52

Велес

преди 1 година

Хм...Още колко плодове на "демокрацията" ще берем.... Ама то... Кой не скача е червен... Жална ни майка....

51

Анонимен

преди 1 година

Детска смъртност е починалите деца до 1 година след раждането си. Какви ГМО ви гонят!

50

Българин

преди 1 година

Ех, азиатска сме държава...

49

Анонимен

преди 1 година

ами така е, тука е единствената държава където на хората може да им е добре ама предпочитат просто съседа им да е по-зле и всичко е ок... не че нещо ама от лично наблюдение. всички които познавам не им харесва да ходят по улици затънали в *** и да карат по пътища с дупки и да ги крадат мутри.. ама резултата е че все нещо не достига да се оправят нещата.

48

Анонимен

преди 1 година

Според ваксърите това е защото децата не са ваксинирани против Ковид. Нека им се посмеем заедно хахахаха хахахаах хахахаха ... и да не забравяме да им напомним да си бият бустера редовно. Моля ви - бустерче!!!

47

Анонимен

преди 1 година

А по времето на социализма?

46

Анонимен

преди 1 година

Добре сме!? По въпроса не се реформира от години!

45

Един Българин

преди 1 година

Дайте структурно от кои елементи има най-голяма детска смъртност. Ако от 11 годишни майки тамън пробвали какво е да си имаш движеща се играчка в теб то ясно. Те не са и планирали да бъдат майки - просто им е харесала играта с щъркела. Ако изпускаме основно зрели майки в болници, то тогава наистина има проблем. За смрътността при възрастните проблемът е с адекватно здравеопазване основно извън големите градове и масовото пушене,вредна храна,никакъв спорт,алкохол,нароктици,катастрофи - манталитет.

44

Анонимен

преди 1 година

Стига с тези грозни данни,я вижте какво им е здравеопазването в Англия,че лекари четат за симптоми в интернет ,във Франция преслушват децата през дрехите.Стига ни промивайте мозъците

43

Лекар ихтиманец

преди 1 година

НЗОК не прощава и на децата - всички клинични пътеки водят към ада!

42

Анонимен

преди 1 година

то дали ще си жив или умрял в тази държава май разлика няма ...

41

Анонимен

преди 1 година

Ами вижте кой ражда в България и на каква възраст е! Малолетни майки, деца от кръвосмешение, ниска здравна култура... .

40

Анонимен

преди 1 година

Е явно всичко върви точно по план. тих, бавен ГЕНОЦИД с невидим врах от 5то поколение

39

Стар дедо

преди 1 година

Всичко в България отива в посока безизходица...Чудя се още колко ли време ще продължи безвремието в което живеем и този жесток експеримент с оглозганата ни държавица.Светлина в тунела няма,нищо не се развива,нищо смислено не се строй,изпаднахме в потрес,че Турция щяла да ни спре доматите,ба си мизерните дни на които сме свидетели...ха на бас,че ще става още по зле занапред

38

Д-р Давовски

преди 1 година

Онзи ден сестрата ми вика- "Докторе, изпуснахме пациента от 3 стая", учуден и казвам-"Ама как, той беше само с хрема, как така е умрял, дори не го бяхме писали С Ковид", а тя раздразнена отговори-" Не бе докторе, оздравя!". Ужас, това не ни се бе случвало, огромна загуба!

37

Зелен Демократ

преди 1 година

Защо занимавате хората с такива незначителни подробност, Бахмут е пред падане, въглеродния отпечатък расте, населението застарява, изкуствения интелект се ражда, нова пандемия с чудотворни ваксини идва, НАТО се разширява, инфлацията по някакви Вселенски закони се разраства, а вие за някакви си дечица пишете! В крайна сметка деца по Света бол, ще си внесем, ако трябва!

36

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Напълно очаквано и нормално. Нашата "ЗДРАВНА СИСТЕМА" изгони всички млади и опитни кадри далеч от родината. Останаха само тези с търговската нагласа. Дали изобщо ще спасят някого, не е ясно, но важното е, че жив или не пак си си платил.

35

ХХХ

преди 1 година

Кендзефа ....ама и на това викаме УРА ! Ще продължава да расте смъртността ....колкото повече вносен *** ядем .....така ще е ! За това сме верен и важен съюзник !

34

Анонимен

преди 1 година

Добре поне, че сме в ЕС и НАТО и живеем в клуба на богатите.

33

Анонимен

преди 1 година

Братята американци колко го дават еленджито?