8

леля чичо

преди 1 година

живейте си до 100, след 60 ще прекарвате 50% от живота си пред лекарските кабинети и по болници и сутринта ще започвате с 1 шепа хапчета ако сте късметлии, ако нямате деца или 1 дете и сте болни и немощни как смятате да се гледате, ще гниете в л..а....й....н..а..т.а. си , хубаво е че имам инсомния, така имам добра преспектива да получа масиран инфаркт до като започне мъката с овехтяването на тялото

7

Анонимен

преди 1 година

Работата е вредна за здравето на човека ! Ако е келепир евреите щяха да са я налазили !

6

Анонимен

преди 1 година

Моят дядо е на 94 г. Претърпя 2 инфаркта, куп болести има и пак е жив! Човек има ли дни живот, ще се мъчи

5

Сънчо

преди 1 година

Другаря Борисов ни караше да работим на 2 места, за да имаме достатъчно паричkи. Но така си съкращаваме много и без това краткия живот.

4

до 3

преди 1 година

КапитализмЪТ убива аутсайдерите като теб. Затова и аутсайдерите харесват комунизма. Понеже ги интересува само пърцуцата и софрата. Дай там да има 2 залъка и всичко е наред. Ама кадърните имаме други цели. А КНДР те чака с отворени обятия :)

3

Финансист

преди 1 година

Лекарите да ги разправят тези неща за безсънията на Бойко Борисов. Особено когато го арестуват. Обикновените българи не спаха, когато той изпрати полиция, жандармерия и пожарникари срещу собствения си народ. Като е получил инфаркт, да си го лекуват, но и да си плаща. При това, не само здравните осигуровки, но и лечението. Както обикновените бйлгари си плащат за сбърканата здравна система.

2

Капитализъм

преди 1 година

Ей, защо ми изтрихте първия коментар? Защото обясних как капитализма убива хората ли?

1

Анонимен

преди 1 година

Много е важно да си изследвате нивата на холестерол, защото холестеролът не боли, той си се натрупва, натрупва и накрая запиши съд в сърцето-инфаркт, запуши съд в мозъка - инсулт. Не пренебрегвайте това! Особено мъжете след 45-годишна възраст и жените след 55-годишна възраст трябва да си изследват холестерола.