9

Анонимен

преди 1 година

Даряване само на близки. Като искат иначе да плащат.

8

Анонимен

преди 1 година

ако е за БГ добре, ама ако е за Украине не!

7

Анонимен

преди 1 година

Едни даряват, други я продават... После парите пак не стигат...

6

Анонимен

преди 1 година

Нито искам, нито ще даря кръв

5

do 4

преди 1 година

Много си зле честно. Да ще те върнат, кампания за кръводаряване се прави от центъра по трансфузионна хематология, идва екип със сестри и лекари от там и отварят пункт. Ще те върнат защото няма да ги има и ще те изпратят в центъра да кръводариш

4

Въпрос:

преди 1 година

Отиваш, даряваш кръв... супер... дупер... герой! Много добре. Какво се случва когато същият този дарител след 10 години има нужда от кръв? Пак ли лекарите извиват ръцете на близките да търсят дарители?

3

Анонимен

преди 1 година

Докато ни оставяте нас,БЪЛГАРИТЕ да измираме пред вратите на болниците и по стълбите пред заключените ви врати,а се лигавите и сервилничите пред разни навлеци,дошли от м****та си,ще има да чакате за кръводарители!!! С кръвта на БЪЛГАРИТЕ спасявате чужди животи,но не и БЪЛГАРСКИ! А нас ни пращате да плащаме луди пари при *** мафия,която търгува с кръв!

2

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

От 35 години капиталистически геноцид и кръвопийство Народът ни без кръвчица остана ,тия организирали обаче кръводарителство,че в Истамбулските и Израелските болници са попривършили кръвчиците.Бих дарил кръв само ако знам,че кръвта ми Българска е за вените пострадал Българин.За чужденци кръв нямам.Да обиколят дамските тоалетни.Може да поистискат някой килограм мензис.Превръзки колкото щеш.

1

!!!!!!!!!!!

преди 1 година

Призовете частниците, капиталистите, бизнеса, депутатите ! Те имат мнооого кръв, изпиха и нашата.