86

Ленард

преди 1 година

От родината на Грета не може да се очаква нищо смислено.

85

Сашко

преди 1 година

С подобни *** аргументи извадиха от обръщение и една от най-удобните за разплащане банкноти от 500 евро, но докато има банкноти от 1000 швейцарски франка - евробюрокращината да _ - _ -!

84

Анонимен

преди 1 година

През 1991 бях командировка във Франция и човека, който отговаряше за нас ни показа какви пари носи - само няколко монети за паркингавтомати. От тогава минаха 32 години ...

83

Тазо Бедрев

преди 1 година

полека лека ни връщат на клона ... еволюция

82

Анонимен

преди 1 година

Не ядеш насекоми - значи не подкрепящ мерките против глобалното затопляне и световния глад - затова запор!

81

Анонимен

преди 1 година

Те тия там толкова са изпушили, че изобщо никой не трябва да ги дава за пример. Само като чух че в градините учат децата за гейчета жирафчета които си осиновили маймунка, и децата ги наричат ТО вместо тя и той и депутатка която заявява че чифтосването между баща и деца и майка и деца би трябвало да е позволено с образователна цел и изобщо ги отписах от картата

80

SS

преди 1 година

Светът е пред трета световна война ! А след нея няма да има нужда от пари ! А от чиста храна ! А ЕС ще се разпадне дори и без война !

79

SS

преди 1 година

Махнат ли кеш парите ,това означава тотално икономическо поробване ! Който контролира парите ви той ще контролира и живота ви ! Затова тотална съпротива ! Не ходете да гласувате,не дръжте парите си в банка,обърнете спестяванията си в благородни метали, крипто , купете си земя от която може да се прехранвате, и ,ако натиска от страна на компрадорското правителство което и да е то продължи излизаме на улицата и трошим всичко !

78

Анонимен

преди 1 година

Повече от нормално. Вече и в магазините на село има ПОС терминал. А банките спрат ли, няма да можете и с пари в брой нищо да си купите. Нормалните хора плащаме с телефоните или часовниците си, ако щете и с пластината. Дори компаньонките вече имат Револют. И от НАП има облекчение даже. Те са инструмент на сивия сектор. Моментално ще изсветлее тук, ако се забранят. СРЗ била уж 2200лв.. Много повече е, ама всичко живо уж на минимална, ама останалото под масата.

77

Анонимен

преди 1 година

До 88 - Тос па ... Апокалипсиса ще чета ...

76

БЪЛГАРИН

преди 1 година

АКО ТИ ОТКРАДНАТ ПОРТФЕЙЛА ГУБИШ НЯКОЛКО ЛЕВА ,А АКО ТИ ОТКРАДНАТ КАРТАТА ИЛИ ТЕЛЕФОНА ГУБИШ ВСКИЧКИТЕ СИ СПЕСТЯВАНИЯ И ЗАПЛАТИ - НЕ Е МНОГО РАЗУМНО

75

Анонимен

преди 1 година

Роби ...

74

Анонимен

преди 1 година

Какъв риск да има. Ако не се инжектираш когато и с каквото ти кажат, ще ти спрат парите. Ако говориш против правителството, ще ти спрат парите. Ако използваш "език на омразата", тоест имаш нещо против педофили - ще ти спрат парите. Ако не си използваш парите, а си ги събираш за нещо - не може, имат "срок на годност". Ако искаш да ядеш месо, сирене - не може, имаш норма, "въглеродни кредити". Хора, разберете, това е ад, какъвто историята не познава... Да добавим и насекомите, които ще ядем..

73

Анонимен

преди 1 година

Чета коментарите и разбирам, че никой не чете Апокалипсиса и Библията. Там всичко ви е написано - чип и тотален контрол. Който приеме чипа и се поклони на Антихриста, отива в Ада. Антихристът ще господства на Земята 42 месеца - жална им майка на живущите в тези времена. Покаяние трябва и вяра в Христа!.

72

Анонимен

преди 1 година

Блазе на Русия, Беларус и Китай. Отърваха се от Запада. Не мога да повярвам - диктаторски страни, а са в много отношения по-свободни от монополния фашистки Запад.

71

Анонимен

преди 1 година

Русия на колене!

70

Анонимен

преди 1 година

Швеция - страната на феминизма, мултикултурализма, северния ислямски халифат, джеендерастите и либераастите. Ай не ни ги давайте тия за пример.

69

До пачки

преди 1 година

А под чие управление е мафията? Моля ви, свалете си розовите очила.

68

До Ивестиция

преди 1 година

Каква инвестиция? В мъртва и отровена земя, на която има ограничен Златен Милиард, който ще живее на острови за милиарди. За какво мислите създаваха изкуствени самодостатъчни острови и хеликоптерни площадки в имения за милиарди, както и частни армии. Ако сте милиардер има щанс да се спасите, и сте част от статуквото, т.н. Елит, нали знаете откъде идва тази дума Ел - елит. Всичко при тях е символизъм, колко думи от преди хиляди години са вкарали в ежедневието, без да осъзнаваме.

67

Пачки

преди 1 година

Обикновено с големи суми в брой работи мафията, а също и бг бизнесмени, бг политици и бг строителни фирми.