14

Kiro

преди 1 година

Слабо_умните българи, *** на руски задни части, са най-голямата заплаха за България.

13

Kiro

преди 1 година

тикток е новата китайска отрова! Колкото по-рано го разберете, толкова по-добре за България.

12

двоен стандарт

преди 1 година

Естествено, за САЩ това е проблем, но з грузия може. хахахаха Американский стандарт

11

А Грузия?

преди 1 година

Само как контрастира тази новина със позицията на Америка спрямо събитията в Грузия!

10

До 11 до8

преди 1 година

Еее ее йй, по полека бре ! Защо не са всички тогава милионери в Сащ ? Като пишеш поне се поинтересувай какви заплати се взимат и професии

9

До 8

преди 1 година

Твоят приятел е бил безработен или е работил като чистач. В САЩ ако искаш за 25 години ставаш мултимилионер. 150 хиляди долара на година е лесна заплата за всеки с повече от 2 години опит. Нормалните заплати за квалифицирани служители са от 250 хиляди до 400 хиляди долара на година. Програмисти и лекари вече са друго класа, при тях е нормално по 1-2 милиона долара да им е годишната заплата.

8

Анонимен

преди 1 година

Яд ги е че не могат да контролират сайта и да го цензурират както правят с Гугъл, Фейсбук. Туитър и Ютуб, и сигурно не са само тези.

7

До 7

преди 1 година

А моя приятелка таман се върна от там - след 25 години. ,,Да , можеш да направиш някакви пари , но да не ти хрумне да се разболееш....щото независимо от застраховката ти , можеш гол и бос да останеш. А иначе- празно, консуматорско общество" Продала си беше апартамента в Ню Йорк и си купи разкошна къща в Банкя и вила в Родопите. ,, Къди ми е бил акъла , да го направя по- рано?" Та всеки различно го вижда. А между другото аз за тези години тук също си купих и къща и голяма вила и светът обикалям

6

Анонимен

преди 1 година

Мой първи братовчед жиивее в Чикаго от 10 години. Вече и апартамент си купи там, вика,братче, къде ми е бил акъла толкова време, отдавна трябваше да се преселя в САЩ. Това е златна държава, богата, широкоскроена. Викам му, стой там и не помисляй за България. Тук е една празна територия, изпълнена с простттотиия до шия.

5

Анонимен

преди 1 година

САЩ с изпрростялото си население е най-голямата заплаха за САЩ.

4

Анонимен

преди 1 година

Пак злонамерена целенасочена пропаганда той гугъл не ползва нито пък западни други приложения

3

Анонимен

преди 1 година

Заплашва пропагандата . В тик ток могат да видят американците как Украйна набира подвижни мишени за фронта насилствено . Може да видят убити войници и на Зеленски а не само руски . Не могат да наложат цензура . Всички знаем че когато фалират империи свободата на словото е първата жертва. Вижте кво става по БТВ и Нова американска телевизия . Как се опитват да пренаписват историята с цел омраза към Русия . Фактите от историята са много лесно проверими .

2

не знам

преди 1 година

аха много е гадно някой да прави като теб.

1

Ха ха

преди 1 година

Недей пишете такива статии, сега САЩ ще ги търсят на картата да им спретнат преврат и да им внесат демокрация.