37

Московски

преди 1 година

То е ясно Русия е нация от убийци и освен заплахи, закани и обещания за смърт не са показали. Приятели на ислямисти и комунисти

36

Нал' тъй!

преди 1 година

В резултат от всичко си имаме собствена държава, но дали се управлява достатъчно добре?

35

Ти да видиш!

преди 1 година

И преди и сега руската държава е абсолютна ***!Наричат се освободители,а в същност са вечните поробители.Там където са те нищо свястно нерасте-не вирее,а само съхне тлее.Братушки ги наричат,тез които се вричат за да имат излиза от тази отколешна прокоба.Смерт Росио!!!

34

потресен

преди 1 година

Нихилизма е хубаво нещо. Позволява ти да плюеш във всички посоки. Успех.

33

Лойко

преди 1 година

Язък.Ами той Националния ни идеал изграден на базата на Сан Стефанския мирен договор,а той не се реализира.Щом не се реализира,ние го превръщаме в Национален идеал.Ако беше реалност,оставаме без идеал.В този Догор между Русия и Турция ние не играем,но поне ни дават възможност да имаме държава.И това не е малко.

32

Панта

преди 1 година

Анонимен 12 От къде ги смучите тия щуротии? Жалко, че не са ви придали и вас още на първия транш, заедно с добитъка.

31

Запознат

преди 1 година

До падането на България под Византийско робство - Византийски българин, после Турски българин, после Руски българин, и сега Американски българин. Всичко останало е 5лв нацяло и лъжи до безобразие. Българина започва да разбира в каква демагогия живее и затова не вярва в нищо.......ама нищо. Неописуема бутафория, така се управлява бутафорна държава от бутафорни политици.

30

Анонимен

преди 1 година

Интересно защо някакви искат да прочетат договора, но твърдят, че не е публикуван, когато отдавна е общодостъпен?! Ами прочетете го, всеки може да го прочете

29

прав си

преди 1 година

До GGНе са руси а са от 6ти американски флот.С подкрепата на нато и най вече с македонската войска подкрепяна от украинските бандеровски дивизии.

28

Анонимен

преди 1 година

отдавна е публикуван фототипно , има копие в архивите , има го в интернет

27

Анонимен

преди 1 година

забележете надписа артефакти от сан стефано телевизорите счупиха тъпомерите

26

Искаме не руската..

преди 1 година

...а турското копие от Договора---НИКОЙ НЕ ВЯРВА ВЕЧЕ НА РУСИЯ!!!!

25

ПроСоТо

преди 1 година

ДА,така наречения "Санстефански договор" ТРЯБВА да стане достояние на широката публика !...Защото покрай него се вихрят такива фантазии и измишльотини,че ставаме смешни...Прословутото "Една жена на пазара каза,че санстефанския договор бил.." вече досади окончателно!..Ние ТРЯБВА да знаем истината,каквато и да е тя !..Лично мен НЕ ме интересува,но да престанат най-после срамните спекулации с него!..

24

НЯМА ДА ГО ...

преди 1 година

....ПУБЛИКУВАТ ТОЗИ ДОГОВОР, ЗАЩОТО ТЕЗИ КОИТО ЦЕЛУВАТБОТУШИТЕ НА РУШКИТЕ "ОСВОБОДИТЕЛИ"--- НЕ ЗНАЯТ ДОРИ КЪДЕ СА ГРОБОВЕТЕ И МОЩИТЕ НА НАЙ-ВИДНИТЕ БЪЛГАРСКИ БОРЦИ ЗА СВОБОДА КАТО БОТЕВ И ЛЕВСКИ!!!!!/...това са все руски нагаждачи и мошеници.../

23

Анонимен

преди 1 година

Договорът е публикуван. Аз го намерих на български и на руски.

22

ЬЬЬ

преди 1 година

Защо не се публикува съдържанието на този прословут Санстефански мирен договор, за да разберем най-после какви са били истинските намерения на русия спрямо България?Само питам...

21

Искайте Договора ...

преди 1 година

..от ТУРЦИЯ ЗА ДА ПОЗНАЕТЕ ИСТИНАТА!

20

Анонимен

преди 1 година

Договора е засекретен в руските архиви и никога не е показван на България в оригинал, защото и антибългарски в своята същност и би бил проблем за руско империалистичната пропаганда.Нека Митрофанова даде достъп до оригинала за историците да се види оригиналът.

19

Анонимен

преди 1 година

и край на кримските войни ие

18

Муха

преди 1 година

На балканския фронт ( тоест в България ) загиват 60 000 войни ( в това число и български опълченци ) ! Само при преминаване на Ст планина през зимата загиват 6 000 !