24

Таван на цените и...

преди 1 година

.....ЧЕРНАТА БОРСА Е ГОТОВА...ХАХА......ЗА ПРОДАЖБИПОД МАСАТА....

23

Ако не паднат цените

преди 1 година

....ШЕ ПАДАТ ПРЕДПРИЯТИЯ ПОРАДИ НАМАЛЕН ОБОРОТ...

22

Анонимен

преди 1 година

*Когато цените тръгнат надолу, икономиката се вкарва в рецесия и се губи работна ръка", обясни Събев.* - вместо да увеличат производството и хората да купуват продукта им, те ще уволняват, вкарвани били в рецесия. Супер!

21

Анонимен

преди 1 година

Защо да не могат да сложат таван на цените? Искам да го попитам този, как в другите държави могат да сложат таван на цените, включително и тук във Франция, а в България не могат?

20

Анонимен

преди 1 година

Цените да си ги завр ат изотзаде на чисто. От 25 години не съм влизал в магазин а и то в селото рядко го отварят щото в него освен паяци друго нема. От кравата ми е млякото кашкавала сиренето и маслото. От прасето и телето месото транжирано във фризера. От кокошките яйцата. От градината зеленчуците и плодовете. От лозето виното. А на здраве.

19

До 17

преди 1 година

Тия от БАН, на кого ли не са се продали. И това са мижитурки, които се хранят основно с данъците ни.

18

Св

преди 1 година

Няма резултат без болка. Трябва да има безработица и намаляване на заплатите за да се ограничи потреблението, иначе - вечна висока инфлация. То вече почна де, фалират банки в САЩ и то инвестиционни, Намаляват паричното предлагане, вдигат лихвите, рано или късно и тук ще се усети. Ще се разбере сега, кой е плувал без *** като се дръпне вълната, и кой може да пости.

17

Анонимен

преди 1 година

Събев, подми ли си устата, след ли за не на д-тата на веригите?Въпреки липсата на закон за борба срещу спекулата, държавата може да повлияе съществено на цените за крайните клиенти. Има много инструменти, които могат да се ползват с тази цел.

16

Анонимен

преди 1 година

Отдавна вече хората се оправят някак си въпреки политиците, а не с тяхна помощ! И това не е само у нас.

15

Анонимен

преди 1 година

"Не ми изглежда добре идеята" да има прозрачност... Колко трябва да си корумпиран за да го кажеш това без да ти мигне окото? Това е пълна трагедия. Какво точно ще направи прозрачността за да "спре икономиката" как точно политиката пречи на безконтролната инфлация и спекула? Тоя е чиста проба купен каиш дето седи и дава "мнение" по предварително написан сценарий. Айде аз да питам защо в Лидъл краставиците са 6.99лв, а в плод и зеленчука до нас са 4.49лв? 2.50лв разлика от къде?

14

Анонимен

преди 1 година

Министъра на икономиката каза,че потреблението не е спаднало ,ами дори се е увеличило.Като ти търсят една стока ,що да я намаляват ,напротив още ще расте ,за тва че не очаквайте да паднат цените.Да се спре да се купува и ще има воала

13

урко

преди 1 година

А "добрутро" - открихме топлата вода. Отдавна се доказа , че политическите партии в този си вид са вредни за държавата и държавността. Всеки тегли чергата към себе си и на народа краката все са отвън. Ама като ги немя Дамян Велчев и Кимон Георгиев тъй ще е - орел , рак и щука - това сме ние българите. Прости , по-прости , най-прости и т.н......

12

Анонимен

преди 1 година

Служебните кабинети и в частност техният ментор ушатият фелдфебел Радев само имитират дейност,всъщност неговата мисия с която е курдисан на власт е не контрол и борба с инфлацията а точно обратното,безвластие,хаос и последвалата я чутовна спекула,все неща крайно удобни на неговите господари-червената олигархия,която разграби и картелира България още по времето на прехода!

11

Щерю

преди 1 година

- Да, аз пък съм Джулия Робъртс и то на 18 години...

10

Black River

преди 1 година

Българският "търговец" е алчна гаТ. Яжте си *** които произвеждате и не се надявайте, да ви ги купя, щото видиш ли, било родно. Родно е - както казваше баба ми - когато цъфнат налъмите! За по- мащабен пазар, паля колата и ето ви Сърбия, ето ви Гърция. Буркан мед 900 гр в Гърция - 3 евро. У нас е 12 лв. Всичко е двойно. За качеството на сирена и кашкавали у комшиите няма да говоря. Българите са малък, но много *** народ. Факт.

9

Анонимен

преди 1 година

"Според мое изследване 40% от българите ще предпочетат да купят българско, дори да е по-скъпо" - Изследването мъ къде е било? Сред неговите аверчета, дето правят пари от въздуха ли?

8

Анонимен

преди 1 година

"Когато цените тръгнат надолу, икономиката се вкарва в рецесия и се губи работна ръка", обясни Събев." - Дрън дрън чи пляс ...

7

Анонимен

преди 1 година

Много ме кефет финасовите примери с фиданките, дето ги засаждали, а те расли, расли и давали плодове ... Само дето имат навика да прераства в монополи, които лобира гадни закони, източват нас, за да дават пари на вас ...

6

Анонимен

преди 1 година

Ще речеш, че работим за Инфлацията! Поне според този икономически гений - е така! )))

5

Анонимен

преди 1 година

"Колко по-добре е тези големи надценки, да отиват в бъглаарските произвяодители" - Ами то хубаво, но като ние умрем от глад, защото не можем си купуваме храни ти, кой ще остане,, да купува?