110

Късата памет

преди 1 година

До Анонимен 118. Тая дъвка за БРИКС още ли е в употреба. Малко факти за БРИКС - 4 от 5те страни в БРИКС са страни от третия свят (всичките без Китай). От 14 г. БРИКС всъщност освен общи приказки и общи снимки на лидерите няма нито едно общо действие. Банката на БРИКС дето според всички копейси щяла да измести МВФ и СБ има 0 реализирани големи проекти за 10 г, същата банка държи 50% от капитала си в USD (защо ли?) Сбора на БВП на БРИКС е по малък от тоя на САЩ. БРИКС е дъвка за бал.ъци

109

Анонимен

преди 1 година

До 121 Ходи сив бандерията с тия статистически измишльотини.

108

Антипутиноид

преди 1 година

Средностатистическия русофил има спестявания е евро и кара немска кола. Според него Московия вече е превзела 8 Бахмута, унищожила е 44 Хаймарса и 220 Леопарда. Освен това украйнците бягали в паника, Европа замръзнала, в Англия ядат катерици и в САЩ нямало храна за бебета. Москва потъна от лошото време. Оттеглянето от Киев, Харков и Херсон е "жест на добра воля", а "стратегическата пауза" е по план. Много се дразни като го питаш къде са децата на руските дипломати.

107

Анонимен

преди 1 година

До пак ли.А ти пали пишеш тъпотии уропитешки?

106

Пак ли?

преди 1 година

Великата армия на Мухосранск според дюнерджията на вовича превзе БахмутНовиПазар около 50 пъти, обкръжи и плени хиляди натовци и марианци, а сега пак превзела част от Бахмут. Утре ще го обкръжи, превземе и след 2 дена пак ще превземе част от градът. Хахаха. На Саша Курара девойката, фактор във великата армия на Мухосранск. Какъвто мухосранск, такава армията, икономиката, оръжието и всичко.Тръгнахме за Киев и Вършава и се върнахме в БахмутНовиПазар хахаха. Закривай свинекомплекса!

105

Анонимен

преди 1 година

До: Никаде не съм казал, че при Елцин икономиката е била добре, а казвам, че тогава Русия е поканена в Г8. ОТГОВОР: Г7, Г8 са отмиращи формати... В кой свят живееш? БВП на Брикс расте в сравнение с този на Г8.. Развитите икономики нямат потенциал за ръст при съществуващата система ( те вече са го изчерпали) , построили са си инфраструктура още преди 50 години , която вече морално остаряла и прави икономиките на развитите страни все по не конкурентно способна..

104

Анонимен

преди 1 година

Стига пропаганда!!! Това което пишете е стара информация.. Вагнер прекоси реката и сега се бият в центъра... Плана е да заходят от юг към завода азом в който влязоха вчера от север... А понеже ВСУ прехвърли най подготвените си ударни съединения Вагнер реши да смени тактиката и вместо физически да затвори котела предприе натиск в самия град прекосявайки реката и разширяване на обхвата на обкръжението като напреднаха по главния път към Славянск

103

Анонимен

преди 1 година

За заблудения русофил, Западна Европа е снабдена с вили и боздугани и копия.И чакат своя съдбоносен миг на унищожение.Колко са надъхани.В какво може да ги превърне една фашистка машина.В добитъци и зверове.

102

Свистят кинжалите

преди 1 година

Свистят кинжалите и носят свобода в ковчег метален. Стотици мегатони атомен юмрук ще изтрещи по масата във Брюксел, и Европейци ще размахат сърп и чук.

101

Антипутиноид

преди 1 година

Бахмут е стратегически изключително важен за Украйна. Защо ли? Защото там всеки ден наторяват земята с по 800-1000 руZZнаци - човешки вълни срещу укрепепни позиции. Не прекъсвай врага, докато греши.

100

хъм

преди 1 година

какво значи "Лондон призна", сигурно са му били шамари, та се наложило да признава нещо? Как ги измислят тези заглавия, май ги карат под щампа?

99

Анонимен

преди 1 година

До коментиращ. Трябва да се чете включително и гласуването показателно е.

98

123

преди 1 година

До Анонимен 117 Ти май не умееш да четеш. Санкциите действат и това се вижда от цифрите, твоето мнение едва ли е по вярно от цифрите. Никаде не съм казал, че при Елцин икономиката е била добре, а казвам, че тогава Русия е поканена в Г8. Най добра за Русия е 2013та и съм го написал. За дълговете, ако аз печеля 1 млн лева и дължа 700 000 лева, а ти печелиш 1000 лева и дължиш 0 лева я се запитай кой от двама ни е по богат.

97

Анонимен

преди 1 година

До 123 Айде спри се малко,че не точно така.А знаеш ли,че външни я дълг на САЩ.е близо 79 % от БВП .На Испания външния дълг знаеш ли колко трилиона е,а.И икономика на Русия си е много добре щото тия санкции не действат така както всички си мислех.И не при Елцин икономиката е била най-добрата н Русия .Щото точно при него запада и се появат олигарсите.А Путин сведе външния дълг на Русия са до 500 милиарда.Так че тая опорка а забрави.

96

123

преди 1 година

До Анонимен 114. Само да кажа, че преди да се пише е хубаво да се чете. Руската икономика е 13 или 14та в момента след държави като Ю Корея и Испания, възлиза на 1.5 трлн долара. За сравнение икономиката само на щата Калифорния е 5 трлн долара. Русия беше поканена в Г7 и стана Г8 при Елцин не защото е 8ма икономика а като жест. 2013 икономиката на Русия беше 2.3 трлн 2014 започнаха санкциите след анексията на Крим. Сега е 1.5 трлн долава, аре кажи че санкциите не действат.

95

В.

преди 1 година

Капитализацията е относително понятие. Зависи от спекулациите на борсите. Важна е реалната икономика. Производството на блага.

94

Анонимен

преди 1 година

До 113 Що пишеш глупости.Русия беше на събранието на първите 20 икономики в света Г-20,а беше член Г-8 .Така ,че тая опорка не върви.

93

Споко

преди 1 година

Само компанията Apple е с капитализация, по-голяма от цялата руска икономика. Една банка, пет банки - все тая.

92

Еми да

преди 1 година

Как няма, те го взеха още преди 6 месеца. :-)

91

Хайо

преди 1 година

210 милиарда долара е долу-горе износът на петрол на Русия за цяла година ...