21

Анонимен

преди 1 година

Като гледам цените на имотите в Драгалевци , се чудя колко ли ще струват като им пуснат и канализация ? Дали да не си купя къща на Ривиерата и да си пътувам всеки ден със самолет на работа...хем по-евтино, хем по-бързо.

20

А не

преди 1 година

Баровците са си свикнали на септичните ями. Напомня им за село, когато са били малки и безгрижни. А и миризмата ще им отнемат сега. След всели кратък дъждец в дръглевци ухае на селски обор. Какви безчувствени софиянци са тези. Ще си замина, плаче ми се.

19

Анонимен

преди 1 година

До 1 П***серкович,аз съм си местен,и никъде няма да ходя,такива като вашите родители се домъкнаха в Люлин...Надежда....Обеля...щото не щат на полето с мотиката,а в завода....че и зелени площи искате...

18

Климбо

преди 1 година

Леле,колко ,злоба и завист.Вероятно само тук няма съпричастност.Какво да се прави като тук всичко се прави на парче,без цялостна визия.Септиката се зауства в реките...толкова.Плащаме най-високи данъци,а вижте улиците-кръпка до кръпка.При прокарването на газ навремето,разкопават,правят каквото правят и после нахвърлят отгоре,един ром подскача колкото да тромбова малко,слагат асфалт и ...след месец се слага основата и пропада.Толкова....

17

Кой краднал краднал

преди 1 година

2023 още канализация няма в Сомалийски бантустан.Следващия път като сложите калпаците опинците и пурите и искате даде правите на големи патреоти се сетете за това.

16

Драгалевеца

преди 1 година

За един милион и нещо евра само имот там -толкова.

15

Алекс

преди 1 година

Дано след като се направи канализация положението се оправи.Сега ок.20.00 около "Фантастико" е смрад невероятна.

14

Смърди

преди 1 година

Още преди около 30 години Софиянски като кмет трябваше да направи канализация на Симеоново,Драгалевци и Бояна. Трябваше да разшири Симеоновско шосе до околовръстен път и Черни връх също. Не го направи, парите потънаха някъде и така. Но, не е късно да се разследва. Защо в 21-ви век южните "баровски" квартали нямат канализация? Нямат тротоари. Защо???

13

Тревка

преди 1 година

На селяните им правят канал, убре Дръглевци!

12

Анонимен

преди 1 година

София не е Москва. Тук шофьори са бесни заради задръстванията около Драгалевци, а московчани са щастливи, защото за 10 години в Москва се построиха 80 метростанции и преди 2 дни кметът въведе в експлоатация най-дългата околовръстна /4-тое колцо/ линия на метро в света - повече от 70 км.

11

Бибитко от Банкя

преди 1 година

Баровците ще ачкат в тръба ,а не в дупка края на двора.

10

Анонимен

преди 1 година

В стига бе, канализация в елитен квартал на София през 2023г . Какви ги пишете

9

Боянеца

преди 1 година

Не е вярно и тук улиците са правени от същите хора нали като оня пътния строител мутраген където го окошариха.

8

Анонимен

преди 1 година

Ееее щом е за Драгалевци, Бояна или Симеоново общината ще вземе незабавни мерки - все пак там не живеят обикновенни данъкоплатци, а живеят депутати,олигарси, мутробизнесмени и прочие номенклатурна и престъпна пасминна! Имат спешна работа хората все пак, не е редно да чакат по задръствания като обикновения човек, така че давай Фандъче - форсирай ремонта, че без нашия *елит* сме за никъде ;)))

7

Боянеца

преди 1 година

Абе тук имаш ли s класа все едно имаш голф 2ка

6

УЧЕН

преди 1 година

Това не е проблем. Софиянци отдавна си продадоха местата там и отидоха в Балкана, а селяните са в Драгалевци. Те имат опит с външни тоалетни.

5

Комунари сър

преди 1 година

Някой май си е купил дипломата за инженер

4

Анонимен

преди 1 година

Обходни маршрути? На Симеоновско Шосе изграждат светофар, така и то е блокирано! Минаването отнема около час за 2-3 км. Би следвало, тези неща да се разминат във времето. По възможност, заобикаляйте през Климент Охридски, Младост или България

3

Каналето

преди 1 година

Най-комичното от цялата работа, е че го пишат канализация, ама не казват че е само за една малка част от квартала :). Другите си остават така за още 50г :Д. Ама и медиите как го отразяват. Лъжат хората само.

2

силно замислЕна

преди 1 година

Изграждането на канализацията там е трябвало да бъде преди 40-50години................