19

Аз Кочо

преди 1 година

Днес парите поскъпнаха отново. ЕЦБ вдигна лихвите с нови 0.5 процента. Това ще продължи докато това т ъпо шоу не приключи. Хората накупиха безполезни неща които сега ще зарежат за жълти стотинки

18

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости е рецесията да се разглежда като положително явление! Мозъкът ви е станал на пихтия. Същата работа е да разглеждате сърдечен удар за положителен за човека.

17

Аз Кочо

преди 1 година

Няма нищо лошо да влезем в рецесия. Така безработицата ще се вдигне, банките ще ограничат кредитите, цените на стоки и активи ще паднат и зомби компаниите ще фалират. Икономиката ще се изчисти от *** и спекула

16

Анонимен

преди 1 година

Рецесията е единственото ни спасение. Да се спре с безумното раздаване на кредити и всичко ще си дойде на място. Не е зле пазарът малко да се разчисти.

15

Асен

преди 1 година

До 21 - Да, така е! Браво!

14

Анонимен

преди 1 година

Мноо гадни! Аз пестя от 7 години. Работя по 13 паса на ден, събота и недеяла понялога. Две отделни ИТ работи и няколи проекта консултирам. Живея в една стаичка и трупам. Идеята ми беше, като натруоам достатъчно, да си ги разпределя до 65 щото от родата не докарваме до повече и да се отдам на хубави преживявания, без да работя ... Ама гадните казах НЕ, НЕ МОЖЕ!!!

13

Анонимен

преди 1 година

"да я сведе до здравословен процент от 1-2% годишно." - Здравословният процент е 0%.

12

Анонимен

преди 1 година

Моля? Какви ги приказва този?! Георги Марков май се оказа прав за нас ...

11

Анонимен

преди 1 година

Първо е да спрем да хрантутим хиляди укри в лукс хотели,Второ връщане на 20%ддс за ресторнти и хотели, Трето Рязко спиране на Кражбите и Четвърто -Ко стана с 35 Милиарда дето европата щеше да ни дава ?

10

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Какво представлява лошо спестяванията 20 години пари на нормалните хора да ги "изпапкате " 2 две години в компенсации и през месец увеличавани заплати и пенсии?Сега , да си теглим ли парите ,г-н Професоре?А , защо не да не пратим българската армия на фронта ?

9

Анонимен

преди 1 година

Шарлатани+Костовици съсипахте държавата.

8

Анонимен

преди 1 година

С какво рецесията е нещо лошо? Предвид, че може целенасочено да се предизвика и прекрати, докато се справи със спекулативната инфлация и да я сведе до здравословен процент от 1-2% годишно.

7

Анонимен

преди 1 година

50-80% реално последните 7-8 месеца бавно покачване на инфлацията му се вижда. Явно живеем в различни светове, но през прозореца на мерцедеса живота на тези им се вижда розов.

6

Анонимен

преди 1 година

Ние сме в рецесия и то от години. При 16 % инфлация ръста да е само 3 % означава че са произведени с 13 % по малко стоки и услуги . Затова имаше фалити . Затова от две години нямаме правителство . Ако не бяхме в рецесия герб още щяха да са на власт . Още от герб сме в рецесия . А западна Европа още от преди ковид . И печатането е много преди ковид . Няколко години преди ковид ЕЦБ купуваше италиански и испански дълг . Многоо отавна се печата и парите още не са стигнали до работниците .

5

Idealist

преди 1 година

Инфлацията се лекува с намаление на потреблението! Преди 1 година сериозни икономисти казаха: " Напечатъните пари (по точно - записаните пари в компютрите на централните банки ) ще докарат инфлация 40 %. Чака ни сериозно намаление на доходите, което е целта на играта с Ковида, който не фалшив и е сериозна болест, особенно в съчетание с генетините ваксини!

4

франкофон

преди 1 година

Тиквата ако дойде на власт комунизма ще се върне и всичко ще стане почти без пари.

3

С БКП НАПРЕД

преди 1 година

Гласувайте за СДС(стани да седна),ТОГАВА ЩЕ ИМА ПРОМОЦИИ.

2

Анонимен

преди 1 година

В цял свят цените отиват нагоре.България не е на луната за да падат цените.Това че сме най бедни никой не го интерсува.

1

Анонимен

преди 1 година

На 2 Април ПАК гласувайте за ес, про'с'таци неграмотни...за да останете безработни. Зощото това заслужавате. Тиквата ви го каза преди година.