56

Анонимен

преди 1 година

рускии мир

55

Анонимен

преди 1 година

Лекотата, с която крадците получават имоти в Наглобритания, е покъртителна, но разбираема. По този начин Наглобритания държи крадливите жужди олигарси в шах и щом олигарсите понечат да са независими, Наглобритания им национализира имотите.

54

Анонимен

преди 1 година

Мошеничеството в е издигнато в култ от обитателите на това кълбо.

53

Анонимен

преди 1 година

Ами развали ха го социализма , зашото всичко беше безплатно , хранате беше много качествена , нямаше пластмасови опаковки , нямаше и измами с ценовата политика . Отдавна казах , че запада тогава бъквално ни завидяха , защото имахме икономика , прозводство , семейства с по 2-3 деца и всичко осигурено . Сега за една гарсониера ше си роб на някоя банка за поне 20 години .Демокрацията се оказа недоносче

52

Анонимен

преди 1 година

Гледай сега , ако при лошия социализъм , някой си позволи да се заиграва със стандарта на храните или цените ,изобщо нямаше да го бавят .Ако пък само някой да си беше помислил да затвори Козлодуй , щеше да бъде 'ИЧЕЗНАЛ'

51

Анонимен

преди 1 година

До 1989 света беше що годе нормален.Запада беше на стероиди и виждаше края си .Развалиха социализма , защото всико беше безплатно с грижа за хората и вкараха платената демокрация . Нищо не направиха , отложиха колапса с 30 години

50

Джо

преди 1 година

И в България младите девойки не раждат и не се омъжват защото си правят селфита за Инстаграм. Увредено поколение бе другари!

49

Анонимен

преди 1 година

Абе, как, как? Знаеме как - като нашийот Бойко

48

Ти да видиш..

преди 1 година

И Узбекистан иска да скъса с Русия.

47

Отговор

преди 1 година

До Любопитко 75 Диктатор е този който диктува , послушко е този който вярва в думите на диктатора , любопитко е този който пита.

46

Любопитко

преди 1 година

Любопитно ми е да знам какви са критериите за диктатор? Много често тази "медия" приписва тази титла на разни ръководители. Не изказвам мнение, просто питам за един приятел.

45

Анонимен

преди 1 година

Още има да гони кражбите на зеленски.

44

Анонимен

преди 1 година

Обикновено такива случаи на корупция са свързани с покупка на имоти в скъпи курорти в западна Европа и на други популярни места. Как така купуващият е корумпиран, а продавача - не? Корупцията не е едностранен процес. Някой някъде е взел едни пари под масата и виновни са руснаците. Ти да видиш. И после удобно за демокрацията имота се конфискува и се подарява на някоя фондация или нпо - много благододно и никакви съмнения за измама. Колко благородно.

43

силно замислЕна

преди 1 година

Е как?!С 240 милиона гущерчета......

42

Анонимен

преди 1 година

А на бас, че Баце е по-богат ?

41

Анонимен

преди 1 година

Нищо ново под слънцето. Моамар кадафи купил много земя преди 1990 год. в беналавис близо до марбея, испания. Преди около 6 години му я отнеха под предлог, че било пране на пари! Когато я е купил всеки е можел да дойде с куфарче в брой и да купи каквото иска. Тези закони влязоха много по- късно. Но е много апетитно да отнемеш чуждото, а после ощетените да ходили в съда да си търсили правата. Ако възкръснели преди това. Или децата им, ако изобщо им дадат виза да дойдат да протестират.

40

Анонимен

преди 1 година

Гулнара Каримова, дъщерята на диктатора на Узбекистан Искам Каримов, . . . Учете български за да не ИСКАТЕ Искам Каримов!

39

И те като швейцария

преди 1 година

Парите не миришат, кой бяга от пачките? Стари изтъркани номерца.

38

Анонимен

преди 1 година

"В московия под управлението на цар путин, корупцията е на същите, дори по-високи нива."------------Да не забравяме, че само допреди войната, западните медии посочваха Подмосковия (Украйна) за лице на корупцията в световен мащаб.

37

Анонимен

преди 1 година

Лично аз бих се учудил ако принцеса не разполагаше с милиони, ами вместо това пестеше от вода за къпане, ток за елементарни нужди, и пари за храна, както правят "преуспяващите" европейци в днешно време.