37

Е,то е ясно!

преди 1 година

Греб-ДъПъСъ,Бкп(с), ПуДъй ПуБъ са на заплатка в Козяк... СтиВън Янки и той гордо се пъчеле по Злоба Тв как "щял да състави евроатлантическо правителство..." Сякаш че щеше да влезе,ако не го бяха спуснали от КраваршингтЪн!

36

Анонимен

преди 1 година

Доста ром трябва да купите и червените из селата да стъкмят преброяването но пак няма да ви бъде повече.единствената ви надежда е червената армия пак да ни освобождава.

35

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да изнасилвате истината вече сте пътници

34

Анонимен

преди 1 година

Гласуваш за БСП те ще ти върнат с грижа за средната класа и бедните хора, гласуваш за десните - ще те занимават с общи лафове, зелена сделка, диверсификация на бабините деветини, борба с корупцията ама без кворум като требе ще избягат от залата за антикорупционния закон, завод за електромобили ам друг век и тн... борба с дпс ама наужким....И ЩЕ АТАКУВАТ С ПРЛАТЕНИТЕ СИ МЕДИИ БСПЕ ЗАЩОТО ИМ ПРЕЧИ НА ЛЪЖИТЕ В ПОЛИТИКАТА.

33

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТТ

преди 1 година

ОТ ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ПАРТИИ ТАЗИ ЗАЩИТАВА НАЙ-ДОБРЕ БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС В РАМКИТЕ НА нато и ес. БЕЗСПОРЕН ФАКТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДЯСНАТА ПРОПАГАНДА МНОГО ПАРИ АМА ПАРАТА НА ДЕСНИЯ ВЛАК Е САМО В СВИРКАТА. АКО НЕ БЕШЕ БСП В КОАЛИЦИЯТА ПП НЯМАШЕ ДА ВДИГНЕ ДОХОДИТЕ А ЩЕШЕ ДА Е ГЕРБ НОМЕР ДВЕ. ПАК ФАКТ ОТВСЯКЪДЕ.

32

Анонимен

преди 1 година

С връщането на хартията се възстановява възможноста за манипулация, затова си оптимист! Докато се правите на ощипани моми в партията повишение няма да има. Пък и ковид кризата привлече бая електорат, ама то не пречи и от отвъдното да има гласували. Както беше до сега!

31

Реалист

преди 1 година

Над 80% от избирателите в България са с леви разбирания, голяма част от тях се мислят за десни. Много хора не гласуват не намирайки своята партия, а други гласуват за някаква партия, за да не дойде най-голямото зло на власт, но се провалят заради негласуващите. В крайна сметка в последните години изборите се печелят от ДПС и ГЕРБ заради негласувалите за партия или коалиция

30

Анонимен

преди 1 година

Вярно е, че БСП може да достигне предишните нива, но когато стане лява партия, а не дясна партия каквато е сега, като махне Нинова, като върне доверието в изборите премахвайки хартиените бюлетини и т н.

29

Смехурко

преди 1 година

Дали това пък няма да е първия парламент без БСП?

28

Анонимен

преди 1 година

Мечтите са безплатни

27

Ха-ха

преди 1 година

Ще върне дедовия! Дори след изчезването на Възхода и Левицата, техните проценти няма да се прелеят обратно в БСП,а само малка част. Останалите ще ги вземе Възраждане, а и много просто ще изчезнат.

26

Анонимен

преди 1 година

Кои стари нива, пич? Когато си пътуваше като обикновен бачкер с трамвай 23 и се бореше за социални каузи? Че сега свикна на лекото, отеба социализъма и стана баш тръмпаджийче дето бори ***. ***. Затова никога няма да ги стигнете тези нива, точно обратното - ще пропадате все повече.

25

VladTepes

преди 1 година

Нужен е лидер от ранга на Михаил Миков с отлична юридическа и алкохолна подготовка.

24

Анонимен

преди 1 година

БСП е в миналото, но това е много добра новина. Опитваха се да се рекламират на путинофилите, ама продадоха оръжия на Украйна. Показаха, че нямат идеология и биха направили всичко, за да са във властта. Сега са видели, че в Русия нещата се въртят около ЛГБТ и се опитват да преизползват същата стратегия. Няма обаче кой да им се върже, баби и дядовци не останаха.

23

ЩЕ ВЪЗКРЪСВАМЕ ЛИ?

преди 1 година

Е КАК БЕ САШЕ, КАТО КОВИДА НИ СТОПИ?

22

Тъпанар

преди 1 година

Браво Симо, каза им го! А сега кажи, кога българският пенсионер (точно същия, дето 70-те години, го хванахте да построи комунизма ви), ще има потенциал след като си купи лекарствата и си плати сметките, да живее достойно?

21

смях

преди 1 година

подкрепям всяка дума на форумиста dmx. KРATKO, точно и изчерпателно. Изчерпал е темата.

20

смях

преди 1 година

Симо, ама как само се подиграваше на джендъpuте, то кво стана, джендъpuте, те отвяха

19

Христо

преди 1 година

Докато кака ви Корни е начело ,ще продължавате да потъвате,жената я интересува само властта,през оная и работа за социалната политика на партията.

18

Айде,

преди 1 година

ловци на духове. Със тъмносиният костомолец начело ще достигнете предишни нива гледани отдолу нагоре.