33

Анонимен

преди 1 година

ТОЗИ ЧЕРВЕН *** Е МНОГО НАГЪЛ И КРАДЛИВ!!! КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.........

32

ХоХо

преди 1 година

Събуретев , видяхме ви какво можете га бехте на влас.

31

баба мара

преди 1 година

какво стана назначи ли цялата рода на доходоносни длъжности нямате срами се показвате и се изказвате кои ви вярва парапет геи и останалите пълнапорнография

30

Катя

преди 1 година

Венче,Венче,каква костюмирана,парфюмирана та ..ник. ия си, само фантазираш,че си нещо ,обаче не си.Пълна бутафория си

29

Поли

преди 1 година

Брей да му се не види,какви наглеци си отгледахме ,за тия 30 години М ..ъ Р ..льо....в .ци.,които се мислят за ,,велики" .. Та вие всичките сте бутафория бе.Фалшиви,нагли слуги на олигарси

28

Сабрутев

преди 1 година

ти и твоята партия ПП сте бутафорни - кукли на конци на задкулисието.

27

Анонимен

преди 1 година

Сабрутка, точно ти си олицетворението на бутафорията - бутафорен експерт, бутафорен историк, бутфорен политик... Всъщност имаш голяма конкуренция - Искра Вратовръзката от твоите, стои ище по-комично и от теб!

26

Анонимен

преди 1 година

Г-н Сабрутев, а вашите действия какви са- антинародни, във вреда на БГ! Не разбирате ли, че само ДБ ви иска, защото сте от едно котило?

25

Соня

преди 1 година

Обикновен,самозабравили се фукльо.Я се разкарай,на България и трябват сериозни ,умни,отговорни политици , а не празно глави пу Я ци..Лъжци нагли

24

Случаен минувач

преди 1 година

До 25Сабрутев няма още 40 години, бил роден 1984... Ама раздава квалификации и мозък, като че ли има житейски опит на 70-годишен. Такива млади koпилeнца като него ни разказаха играта в последните две години!

23

Случаен минувач

преди 1 година

А пък действията на Киро и Кокоро (Стан Лаурел и Оливър Харди) никак не бяха бутафорни! Само че да управляваш, не е кинокомедия! Защото засягаш живота на обикновените хора!

22

Анонимен

преди 1 година

ППДБ са най-голямата бутафория, но, както винаги, прехвърлят лошите си страни на някой друг.

21

Ужас

преди 1 година

От тези по големи измамници май не са управлявали , никога територията

20

Анонимен

преди 1 година

всеки завършил Харвард да се трича в кал и перушина с главата надолу

19

Анонимен

преди 1 година

Какво да работи, да върне договора и цената на Газа, ел. енергията за Бг да не минава през борсите на ЕС и да им пълни тяхната хазна, да тегли заеми с огромни лихви от ЕЦБ, да закрие ТЕЦ и АЕЦ и ВЕЦ, все хубави неща. Веригите да вдигат цените, защото Бг не съумя да направи свои и то държавни вериги. Каквото и да направи, ефект няма да има.

18

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ПО СВЕТЛИЯТ ПРИМЕР НА БОЙКА КАЛДАРЪМ КАДЪНА И АЗ СЕ РАЗДАВАМ В ХАРЕМА НА СУЛТАН ЕРДОГАН. 300 ЗАПТИЕТА МЕ ПРАВЯТ НА БОЙКА КАДЪНА ДА ПРИЛИЧАМ. ЦЯЛАТА ОМАЦАНА В ПРАВОВЕРНА ПРОПАГАНДА ПРОСЛАСЯМ ИМЕТО НА НАЙ ВЯРНАТА КАДЪНА НА СУЛТАНА И ПОДКРЕПЯМ ДЕЛОТО И ЮЖНА БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ АНЕКСИРАНА ОТ ТУРЦИЯ ПО ПРИМЕРА НА КРИМ И РУСИЯ. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА БОЙКА КАЛДАРЪМ КАДЪНА И НАПРАВЕТЕ ЮЖНА БЪЛГАРИЯ ОТНОВО ТУРСКА.

17

Анонимен

преди 1 година

Кой е този че не се сещам .Сигурно някой от школата и финансиран от Сорос . Бутафорно и престъпно беше Вашето управление .

16

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

Сабрутев, колко и кой министерства ще дадете на чекмеджето ако спечелите изборите?

15

Ако разбереме

преди 1 година

Какво искаме, ще ни стане ясно и за кого да гласуваме. Инвестор, помогнете! Ако не можете не пречете.

14

Продължавате

преди 1 година

Да плямпате празни приказки. Какво предлагате за да се отблъснем от дъното. Кой и защо за пети път няма да даде резултат. Какво да се направи е въпроса. Другото е губи време и наливане на пари в джобовете на статуквото.