38

Анонимен

преди 1 година

Също като теб

37

И.Б.

преди 1 година

Този 92-годишен шофьор трябва да положи наново изпит за шофиране и чак тогава да кара наново. Но явно живее в миналото и се смята за още много млад. Сега той представлява опасност за движението по пътищата.

36

Анонимен

преди 1 година

От 0,5 промила до 1,2 промила са глоби. Той имал 0,52 промила - нищожно малко над 0,5 промила.

35

друго си е да фучиш

преди 1 година

Ченгетата казват,че го спрели защото карал бавно и много внимателно!И те,нали са нашенци,решили че нещо не е на ред!

34

Анонимен

преди 1 година

Щом не може да се работи след определена възраст - не трябва и да се притежава свидетелство за МПС. Рефлексите и слуха на хората над 90г. са влошени. Те са опасни не по-малко от младите пияни или дрогирани.

33

герги

преди 1 година

До Анонимен Съвсем са спазили закона. Това че ти не знаеш НАШИЯ закон е друга бора. За да го съдят трябва да е над 1,1 промила, не 0,52 .... за липса на регистрация глобата си е толкоз .... и последно. Ти па от де знаеш с какви са пълни затворите ?

32

Вуте

преди 1 година

Ай сега кво толкова скочихте против този дядо. Може да е имал основателни причини да се качи да кара. Информацията е оскъдна. А кой пенсионер след 65 г. възраст не е подпийнал - още от сутринта. 0.52 промила е суперпресилено да се квалифицира като пиян. Информацията е изключително тенденциозно поднесена. Не коментирате проблема , че в БГ има поне 200 000 които редовно карат без да имат шофьорски книжки , а голяма част от тях - пияни и дрогирани , при това създаващи опасност за околните..

31

Тожо

преди 1 година

Бай Стефчо ме е кефи, пичага е а и изглежда младолик. Оставете човека да си кара, на тези години едва ли има други радости.

30

Анонимен

преди 1 година

Дядката е гавраджия. Но не всеки има умствен капацитет да го осъзнае. Вижте го в репортажа как говори и се подсмихва. Иначе вече изобщо не му пука. С какво да го уплашат на 92 години?

29

Анонимен

преди 1 година

Отроче на комунизма. Като родителите на повечето българи. Нагли противни текезесари. Два шамара и кой откъде е за тоя. А седне ли пак да кара, направо да го копаят.

28

Анонимен

преди 1 година

До АнонименОще един некадърник

27

Петър

преди 1 година

Книжката трябва да му бъде незабавно отнета. Нахален и безочлив индивид - отражение на цялото ни общество.

26

Анонимен

преди 1 година

Който му се възхищава на този, ега същит да го гази с пълна газ!

25

Пациент

преди 1 година

Да е жив и здрав ама повече на кола да не се качва

24

Бреййй!

преди 1 година

Браво на дядката! На 92 лазарника пие и кара автомобил! Балканджия, личи си че е "***"! Ако беше някоя лакирана "мека китка" от брукселя, на тези години отдавна да беше сложила памперса, инвалидната количка и двама да го гледат. Жив и здрав да е, на 100 г. да стане и пак да повтори същия номер!!!

23

Анонимен

преди 1 година

Изумен съм какъв страшен деебилизъм се лее в коментарите, но все пак вие сте изключително простовато племе (отдавна не сте народ) и може би това е закономерно. Дъртият пръч трябва да бъде съден и вкаран в затвора, както всички подобни пияници и пройдохи. И не, не е вярно, че маан галите не ги вкарват в затвора за същото - затворите са пълни с тоя етнос, немалко са и за престъпления по пътищата. Но така като гледам и те са по-класни от вас.

22

Име

преди 1 година

Аааа, забравих и алкохолеца. Да, потвърждавам, няма нищо за съд тук.

21

Име

преди 1 година

Аха, значи досег ане е направил нищо за съд(само без книжка, и автомобил без номера, следователно няма ни гражданска ни прегледи), та другия път. Добре, рзвиваме се чудесно.

20

до 12

преди 1 година

До Анонимен...Ами стани на 92 г. и опитай може и ти да можеш.

19

Анонимен

преди 1 година

А защо не му приберат колата. То дъщеря му няма как да се справи с него. Ясно е че ще направи беля в бъдеще.