12

Не е безнадеждно

преди 1 година

Чрез ДНК-експертизи ще може да се докаже самоличността им. Все пак става въпрос за стотици, а не за милиони бебета. Турция е достатъчно богата държава, за да може да поеме разноските, свързани с такова изследване. Дано само когато са вадили бебета от руините, да са им слагали някакви номера и да се води статистика кой номер бебе на какъв адрес е било намерено. Ако родителите са изчезнали, може да се търсят други роднини на бебетата, регистрирани на съответните адреси.

11

Анонимен

преди 1 година

Като се роди дете да му се прави ДНК тест и му се записват данните в акта за раждане. Така при изчезване, смяна или каквото и да е ще се разпознава. Да кажем че едно дете е намерено но е останало без родители тогава много трудно а може и да е невъзможно да бъде установен произхода и ако има някакво наследство от родителите няма как да знае.

10

G.I. Joe

преди 1 година

Турския Чекмеджан мълчи и си трайка и се чуди как да не му дръпнат чергата под краката.

9

Анонимен

преди 1 година

Трябвало е да отбелязват сградите от които са спасените деца. Така по адресните регистрации по-лесно ще се ориентират. Примерно в един блок от 8 етажа има 10 бебета,но има идентифицирани 7,то ако 3 все още не са индефицирани поне по приблизителните месеци и пола може а се каже кое точно е въпросното бебе.

8

Академик-кръчмар

преди 1 година

Научният свят от десетилетия проучва дали мога да немерят по-гадно създание от българите. Вече загубиха надеждата да могат да намерят такова същество на земното кълбо, сега пренасочиха усилията си към космоса. Следващата стъпка ще е да започнат да го търсят в паралелните вселени.

7

АнонимеН

преди 1 година

И ТРУСОВЕТЕ БЯХА СЕРИОЗНИ НО И В ТУРЦИЯ НЕ СЕ СПАЗВАТ СТРОИТЕЛНИТЕ НОРМИ КАТО СТРОЯТ С 3 ПЪТИ ПО МАЛКО ЦИМЕНТ ПЛЮС МОРСКИ ПЯСЪК! А ПЪК КОНТРОЛ НАД СГРАДИТЕ НЯМА НИКАКЪВ БУТАТ НОСЕЩИТЕ КОЛОНИ КОЙ КАК МУ СКИМНЕ!

6

ДЖО БАЙГЪН USA

преди 1 година

СВОБОДА ЗА ГОЛЯМ И ВЕЛИК КУРДЕСТАН !

5

истината

преди 1 година

винаги е имало за съжаление такива жалки същества като някои от тези дето са писали по долу

4

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

В такава ситуация няма какво да каже човек, освен всеки миг от живота си, да си казва колко е щастлив и благодарен, че все още е жив. Това няма оправия поне година, при условие, че през това време няма друго подобно бедствие.

3

Анонимен

преди 1 година

кажи му турчин и не го обиждай повече!

2

Българин

преди 1 година

В Турция какво се случва въобще ми през .....

1

Иван Иванов

преди 1 година

Не се интересувам давайте друго