55

хрушчов

преди 1 година

Апропо, Хрушчова, като внучка на украинеца Хрушчов , си е украинка. Нали прадядо и сътвори тази каша с Крим и Одеса.

54

Агент на Путин

преди 1 година

До Вече видяно : Браво !!! Ти си истнски достоен за водещ на сутрешния блок на НОВА УкроТВ !!! Взимат те директно !!!

53

Вече,видяно!

преди 1 година

Рашките са много наивни като вземат други за наивници.Комунистическата Диктатура на Пролетариата си е чиста проба Фашизъм.Комунистическите леки жени от Ленин до Путин и по българските земи,от г.димитров и в.коларов и прочие,та чак до ив.гешев,бмборисов и как без баш-бабаит ах?дуган са чиста проба ***......

52

Агент на Путин

преди 1 година

Американец , който Русия подготвя да се яви на президентските избори в Щатите е привикан при Путин :Путин: Ти си идеалния кандидат за Щатите щото нито си черен , нито бял , нито си мъж нито жена , нито си човек нито си животно Американеца :Така е , ама все пак не може ли да да се кандидатират Трите прасенца вместо мен ???Путин : Не може , тях ги пазим за президентските избори в Прибалтийските републики - Литва , Латвия и Естония!!!

51

Агент на Путин

преди 1 година

До Цезар : Да прав си , на нас ни трябват неонацисти и "цивилизовани " западни LGBTQ+ извратеняци , та да може да си сменяме половете на децата ни когато си искаме!Тогава ще се оправим !

50

Цезар

преди 1 година

Най добре за ЕС и останалия цивилизован свят ще бъде ако забранят на руснаците да посещават тези страни, а не да се промъкват при нас от Сърбия и Турция. Да си Седат в Русия и по цял ден да си гледат и слушат *** лъжи на Путин и приближените му. Те са виновни хем гласуват за него, хем го подкрепят за жестоката война срещу украйнците. На нас българите не ни трябват корумпираните руснаци. Да си стоят в Евразия. Стига са източвали хазната на България начело с Лукойл.

49

Цезар

преди 1 година

Най добре за ЕС и останалия цивилизован свят ще бъде ако забранят на руснаците да посещават тези страни, а не да се промъкват при нас от Сърбия и Турция. Да си Седат в Русия и по цял ден да си гледат и слушат *** лъжи на Путин и приближените му. Те да виновни хем гласуват за него хем го подкрепят за жестоката война. На нас българите не ни трябват корумпираните руснаци.

48

Агент на Путин

преди 1 година

То нали и аз съм агент както сам си признах , само че не 007 , а Щирлиц 2.0 !Изобщо милиардите хора в света които твърдим , че има САМО ДВА ПОЛА - МЪЖКИ и ЖЕНСКИ и че Щатите заедно с извратените си трансполови евроатлантически партньори обявиха война на всички християнски и човешки ценности, свободата на словото и неприкосновеността на частната собственост , защитавани от Русия , сме обявени от "демократичните " западни медии за върли и коварни Руски агенти ! Вся Власть Путину !!!

47

Коментар 34 е мой и

преди 1 година

само кръгъл ***. не разбира, че е подигравателин. трите най мръсни нации в Европа са урки, ляхи и шиптъри....

46

Петльо

преди 1 година

Точно това искаха американците. Фобия към руснаците и скоро към китайците. Така си оправят вътрешната и външната политика. А платените последователи бол. Чрез американско кино се показва добрия американец който спасява света. Но действителността е друга. Атомни бомби, за рим и мн.др.

45

точно

преди 1 година

До Анонимен така е неслучаино тиотките от бан които вечно реват за дарения и заплати и само пият и се преработват освен сексуално пропагандират всякакви атомни методи за подтискане на населението и г ьзолизане хва6тат плесе по предприятията за кремове против брьчки наи голямото им откритие

44

Анонимен

преди 1 година

Това са руски туристи,ама вместо на плаж ги влекач военните обекти. Руснаци,сър....

43

опетков

преди 1 година

Прочетох само един свестен коментар: "Всеки руснак е впионин". Не вярвайте на нищо казано, показано, твърдяно от руснак. А защо са влезли в бивша военна фабрика? Много просто. По документите на КГБ тя още се води работеща и те просто са отишли да проверят.

42

do 49

преди 1 година

В голяма грешка си, като мислиш че русия е загърбила болшевишкото си минало. В момнта я "управляват" същите необолшевишки кадри, които са се пръкнали от школите на на ВЧК, ЧК, КГБ и прочие ГЕСТАПО-подобни структири. Нищо не се е променило. Само вече не използват комунизма като параван.

41

Анонимен

преди 1 година

Те руснаците по принцип не са много умни🤣

40

Анонимен

преди 1 година

ПсихоДесните фашисти пак почнаха да драскат за миналото, болшевиките и прочие простотии... Статията е за албания и европейския лов на вещици в 21 век....

39

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Преди тридесетина години в Албания имаше само един светофар(в Тирана).Беше културната им забележителност.Защо им е на Руснаците да разузнават в Албания? Албанците са на един чимбер живот.

38

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Преди тридесетина години в Албания имаше само един сфетофар(в Тирана).Беше културната им забележителност.Защо им е на Руснаците да разузнават в Албания? Албанците са на един чимбер живот.

37

Анонимен

преди 1 година

Путин и кгб-ейската шайка превърнаха русия в утайката на света. Докато бяха част от СССР все още имаше илюзии че се борят за налагане на комунизъм и подобни. Сега се вижда, че комунизма е просто параван. Реално болшевишки престъпници завзели власта след революцията на чиято съвест лежат много животи и страдание и все още продължава.

36

BG

преди 1 година

Ние не се бъркаме на никои и не крадем. Но оправяме другите.