана от мафия

17

преди 15 години

Предлагам, при попълване на такава декларация от всички държавни чиновници и политици, задължително да се ползува детектор на лъжата.После публичнво да се оповестят резултатите от теста.

16

преди 15 години

ами съдийката от Варна да не би да е платила данък? ами адвокатите дето получават хонорар също? ами нотариусите? неслучайно парламентът продължава да намалява данъците за да може министрите, дупетатите, юристите и частниците да спестяват от закуски

15

преди 15 години

Vsichki do edin sa mrasni kradlivi nagli kopeldachi,samo bradvata e za tyh!

14

gendo

преди 15 години

"Развратна проститутк-а" е долу ( крият ми хубавата дума нещо)

13

gendo

преди 15 години

Тва "Чиновници лъжци" звучи като "Развратна "... айде стига сте пишели глупави статии, вместо тва да хванем вече да турим една Гилотина пред министерството и да видим тогава кой ще е Лъжец, и кой ще е без Глава!

12

Griffin

преди 15 години

Преди малко постнах линка към документа, но коментарът ми беше изтрит. Искрено се надявам, че е изтрит автоматично от спам филтър, а не ръчно от ***. В коментара си казвах, че документът е достъпен на страницата на сметната палата, и че списъкът съдържа 175 лица. 195 е отбелязано също, и очевидно препечатано от осведомителните агенции.

11

лидер

преди 15 години

хората трябва да припечелват, кво се сърдите?

10

преди 15 години

Как може такава наглост и безочие??? Ако някой обикновен човек направи това да му мисли какво ще му се случи, но тези са богоизбрани и могат да правят каквото им скимне, но ние сме си виновни, защото ги избираме и след това ги търпим.

9

първа кръв

преди 15 години

право в парламента после почва и по министерства ама сега е зает да трепе *** почва после с управляващите!!!

8

преди 15 години

Нищо ново под слънцето , това всеки го знае

7

преди 15 години

Ами защо мислите драпат със зъби нокти да са депутати? Бай *** и келепира нали го знаете? Кощунство е такива хора да седят в министерски кресла, да вадят душата на българите, да коват законите, а в същото време да са най-обикновени хрантутници, че и лъжци! Народееее, спиш ли още? Преди време един такъв призоваваше да не си плащаме данъците, ами знае си човечеца, по себе си съди как да лъже държавата, защото не го послушаме?