122

Божееее

преди 1 година

едно към едно с хитлер,хора прегледайте клиповете,тоя ще беси американците дето не са го харесвали,явно заради това го лансира путин,да им запали дома политика ама ние ядем огъня

121

Божееее

преди 1 година

тоя си е жив клоун хора,дано в америка не го изберат

120

ББ

преди 1 година

ако ти ще си "война "на САЩ...Бог да пази САЩ,нима не направи престъпен опит за преврат в САЩ?нима не насърчи убийствата на служители в Капитолия,граждани на САЩ...в опит да насаждаш страх...по поръчка на путин и китай?Света ни го видя и те чу,само назначената от теб в съдебната...е глуха...САЩ няма да позволи мафиот да я превърне в руска провинция!!!Народа на САЩ няма да го позволи!!!...Сащ е спирал и по големи и алчни "злодей"!!!

119

Фъшкията нела

преди 1 година

Дяволската фъшшккия нела се е накендззала пак да превежда брътвежите на някой разпенявила се шурощоидден третополов отпаддък. Всичко което Тръмп каза е на 100% ВЯРНО. С всяка си реч, Тръмп засяга нерв на някой лгбт деггенеррат и нела бърза да го отрази. Нело, ти била ли си някога в САЩ? Знаеш ли че престъпността в либерастичните клоаакки е неконтрулеруема? Бездомниците имат права да серрат и пикккаят където си поискат, после вземат данъците от работещите за им изчистят? Изверг доллен!

118

Обаче

преди 1 година

Обаче Тръмп каза , ще спре химическата кастрация чрез хормонална терапия за смяна на пола в САЩ.Явно това не е лъжа щом не сте го оборили.

117

Аз

преди 1 година

Вярвам не на поръчкови статии, а на факти, а те са, че по времето на Тръмп животът в Щатите и по света като цяло беше по-добър, и до голяма степен това беше негова заслуга !

116

Анонимен

преди 1 година

Нело, а що не фанеш да напишеш една статия за лъжите на Байдън като ДЕЙСТВАЩ президент? Безобразни лъжи всеки ден. Да не говорим за гафовете.

115

1

преди 1 година

*** Христова не прочитате ли какво пишете? Гугъл преводач не е писател или редактор!

114

Пропаганда

преди 1 година

Сектата на факт-чекърите е в догматичен делириум. Ако ние извадим всички лъжи с които ни заливахте за Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Ковид-19, Украйна ще изпишем хиляди коментари...

113

МИРОТВОРЦИ

преди 1 година

"Блажени миротворците, защото те ще се нарекат Божии синове." - Матей 5:9

112

КЪДЕ Е ИСТИНАТА?

преди 1 година

Хайде сега и една статия за ИСТИНИТЕ, не само за лъжата. Нима Тръмп не е говорил и истината?

111

Иван

преди 1 година

О, разбирам как работи "развенчавенето на лъжите на Тръмп": Тръмп отправя вярно твърдение - отговорът не факт-чекърите: "Въпреки, че твърдението на Тръмп реално е вярно, ще си измисля абсолютно фантастичен контекст, за да извъртя думи му и да изкарам, че не е вярно". В смисъл това на моменти е напълно жалко. Или журналистите са толкова ***, че не разграничават хипербола от лъжа или си смучат от пръстите, за да си правят рейтинг на гърба на Тръмп.

110

Анонимен

преди 1 година

Тръмп е най-великият американски президент.Само при него света си почина от американският геноцид срещу човечеството

109

Онзи

преди 1 година

Гнусните либерали, квичите на умрело. Скоро, много скоро!

108

Няма кой друг

преди 1 година

Много американци гледат на Тръмп като на единственото възможно спасение за западащата им държава!

107

Предизборно

преди 1 година

По прогнози, рекорден брой традиционни избиратели на демократите са решили твърдо да гласуват за републиканеца Тръмп. Победата му на следващите избори изглежда повече от сигурна. Ако някой иска да го спре, ще трябва да е по служебен път, друг начин няма! Тази статийка е просто "демократична"!

106

Те там така правят!

преди 1 година

Я дайте един американски президент дето да не е патологичен лъжец?

105

УПЛАХ!

преди 1 година

Съдейки по стилизацията и размера на статията - подържащия алцхаймера *** треска ги тресе от страх!

104

наблюдател

преди 1 година

Лили това го публикувай 2024,когато Тръмп стане отново президент.

103

Инспектор Дюдю

преди 1 година

Бай Дончо винаги е бил циркаджия и въздух под налягане.