43

ьааьаь

преди 1 година

До АнонименАз вълна мразя , тя е за сградите. нося био памук и съм добре. Изкуствена материя не нося, тя е за облицовки.Най-много пари давам за храна , гориво и на банката

42

ьааьаь

преди 1 година

Да фалират ,като ги мързи да работят и само пари искат да харчат и печелят. Немското мляко е по- евтино и качествено. аз го взимам на 1.8лв ,а в тази цена има транспорт,пакетиране и печалба поне 80%

41

баба мара

преди 1 година

хаиде фалираите наи после 30 години все фалирате на външен вид нямате изгледида гладувате

40

Влади

преди 1 година

Истината е, че най-тарикатите в Европа са се уредили с най-големи субсидии за селското си стопанство, а нашите хапльовци-политици проспаха тези моменти и изпросиха трохите. В резултат, Полша произвежда евтино моркови, яйца, ябълки и домати(?!) и ни залива през търговските вериги. Така е и за животновъдството в Испания, Германия и Франция. И т.н. У нас лъвския пай отива у зърнарите, а зърното ни храни араби и китайци. Почти нищо за зеленчуци и животни, как да произвеждат?

39

Анонимен

преди 1 година

Бг е първенка по зелени политики. И преживните са в това число. Замърсяват и оставят въглероден и азотен отпечатък. Най много замърсява животновъдството. После растениевъдството с азотните торове.Скъпи торове и газ, отказаха зеленчукопроизводителите да садят краставици и домати. Високи цени на храни, ел енергия, високи лихви и т.н.

38

Анонимен

преди 1 година

да, не е само млякото - всичко се внася общо взето, Но държавата и частния бизнес, принуждават хората да купуват внос и китайско защото е много по-евтино, и е на промоция. заляти сме. човек иска да оцелее , а после да избира качество, така че когато гласуваме не спете, въобще не спете граждани. тази държава е една мъничка нагла мафия.

37

Анонимен

преди 1 година

Навремето е имало много овце, вълната от които се е използвала за дрехи, килими, одеала и др, полезни неща в бита, здравословни за човешкото тяло. Сега от минималното останали овце в Европа вълната се изнася в Китай, където правят изолации за сгради. А ние, тъпигььозите, се обличаме с нафта, да с всевъзможни изкуствени тъкани, които вредят на тялото. После - пак и непрекъснато сме болнави....

36

МЪКА!

преди 1 година

ПРИ ФТМАКА НЯМА ЕВРОПРОГРАМИ ДА ГЕПИМЕ...

35

Анонимен

преди 1 година

ТВА КАТО ГО КАЗА ТОЯ СИРОМАХ, БЕШЕ ЛИ СЛЯЗЪЛ ОТ БЕНТЛИТО, ИЛИ ПРЕЗ ПРОЗОРЕЦА? УТОЧНЯВАЙТЕ ГИ МИЗИРКИТЕ ТИЯ НЕЩА...

34

Анонимен

преди 1 година

В интернет поже да се намери информация колко е тежало едно прасссе преди 100 - 150 г. средно и колко тежи сега стандартното прасссе за кланица. Сега е 4-5 ПЪТИ повече! Защо? Защото, благодарение на тъпкането с хормони и обездвижването, животните стават неестествено едри. Тези хормони после отиват при хората. Което ги разболява. а на мъжете в частност прави никото ниво на полови хормони ...

33

Анонимен

преди 1 година

Горкини сиромашки... разревах са... А бентлитата?

32

Анонимен

преди 1 година

Наглена Кунева, НАГЛЕНА, главната преговаряща за всъпването ни в ЕС, трябва да бъде съдена за държавна измяна. България въобще не е равнопоставена със селскостопанските производители от др. страни на ЕС. Принуждават хората да се отказват от благодатната ни земя, най-голямото ни богатство. Има ли въобще сектор, който да е прокопсал от "синхронизираната с ЕС политика"?

31

Анонимен

преди 1 година

план Ран-Ътумишлено е. държавна политика.затова и куп други , много хора избраха терминал 1 и 2.

30

Анонимен

преди 1 година

не ви ли е страм 4 лв мляко бе??/ Изедници! Фалит за вас! Млечни деривати не съм купувал половин г. и няма и да купувам! По- добре да внасяме от Германия по- евтино, не ми излизайте с фалшив патреотизъм!

29

Анонимен

преди 1 година

Тези млекари като онези с нивите ли са. Искат да лапат да лапат. Все няма пари ама взел ново бентли

28

Анонимен

преди 1 година

До 25 Всички са маскapи. Ако не е Рундьо, тогава ще са евроатлантиците, които пък ще погнат фермерите за въглеродния отпечатък. Няма нормални в политиката.

27

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Ох мале. Шопиянци сега ще си ръпат и те обувките като бабичките по селата. Кеф!

26

Анонимен

преди 1 година

Обществото намя да ви подкрепи, щото когато трябваше да подкрепите това общество от клиенти си трайкахте и гушкахте с бици, деци и т.н.

25

Анонимен

преди 1 година

Ей не се наядоха бе! ще се пръснете от плюскане и алчност бе! Лаком газ кръв с.ре!

24

Анонимен

преди 1 година

и тия з а хранилка мучат. протести искали. Де дееее. тоя га деее! Че видите вие скоро протести ,ч е и бой ще има с тия ваши изхвърлени цени!