4

Амии

преди 1 година

Резултатите от тази неотложна мярка се виждат по улиците и със затворени очи. Количеството на супер автомобилите станА неизброимо, а има и други подобни показатели. Но няма смисъл от изброяването им. Керванът си върви, Битият си е и е.., Кой вал вал и тн.

3

Анонимен

преди 1 година

До 2: Веско хапчетата си вземи и седни да ти разкажа как блатная ни е ог ъзила на турция а те същевременно ни го подават в човките. Ердоганя е приятел на бункерският плъх и му помага с всички средства. Както и ДПС и Доган са внедрени и са измислица на масквето. Ти сега да не се разсърди? Видимо си ограничен по коментарите си, така че цъкай минуси и блъскай по масата.

2

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Няма Български бизнес! Има турски кукушинци,които грабят ресурсите на Майка България и Българите! Да живее Идещата и Отмъстителна Велика Червена и Руска Армия,грухтящи турци!

1

Анонимен

преди 1 година

Накрая почна да ви светва,че милиардите субсидии които наля държавата на бизнеса не доведоха до абсолютно нищо,освен пълненето на банковите му сметки,България е в топ три в ЕС по процент от БВП отпуснати субсидии,само че докато другите страни подпомага най вече своето население,Радев и неговите лакеи изсипаха голямата част от помощите на бизнеса и то най вече на тоя който го курдиса на власт-едрата червена олигархия!