203

До Анонимен 226

преди 1 година

Пич много си ентелигинтен нещо ще вземеш да накараш Путин да вдигне бялото знаме и да се предаде . Цялата военна мощ на Русия вече е разгадана от един фалшив дрон на когото мястото му не е в руски териториални води и с право е свален за храна на рибите.

202

Анонимен

преди 1 година

Очаква руски дрони около Флорида или Тексас за да видим американската реакция!

201

Анонимен

преди 1 година

Дронът изпълни своята задача.Засне честотите на руската ПВО.НА самолетите а това включва.Честотите за насочване на оръжията гласови и цифрови.Телекоманди и канали за разговор.Предполагам че и ЗРК са били включени и те са дали своето местонахождение честоти както на ЗРК-комплексите така и СРЦ.Ние сме царе на врявата.Не вярвам да са работили в режим на пълно радиомълчание.После е бил унищожен по команда от земята.Изобщо красива картинка.Китайците по този начин прецакаха американците с балоните.

200

Анонимен

преди 1 година

Имам само един въпрос - истинската руска армия дойде ли или още я няма?

199

Анонимен

преди 1 година

До. 999 18000 аз съм изпуснал една нула.Това е твърдението на Мосад.Тук беше писано ,че руснаците загуби убити и ранени е между 40-60000,а за Вагнер пишеше че са 30000 като от тях са убити 9000 и 90% са затворници.Което съвпада с това на Мосад като бройка

198

999

преди 1 година

До Анонимен 225. Ти наистина ли вярваш , че руските жертви са 1 800 ???. Незнам от МОСАД кога са ти звънели да ти докладват за жертвите в Украйна, но да повярваш, че нападащата страна е дала 1 800 жертви , а бранещата се 157 000 граничи с тотално невежество. На такива като тебе утре като им кажат по Пьервий канал , че Путин е кацнал на Слънцето, ще проглушите форума как това е 100% истина и е напълно възможно стига да е през ноща. Не мога да се изтезавам повече с безмислен разговор. Лека нощ.

197

Анонимен

преди 1 година

До 999 Това за загубите го дъвчете винаги и тук статии за това.Не вървиш.

196

Анонимен

преди 1 година

До 999 Е според Мосад руските безвъзвратни загуби за почти една година са малко над 1800,а украинските са 157000..Не Дей да пишеш глупости.

195

999

преди 1 година

До Анонимен 222. Ти имаш ли идея каде е Киев и каде е Северодонецк ???. Ти как мислиш тия с танковете по улиците на Киев и околните градчета и въздушните десантчици около Киев дали са оцелели. Тия няколко стотин танка дето украинските селяни ги дърпаха с трактори в околностите на Киев, кво ли е станало екипажите ? Тие дето пушиха на крайцера Москва и те сигурно са безсмъртни, или тия в Чернобаевка дето 5 пъти ВСУ ги изгърби по един и същи начин. Смени канала на ТВ и може и да видиш истината.

194

Анонимен

преди 1 година

До 999 Не пиши глупости на човек ,който разбира повече от теб от военни работи.

193

Анонимен

преди 1 година

До 999 Добре,а там при Киев и всичко останало Колко дни се водиха битки ,а .И след това с какво я спря украинската армия руската.Като всички са измрели според теб що не продължихте към Северодонецк и Лисичанск.Как стана така,че не само ви спряха ,ами и месеци наред ви задържаха,а мобилизираните даже ги изчакаха до декември,а.Това не с тава със измряла армия клоун.Това,че руснаците отстъпиха не означава,че си ги избил щото нямаше да има с какво да те задържат.

192

999

преди 1 година

До Анонимен 220. Е па казал съм. Киев, Лиман, Херсон, Изюм , ако не стига мога да напиша и други.

191

Анонимен

преди 1 година

До 999 Я кажи къде точно умря руската армия в кое направление от фронта

190

999

преди 1 година

Новата опорка на копейките "ми тя руската армия не участва в Украйна". Пичове руската армия умре или както вие казвате, руската армия се прегрупира . 60 км танкова колона при Киев се "прегрупира", елтните десантни части дето атакуваха летищата около Киев се "прегрупираха" , крайцера Москва се "прегрупира", руската армия при Лиман, Херсон и Харков се прегрупира, ако по ви харесва термина "отстъпи на стратегически позиции" може и така да се каже. В моя квартал на това му викаме паническо багство.

189

БайАмед

преди 1 година

До баща ти И какво от това?Аз съм Българин повече от тебе,руска под...лодлого.Цялото семейство ще защитаваме България от тия руски твари.И сигурен съм,че ако утре стане война,вие,русофилите,ще вдигнете ръка и оръжие на българите,че да угодите на москалите.Аз така или иначе друг Дом нямам.Длъжен съм,да опазя този,в който живея,чист и непокътнат от мазни и мръсни ръце,а ти си ближи руски зад...ници и живей в годините на БКП.

188

Анонимен

преди 1 година

До 215 И къде е тая първа сила в света,а само ти не си разбрал, че руската армия почти не участва в Украйна.

187

Анонимен

преди 1 година

До 213 Ами правят си ,каквото си поискат бе клоун.Айде да видим пък как точно ще падат руските самолети като няма с какво да ги свалиш или ще правиш като вятъра и така може да се надяваш да ги свалиш.

186

Анонимен

преди 1 година

Русофилите май забравихе коя е истинската първа сила в света? А "великата" руска армия се оказа втора по сила, ама само в Украйна.

185

баща ти

преди 1 година

До БайАмед Нали синъ ти и ти ще сте на първата бойна линия защото сме в НАТО , и тогава Русия едва ли ще ви щади както сега щади укрите ? Пффуу аман от ..чалници в тази държава !

184

Айде бе

преди 1 година

Само така , каква работа има американски дрон в Черно море ? Черно море е за държавите които живеят около него ! Ако има руски дрон около бреговете на САЩ ,също веднага сваляне !